We hebben een zeer mooie tuin- en bijbehorende lounge set gekocht bij Tuinmeubelshop Den Bosch. Mooie overzichtelijke showroom en zeer vriendelijke en behulpzame verkopers. De tuin- en lounge set zijn op de afgesproken datum geleverd. Je ontving ook een reminder via de mail, het hele verkoop proces verloop vlekkeloos. Ik kan Tuinmeubelshop van harte aanbevelen.
Beste Robert, Wat een mooie review – heel erg bedankt! Fantastisch om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de showroom in Den Bosch als het hele aankoop- en bezorgproces. We doen ons best om alles zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen, en het is geweldig dat dit zo is ervaren. Geniet volop van jullie nieuwe tuin- en lounge set, hopelijk met veel zonnige dagen in het vooruitzicht! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima service.
Beste Anneke, Dankjewel voor je reactie! Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen – we staan altijd klaar om te helpen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima levering en goede kwaliteit, blij mee!
Beste Henriette, Dankjewel voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor! Veel plezier van je aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We werden vriendelijk en goed geholpen met onze nieuwe tuintafel. We konden kiezen wanneer onze tuintafel bezorgd zou worden. Bezorging was prima op tijd en de tuintafel werd naar de tuin gebracht. Kortom: het was prima
Beste Douwe, Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat jullie prettig geholpen zijn in de winkel én dat de bezorging helemaal naar wens verliep. We vinden het belangrijk dat onze klanten zelf het moment van levering kunnen kiezen en dat alles netjes tot in de tuin wordt gebracht. Heel veel plezier met jullie nieuwe tuintafel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De stoelen zijn mooi, van goeie kwaliteit en waren snel geleverd!
Beste Diana, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat de stoelen in de smaak vallen en dat alles snel en soepel is verlopen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop, dus dit horen we graag! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Bestelling is netjes op tijd geleverd. Goed verpakt en compleet. Vriendelijke bezorger die de stoelen netjes naar de tuin bracht. Aanrader. Ben heel blij met mijn nieuwe stoelen. Aanrader!
Beste Hettie, Wat een fijne review – dankjewel! Goed om te horen dat de levering soepel is verlopen en dat alles netjes en compleet is aangekomen. We geven je compliment zeker door aan onze bezorger! Geweldig dat je zo blij bent met je nieuwe stoelen – we hopen dat je er volop van gaat genieten, het liefst met een lekker zonnetje erbij! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkoper luisterde goed wat wij zochten stelde gerichte vragen en was niet opdringerig en adviseerde wat we zelf van te voren online hadden gezien. Zitten ,voelen ,been ruimte ,hoogte stoel en de tafel...alles uitproberen. Alles onder genot van een heerlijk bakje koffie met een bonbon. We kregen ruim de tijd en aandacht om met rust alle stoelen te proberen . En konden zien hoe het in de praktijk het stond. De tafel en de stoelen. Wij zijn geholpen in Nunspeet En het was het zeer waard. We zijn erg blij met onze set!!⁹
Beste Ellen, Wat een prachtige en uitgebreide review – hartelijk dank daarvoor! 😊 Wat fijn om te horen dat jullie je zo op je gemak voelden in onze winkel in Nunspeet. Ons team vindt het belangrijk om goed te luisteren, mee te denken en de tijd te nemen voor onze klanten, dus het doet ons goed dat dit zo is ervaren. Stoelen uitproberen, aan tafel schuiven en écht voelen hoe het zit: precies zoals het hoort bij het uitzoeken van een nieuwe tuinset. En natuurlijk hoort daar een lekker kopje koffie met iets lekkers bij! We wensen jullie heel veel zonnige en ontspannen momenten toe met jullie nieuwe set – geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk personeel en op tijd geleverd Grandioos
Beste G.L, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de op tijd geleverde producten! Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op de vraag wat de beste verstelbare stoelen waren werden we naar prima stoelen verwezen. De bijpassende tafel was niet naar onze smaak. Een vriendelijke dame kwam met de perfecte keuze. Kortom……er staat een mooi, geweldig en zeer betaalbaar tuinset bij ons. Klasse!!
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je de perfecte keuze hebt kunnen maken voor je tuinset! We zijn blij dat je tevreden bent met de stoelen én de tafel, en dat je een mooie en betaalbare set hebt gevonden. Bedankt voor je positieve woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel goed geholpen. Communicatie over levering was prima. Zijn blij met de aangeschafte winkel producten.
Beste Nico, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de communicatie over de levering goed was! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe producten. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk en behulpzaam personeel. De levering was op tijd. Bezorgers deden keurig en precies hun werk.
