Geweldige Service

We zijn zeer vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht en men kwam met ideeën en oplossingen. Levering van de meubels ging ook zeer vlot.

Geweldige Service

Pleziere shop om te winkelen

Prettige ontvangst op de lokatie Nunspeet. Rustig de tijd om rond te kijken en goede adviezen om tot aankoop van een diningset over te gaan. Aflevering volgens afspraak met vooraf bericht omtrent tijdstip. In mijn geval sloot het perfect aan op verdere afwekingswerkzaamheden van een serrebouw. Super tevreden.

Door Kees prima geregeld

Ben op een zeer nette manier geholpen in de winkell maar ook de Mensen die het geleverd hebben. Alles is geleverd volgens planning

Mooie webshop , duidelijke foto's en omschrijving. Nette en snelle levering !

Mooie webshop , duidelijke foto's en omschrijving. Nette en snelle levering !

Prettig geholpen in de winkel

En een snelle bezorging, heel fijn

Prettig geholpen in de winkel

En een snelle bezorging, heel fijn

Voor herhaling vatbaar

Netjes binnen de 2 uur aangegeven bezorgtijd bezorgd. Goed verpakt in orginele dozen.

Grote keuze en vlotte afhandeling van zaken.

Tafel en stoelen konden vrij snel geleverd worden en werden keurig afgeleverd. Het in elkaar zetten van stoelen en tafel was goed te doen.

Top.

Heel fijn geholpen. Bestelling kon ook meteen telefonisch geplaatst worden. Wel zo fijn. Op tijd bezorgd. In het voorjaar lekker genieten.

Top geregeld!

Super geregeld allemaal, correcte levering en afhandeling door net en verzorgd personeel

Deskundig en prettig geholpen op een relaxte manier.

Zowel in de vestiging Wormerveer als bij de aflevering van de Loungeset vriendelijk en correct geholpen. Dat de chauffeur mij bedankte omdat ik meehielp om de Loungeset in de tuin te zetten vond ik bijzonder. Ik zal de Tuinmeubelshop zeker aanbevelen.

Prima geholpen.

Set was sneller geleverd als verwacht. Zag er prima uit. Tafeltje beschadigd maar is meteen een nieuwe besteld.

Goede spullen, goede prijs, goede levering, snelle levering

Op één klein misverstandje in het begin, werden de loungeset en de andere set stoelen op de afgesproken dag geleverd. Alles was verder prima in orde.

super mooie set

Wat een mooie set tuinmeubels hebben we gekocht, de Buckingham tuin stoelen met hele fijne en mooie kussens en de granieten tuintafel(zeer zwaar) een pracht van een parasol de platinum Challenger erbij en we zijn klaar voor de zomer dat wordt genieten. Bedankt voor de geweldige service tuinmeubelshop.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA