Netjes geholpen. Bij de levering de tafel in de tuin gelegd.
Beste Jan, Fijn om te horen dat je netjes geholpen bent en dat de levering goed verlopen is! We hopen dat je snel van je nieuwe tafel kunt genieten in de tuin. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn in de winkel in Den Bosch geweest.Genoeg keuze in verschillende prijsklassen. Prima en vakkundig geholpen door de verkoopster. We hebben een mooie dinningset gekocht die door 2 hele vriendelijke mannen werd thuisgebracht. Nu het zonnetje nog zodat we er heerlijke uurtjes in door kunnen brengen
Beste Patricia, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Den Bosch en dat je tevreden bent met je keuze uit ons ruime aanbod! We hopen dat je snel van je mooie diningset kunt genieten zodra het zonnetje gaat schijnen. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Voor het bepalen van onze keuze kregen wij een heel goed advies. Zeker niet opdringerig en een goede prijs. Levering volgens afspraak.
Beste Christiaan, Wat fijn om te horen dat je zo goed geadviseerd bent en dat je een goede prijs hebt gekregen! We vinden het belangrijk om niet opdringerig te zijn en je de ruimte te geven om je keuze rustig te maken. Ook fijn dat de levering volgens afspraak is verlopen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer positief, vriendelijke bezorgers en mooi op tijd in het echt.mooier dan op de foto
Beste Jolanda, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat de bezorgers vriendelijk waren en dat de meubels in het echt zelfs mooier zijn dan op de foto. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkopers in de winkel waren erg klantvriendelijk. Konden goed helpen en hebben een goed advies gegeven. De prijs was zeer schappelijk en de levering erg snel en netjes. Voor verbetering zou een montage service nog van toegevoegde waarde kunnen zijn.
Beste Carolien, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze verkopers en dat je tevreden bent met het advies en de snelle levering! We waarderen je suggestie voor een montageservice en nemen dit graag mee voor de toekomst. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een zaak om aan te bevelen aan anderen.
Beste Esther, Wat een compliment, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent en onze zaak aanbeveelt. Dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede heldere info zonder het bekende verkoop verhaal. Snelle levering binnen 4 werkdagen. Ze vertrouwen jou als klant: geen aanbetaling nodig.
Beste Stephan, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de heldere informatie en de snelle levering waardeert. We doen ons best om transparant en klantvriendelijk te zijn, zonder de typische verkooppraatjes. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen , snelle levering .
Beste Nel, Fijn om te horen dat je netjes geholpen bent en de levering snel heeft plaatsgevonden! Bedankt voor je positieve feedback. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Hele aardige chauffeurs en mooie barkrukken . Levering was snel en de producten goed verpakt.
Beste Pricilla, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de barkrukken als de levering! We zijn blij dat de chauffeurs vriendelijk waren en de producten goed verpakt zijn aangekomen. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prettig geregeld
Beste Johan, Fijn om te horen dat alles prettig geregeld was! Bedankt voor je positieve feedback. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede service veel keus voor ieders portomonee Kortom een top bedrijf.
Beste Ageeth, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de service en het ruime assortiment waardeert. We doen ons best om voor ieder wat wils te bieden. Bedankt voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn eerst in de winkel gaan kijken (locatie Heerlen). Hier zijn we erg prettig geholpen: geen opdringerige verkopers en goed advies gekregen. Vervolgens thuis nog even nagedacht en uiteindelijk een bestelling geplaatst via de webshop. De levertijd zou in eerste instantie 4-7 weken zijn maar de bestelling werd in minder dan 2 weken al geleverd. Levering was efficiënt en rond het afgesproken tijdstip. Meubels zijn prachtig, van goede kwaliteit en waren zeer goed verpakt. Montage was erg eenvoudig. Wij zouden hier zeker weer kopen in de toekomst!
Beste Renee, Wat een fantastische review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Heerlen en dat je de tijd hebt genomen om de bestelling via de webshop te plaatsen. We zijn blij dat de levering sneller dan verwacht was en dat alles efficiënt en op tijd verliep. Het is geweldig om te lezen dat de meubels prachtig zijn en goed verpakt bij je zijn aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
zeer vakkundig geholpen
Beste Toon, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je vakkundig geholpen bent. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed advies, terugkoppeling en communicatie top.