Beste E, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze vriendelijke en behulpzame service! We zijn blij dat de levering op tijd was en dat de bezorgers hun werk keurig hebben uitgevoerd. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Meedenken en bij levering was iets mis gegaan en werd gelijk opgelost en nabezorgd
Beste Nancy, Fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen! We vinden het belangrijk om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat alles naar wens is, zelfs als er iets misgaat. Bedankt voor je begrip en positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijne winkel en goed service wat betreft levering. Netjes op de hoogte gehouden van levertijd op de dag zelf. Er was iets niet helemaal goed aan mijn tuinset, maar dit is na een belletje en een mailtje de volgende dag geheel opgelost!! Ik vond dat super goede service!
Beste Marjolein, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk om snel en effectief te helpen, vooral als er iets niet helemaal goed is. Fijn dat alles naar wens is opgelost! Bedankt voor je positieve woorden en vertrouwen in ons. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Chauffeur komt op afgesproken tijd en plaatst tuinmeubel op afgesproken plek in de tuin. Zojuist tuinmeubel uitgepakt, super kwaliteit
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat alles netjes op de afgesproken plek is gezet! We zijn blij dat de tuinmeubels van super kwaliteit zijn. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een heel goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam. Product geleverd op de afgesproken dag. Netjes geïnformeerd over precieze tijdstip van het grote pakket. In elkaar zetten een makkie. En de strandstoel zit werkelijk heerlijk, net nu geleverd met deze zonnige dagen in het vooruitzicht!
Beste Maria, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice en de levering! Fijn dat de strandstoel heerlijk zit, precies op tijd voor de zonnige dagen. We hopen dat je er volop van kunt genieten! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke verkoopster en ze lied ons van alles zien en we waren zo rond wat de tuinstel betreft. De chauffeur bracht het pakket mooi naar de derde verdieping. Dus we zijn heel tevreden.
Beste Willem, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze verkoopster en dat de levering netjes naar de derde verdieping is gebracht! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zomaar even kijken in jullie winkel en gewoon een perfecte tuinset gekocht omdat ik heel goed advies gekregen heb. Dank jullie wel daarvoor. Gratis thuis bezorgd Keurig afgeleverd bij m'n nieuwe appartement. Ga zo door. Hopelijk mag ik er nog jarenlang van genieten en
Beste Dittie, Wat fantastisch om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat je de perfecte tuinset hebt gevonden! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel het advies als de gratis levering. We hopen dat je jarenlang van je nieuwe tuinset kunt genieten. Bedankt voor je vertrouwen en voor de aanbeveling! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen. Bij de levering de tafel in de tuin gelegd.
Beste Jan, Fijn om te horen dat je netjes geholpen bent en dat de levering goed verlopen is! We hopen dat je snel van je nieuwe tafel kunt genieten in de tuin. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn in de winkel in Den Bosch geweest.Genoeg keuze in verschillende prijsklassen. Prima en vakkundig geholpen door de verkoopster. We hebben een mooie dinningset gekocht die door 2 hele vriendelijke mannen werd thuisgebracht. Nu het zonnetje nog zodat we er heerlijke uurtjes in door kunnen brengen
Beste Patricia, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Den Bosch en dat je tevreden bent met je keuze uit ons ruime aanbod! We hopen dat je snel van je mooie diningset kunt genieten zodra het zonnetje gaat schijnen. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Voor het bepalen van onze keuze kregen wij een heel goed advies. Zeker niet opdringerig en een goede prijs. Levering volgens afspraak.
Beste Christiaan, Wat fijn om te horen dat je zo goed geadviseerd bent en dat je een goede prijs hebt gekregen! We vinden het belangrijk om niet opdringerig te zijn en je de ruimte te geven om je keuze rustig te maken. Ook fijn dat de levering volgens afspraak is verlopen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer positief, vriendelijke bezorgers en mooi op tijd in het echt.mooier dan op de foto
Beste Jolanda, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de bezorgers vriendelijk waren en dat de meubels in het echt zelfs mooier zijn dan op de foto. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkopers in de winkel waren erg klantvriendelijk. Konden goed helpen en hebben een goed advies gegeven. De prijs was zeer schappelijk en de levering erg snel en netjes. Voor verbetering zou een montage service nog van toegevoegde waarde kunnen zijn.
Beste Carolien, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze verkopers en dat je tevreden bent met het advies en de snelle levering! We waarderen je suggestie voor een montageservice en nemen dit graag mee voor de toekomst. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een zaak om aan te bevelen aan anderen.
Beste Esther, Wat een compliment, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent en onze zaak aanbeveelt. Dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede heldere info zonder het bekende verkoop verhaal. Snelle levering binnen 4 werkdagen. Ze vertrouwen jou als klant: geen aanbetaling nodig.
Beste Stephan, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de heldere informatie en de snelle levering waardeert. We doen ons best om transparant en klantvriendelijk te zijn, zonder de typische verkooppraatjes. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen , snelle levering .
Beste Nel, Fijn om te horen dat je netjes geholpen bent en de levering snel heeft plaatsgevonden! Bedankt voor je positieve feedback. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.