Mooie stoelen

Mooie stoelen nu lekker van genieten ☀️

De mannen van levering waren erg attent. Zeer tevreden over hen.

Ik werd goed geholpen in de winkel.

Fijne verkoopster gaf goed advies en de bezorging was goed nette chauffeur en vriendelijk.

Goede en duidelijke service

Een hele leuke en goede verkoper Richard

Prima service en afspraken nagekomen

Geleverd zoals afgesproken, keurig geholpen door Corelie bij de aankoop.erg blij mee

Geweldig, goed en snel

Via de Webshop vier tuinstoelen besteld. Werden keurig op aangegeven tijdstip geleverd. Waren netjes verpakt en voldeden aan onze wensen

top product, geleverd door vriendelijke mensen !

We zijn niet gewoon om online een aankoop te doen, dus is het fijn om te ervaren dat alles perfect verlopen is. Er was een kleine fout aan het voetbankje/tafeltje. Mijn man heeft dat gesignaleerd waarop we onmiddellijk een mail kregen met het antwoord dat een nieuw voetbakje zou worden geleverd. Dat is intussen gebeurd. Weer met een stipt vooraf afgesproken leveringsmoment. We zijn heel tevreden en zouden jullie zeker overal in Belgie aanbevelen.

zeer tevreden en super vriendelijk geholpen, gelukkig niet te opdringerig

super vriendelijk en lekker kunnen rondkijken en advies gehad. bezorging is ook snel en prima gedaan

Top winkel!

Vriendelijke personeel ,mooie meubelen ,snelle levering, goede communicatie ,keurig netjes verpakt en vriendelijke chauffeur. Echt een aanrader!

Snelle en keurige levering. Kwaliteit super

Vriendelijkheid zowel in de showroom als ook zeker de bezorgers.

Vriendelijke en behulpzame, niet opdringerige verkoper. Lekkere koffie. Bezorgers netjes afgeleverd op de plek en duidelijke uitleg betreffende garantie en bij klachten direct bellen.

Leuke jongens die me stoelen kwamen brengen. Vriendelijk en beleefd. Toppie!! Heb ze nog een bakkie koffie gegeven. Heel blij met me aankoop.

Super goeie deal, super vriendelijk personeel

Mooie tuinset gekocht die we in het filiaal in Utrecht hebben bekeken. Snelle deal, goeie aanbieding en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Goede communicatie en levering correct en op de afgesproken tijd.

Goed geholpen in de winkel, alwaar we werden verrast door de mooie collectie. de levering kon erg snel, wij zijn erg tevreden.

Mooie tafel en stoelen

Netjes ingepakt en snel geleverd prachtige stoelen en tafel past heel mooi in onze tuin.

Duidelijk en vriendelijk geholpen.

We werden vlug geholpen. Duidelijke uitleg over de producten.

Geweldige service

Na een email berichtje met een vraag gestuurd te hebben, binnen een uur al een antwoord ontvangen.... geweldig !!! Ook bij vorige aankopen super.

fijn geholpen in een mooie winkel

we waren op een nieuw tuin set uit. we zijn fijn, niet opdringerig geholpen. en hebben een mooi nieuw tuinset gekocht. wat ook heel snel en netjes geleverd kon worden. zeer tevreden.

Onze afspraken zijn volledig en deskundig afgerond.

Super service !

Heel positief snel en duidelijk antwoord zeer klantvriendelijk ik had steeds contact met vast persoon en wel Stefanie. Er was aan mijn kant iets misgegaan met wat oordoppen die de hond lekker vond. En er werden wat doppen nageleverd geheel uit service echt toppertje!!

fijn bedrijf

was schade aan tafel, maar perfect opgelost

Veel keus, snelle leverring

Mooie kwaliteit

Fantastisch geholpen,

Later één andere loungeset uitgezocht,was geen probleem. Gezellige mensen.aanrader

Zeer goed geholpen, bij binnenkomst meteen koffie aangeboden gekregen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA