Goed, maar niet vlekkeloos
Ik heb de een mooie loungeset besteld hier.
Er stond bij dat er een langere levertijd nodig was voor die set, maar diezelfde week kreeg ik all een bericht dat de loungeset klaar stond voor levering.
Hier ging het niet helemaal vlekkeloos. Ik kon aangeven dat ze op zaterdag kwamen bezorgen. Kreeg netjes een bevestiging dat ze zaterdag langs zouden komen tussen 07:30 en 17:00… een dag voor de levering zou ik een specifiekere tijd slot krijgen. Deze helaas nooit gekregen ook heb ik de zaterdag de hele dag gewacht op de levering, maar ze kwamen maar niet. Heb 2x 20 minuten in de wachtrij gestaan voor telefonisch contact. Welke ik opgegeven heb.
Uiteindelijk een mail gestuurd welke op maandag beantwoord werd. Ze blijken op zaterdag helemaal niet te bezorgen…
Maar goed, nieuws datum doordeweeks gekozen en toen ging alles goed. Je moet zelf wel nog het een en ander in elkaar zetten, maar de kwaliteit is echt heel goed. Je zit alleen wel met een berg karton waar je bang van wordt.
Als tip voor het bedrijf zou ik kijken naar de mogelijkheid om de tuinset voor de klanten in elkaar te laten zetten en het karton weer mee terug. Nu zitten de klanten met een enorme berg afval.