Op weg naar Cruquius voor nieuwe tuinstoelen. Heerlijk zaak om rond te kijken en met goed advies, zonder dwang, 2 mooie lounge stoelen gekocht die een week later bezorgd werden. Voor een parasol hadden ze geen voet die zwaar genoeg voor ons winderig balkon, gewoon een eerlijk advies: dit heb je nodig en dat hebben we niet. Dat geeft vertrouwen. Helaas zat er in de stoel een klein deukje maar na een mail die snel werd beantwoord werd ook die weer rechtgetrokken. Al met al een fijne zaak met deskundige werknemers die écht tijd voor je nemen.
Beste Henk, Hartelijk dank voor je uitgebreide en fijne review! Wat leuk dat jullie in Cruquius zijn geslaagd voor twee mooie loungestoelen. We vinden het belangrijk om eerlijk en deskundig advies te geven, ook als dat betekent dat we iets niet kunnen leveren – daarom is het extra fijn om te horen dat dit juist vertrouwen gaf. En natuurlijk lossen we een klein deukje graag snel en netjes op. Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijke site, maar toch naar de vestiging in Den Bosch gegaan om “in het echt” alle mogelijkheden te zien. Erg vriendelijke medewerkster die ons geheel vrijblijvend van alle informatie heeft voorzien zonder te pushen om iets te verkopen. Erg prettig! Levering zoals afgesproken, keurig op tijd. Alles netjes achter op het terras gezet om, zoals afgesproken, zelf te monteren. Het resultaat: Een prachtige tuinset waar wij heel erg blij mee zijn en al veel positieve reacties op hebben gehad.
Beste Esther, Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad – zowel online als in onze winkel in Den Bosch! Fijn dat onze collega jullie op een prettige, vrijblijvende manier heeft kunnen helpen met alle informatie. En top dat de levering helemaal volgens afspraak is verlopen. Geniet van jullie prachtige tuinset en alle leuke reacties die jullie erop krijgen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Veel hulp met keuze gehad. Flexibel vriendelijk personeel
Beste, Wat fijn om te horen dat je zoveel hulp hebt gekregen bij het maken van je keuze! Ons team doet er alles aan om flexibel en vriendelijk te zijn, dus het is mooi om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor je review! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij konden in de winkel van de Tuinmeubelshop, zonder dat verkoper meteen op ons af kwam lopen alles rustig bekijken. Daarna prima advies gekregen en iets moois Uitgezocht. Vriendelijk personeel en een vlotte levering. Fam Min Alkmaar
Beste Cees, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat jullie rustig hebben kunnen rondkijken in de winkel en daarna goed advies hebben gekregen. Daar streven we naar: een ontspannen sfeer, vriendelijk personeel en een vlotte service. Geniet van jullie mooie aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
En ook een betaalbaar mooie tuinset, op afspraak bezorgd, zonder problemen.
Beste Nicolle, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe, betaalbare tuinset! En helemaal top dat de levering volgens afspraak en zonder problemen is verlopen – precies zoals het hoort. Bedankt voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Echt heel erg eitjes en keurig alles. Alles was heel erg goed verpakt,en een hele goed en mooie kwaliteit. In een woord Geweldig.
Beste Aartje, Wat een heerlijke review om te lezen – bedankt voor je enthousiaste woorden! Geweldig om te horen dat alles zo keurig en goed verpakt bij je is aangekomen, en dat je blij bent met de kwaliteit. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijne ervaring en goede informatie van medewerkers
Beste Marcel, Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad en goed bent geïnformeerd door onze medewerkers! We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel én de juiste informatie je keuze kunt maken. Bedankt voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Komt afspraken na.
Beste Hans, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal en dat je onze service als betrouwbaar hebt ervaren. We doen er alles aan om onze afspraken na te komen, dus het is mooi dat dit opvalt. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel vriendelijk geholpen in de winkel in Son. Helaas moest de monteur nog even langskomen om de tafel in elkaar te zetten. Maar dit is vakkundig en netjes opgelost.