Beste Tiny, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies, de terugkoppeling en de communicatie! We streven altijd naar heldere en snelle communicatie, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
netjes op tijd volgens afspraak geleverd
Beste Piet, Fijn om te horen dat de levering precies op tijd volgens afspraak is verlopen! Bedankt voor je positieve feedback. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn heel goed geholpen in de winkel in Utrecht en Veenendaal. De verkopers in beide vestigingen waren vriendelijk en behulpzaam. Veel keuze in tuinmeubels en van een mooie kwaliteit. Heel anders dan een set die je bij een bouwmarkt kan kopen. De levering was snel en goed, we werden op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur onderweg was. Erg vriendelijke jongens. Toen er een kussen bleek te missen is dit razendsnel opgepakt door Sander van de servicedesk. Al met al een dikke 10 voor de Tuinmeubelshop, zeer aan te raden!
Beste Anoek, Wat een geweldige review, dank je wel! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkels in Utrecht en Veenendaal. Fijn dat je de keuze in tuinmeubels en de kwaliteit waardeert! We doen ons best om een stapje verder te gaan in zowel service als producten. Het is fijn om te horen dat de levering snel en goed verlopen is, en dat we het ontbrekende kussen snel hebben kunnen regelen. Bedankt voor de dikke 10, we zijn trots op onze service en blij dat je zo tevreden bent! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie degelijke tuinstoelen gekocht voor een mooie prijs. Ook snel en vriendelijk geleverd. Wij gaan met goede stoelen lekker van de zomer genieten.
Beste Anita, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de tuinstoelen en de snelle, vriendelijke levering! We hopen dat je volop van de zomer kunt genieten in je nieuwe stoelen. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We waren op zoek naar een tuintafel voor het balkon voor ons nieuwe appartement. Wij vonden deze bij de tuinmeubelshop in Sliedrecht. Een verrassing was dat deze tafel verstelbaar bleek te zijn.De tafel stond in de showroom opgesteld bij een lounge-bank in de laagste stand. Deze hoekbank had ook nog eens de perfecte maten, dus nu staat het geheel bij ons op het balkon.
Beste Henk, Wat geweldig om te horen dat je precies gevonden hebt wat je zocht voor je nieuwe appartement! Het klinkt als een perfecte match met de verstelbare tuintafel en de hoekbank. We zijn blij dat alles nu zo mooi op je balkon staat! Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat je volop van je nieuwe buitenruimte kunt genieten. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel goed geholpen, en ze hadden meerdere meubels naar onze smaak en kwalitatief lijkt het ook goed te zijn. Levering kon al snel, niets aanbetalen, zeer prettig dus.
Beste Bart, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat je meubels naar wens hebt gevonden! We zijn blij dat de kwaliteit ook aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel en zonder gedoe is verlopen. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer netjes geholpen en geadviseerd je kan allerlei combinatie maken met stoelen en tafels. Lekker bakje koffie gekregen. En op de afgesproken datum tuinset geleverd .
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen en geadviseerd bent! We zijn blij dat je de verschillende combinatiemogelijkheden hebt kunnen ontdekken en dat je hebt kunnen genieten van een lekker bakje koffie. Ook mooi dat de tuinset volgens afspraak is geleverd! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Plezierig en goed geholpen en advies. Zeker een aanrader! Correct afgeleverd en montage geen enkel probleem!
Beste Joost, Wat fijn om te horen dat je zo prettig geholpen bent en tevreden bent met het advies! We zijn blij dat de levering en montage vlekkeloos zijn verlopen. Bedankt voor je aanbeveling – daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed. Netjes geholpen
Beste Joh, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je netjes geholpen bent. We waarderen je review! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed advies en volgens afspraak geleverd.
Beste Ra, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het advies en de levering volgens afspraak! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te regelen, en het is mooi om te weten dat dit goed is ontvangen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Eerlijke betrouwbare mensen
Beste Jacobus, Dank je wel voor je mooie woorden! We streven altijd naar eerlijkheid en betrouwbaarheid, en het doet ons goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Hele leuke verkoopster, goed aanbod en de meubels werden super snel geleverd!
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze verkoopster en dat je blij bent met het aanbod! We zijn ook blij dat de levering van je meubels snel heeft plaatsgevonden. Bedankt voor je enthousiaste feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.