Beste Arco, Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in onze winkel in Son! Soms vraagt een perfecte tuinset nét dat beetje extra aandacht, en we zijn blij dat onze monteur alles vakkundig en netjes heeft kunnen afronden. Bedankt voor je geduld en het delen van je ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nette vriendelijke jongens
Beste Ben, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Showroom uitgebreid assortment en uitleg. Afspraken over prijs en aflevering prima geregeld. Bij levering vriendelijke en behulpzaam medwerkers. Lounche set materiaal en afwerking super mooi.
Beste Richard, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de showroom als de afspraken en de levering! We doen ons best om alles goed te regelen en ervoor te zorgen dat je kunt genieten van een mooie lounche set van topkwaliteit. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede service, goed advies, netjes bezorgd en goede kwaliteit.
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, het advies, de bezorging en de kwaliteit! We doen altijd ons best om een topervaring te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We werden heel prettig geholpen. We waren bang dat het ons niet zou lukken om binnen ons budget te blijven. Maar de aardige medewerker dacht met ons mee en liet ons een heel leuk setje zien. We zijn er zo blij mee!! En… het werd ook nog eens gratis thuisbezorgd!!
Beste Greetje, Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je aankoop! We vinden het belangrijk om mee te denken met onze klanten, zodat iedereen iets vindt waar ze echt tevreden mee zijn, zonder het budget uit het oog te verliezen. Fijn dat de gratis levering ook een mooie extra was! Veel plezier met je nieuwe setje! 😊 Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
wij werden vriendelijk en deskundig geholpen
Beste W, Wat fijn om te horen dat je vriendelijk en deskundig bent geholpen! We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te adviseren. Bedankt voor je mooie feedback! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De levering was prima. De set staat fantastisch op mijn balkon. 200% tevreden!
Beste Lenie, Wat geweldig om te horen dat je 200% tevreden bent! Fijn dat de levering goed is verlopen en dat de set perfect op je balkon staat. Veel plezier met je nieuwe meubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima aanbod en keurig alles volgens afspraak
Beste Johannes, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met ons aanbod en de afspraken! Bedankt voor je review. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer klantvriendelijk geholpen, goede voorlichting en prima prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader.
Beste Fred, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de klantvriendelijkheid, voorlichting en prijs-kwaliteitverhouding! We waarderen je positieve woorden en hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Super tevreden, Jochem heeft ons heel goed geholpen! Orachtig tuinset, alles was heel goed verpakt en netjes thuis bezorgd
Beste Koos, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat Jochem je goed heeft kunnen helpen en dat de tuinset netjes verpakt en bezorgd is. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede en snelle levering van de tuinmeubelen
Beste Wim, Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen! Bedankt voor je positieve feedback. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We hebben en hangstoel en een tuinstoel met voetenbank gekocht. Binnen een week werden beiden thuis bezorgd. Beide stoelen zitten gewoonweg heerlijk!
Beste Marije, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe hangstoel en tuinstoel met voetenbank! Geweldig dat ze binnen een week bezorgd zijn en dat je er heerlijk in zit. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen, duidelijke afspraken, levering volgens afspraak
Beste Margretha, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We doen ons best om duidelijke afspraken te maken en zorgen ervoor dat de levering soepel verloopt. Bedankt voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste Peter, Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent! We waarderen je feedback enorm. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik dacht dat ik groene stoelen besteld had .
Snelle goede service Vriendelijk gezellig personeel
Beste Paula, Wat leuk om te horen! We doen ons best om snel en goed te helpen, en dan is het extra fijn om te lezen dat ook de sfeer als gezellig werd ervaren. Bedankt voor je fijne review! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen. Volgens afspraak geleverd. Vriendelijke en nette bezorgers.
Beste Corrie, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je prettig bent geholpen en dat de levering soepel en volgens afspraak is verlopen. We geven het compliment graag door aan onze bezorgers! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.