Keurig op afgesproken tijd geleverd.

Op tijd Vriendelijke bezorgers

Goed en snel advies en bezorging

Via de chat had enkele vragen gesteld en die werden uitgebreid en goed beantwoord. De bezorging was ook zorgvuldig en op tijd.

Klantvriendelijkheid ten top

Vriendelijke medewerker, die de tijd nam, even een kopje koffie bracht en rustig luisterde naar onze wensen

Mooie winkel goed geholpen alles naar wens geleverd ,

Mooie meubels voor een goede prijs

Genoeg keuze in de showroom en een prima service en advies. Verder was de levertijd boven verwachting binnen een paar dagen! De tuinmeubels staan mooi op ons terras en met deze herfstzon kunnen we er nog fijn van genieten!

goede kwaliteit en netjes verpakt

de aanbevelingen bij het aankopen zijn allemaal uitgekomen.

Service en snelheid

Eerder op internet bekeken en vervolgens in Gouda ervaren. Binnen een week werd onze New Castle set gelever. Super snel.

de verkoper stelt de klant op zijn gemak en denkt mee.

de verkoper laat je rustig rondkijken, geeft advies, laat mogelijkheden zien, laat de klant even rustig overleggen met een koffiemomentje. Denkt echt mee. Tenslotte weet hij desgevraagd ook nog een leuke korting te geven in de vorm van een overtrekset. Prima!

TOP

Schitterende tuinset. Was wel een dingetje om hem in de tuin te krijgen. Te breed voor de tuingang. Over de schutting getilt….gelukkig was hij licht

Goed verzorgd

Aflevering was zeer goed verzorgd

Een prachtige lounge set

In de showroom rondgelopen en verschillende lounge sets getest. Ruime keuze en behulpzame en nette medewerkers. Prachtige loungeset uitgekozen en bezorgd op een moment die ons het beste uitkwam. Hij zit fantastisch en staat ook nog eens ontzettend mooi. Al met al zeer tevreden.

Zo kan het ook! Heel erg tevreden..

Ik had nooit eerder hier besteld en helaas bleek er na levering iets mis.. Maar je maakt niet vaak mee dat dit zo snel en vriendelijk wordt opgelost.. ik had binnen een half uur reactie op mijn mail en ook mijn 3de telefoontje met een "gekke" vraag werd even vriendelijk ontvangen en benaderd.. Zojuist is er een deel omgewisseld en ook deze jongen was op tijd, vriendelijk en behulpzaam.. Ik zou het iedereen aanraden hier te bestellen.. Overal gaat wel eens iets mis, maar de manier waarop ze er hiermee omgaan is top! Tuinmeubelshop bedankt!

Netjes geholpen en correcte levering.

Prettig

Zeer prettige ontvangst in de showroom en erg tevreden met de levering

De ontvangst in de showroom was erg aangenaam met een kopje koffie en een enthousiaste verkoper. Na het samenstellen van diverse combinaties van tafel met een loungeset hebben we een goede keuze kunnen maken. De levering was 1 week na ons bezoek aan de showroom. En we zijn erg blij met onze nieuwe loungeset! Gaan we nog heel lang veel plezier van hebben!

Heerlijke lounch set. En zeer vriendelijke heren die hem bezorgde.

Top!!!

Helemaal top

Klantvriendelijk goed geholpen keuze was snel gemaakt meisje erg vriendelijk alleen bij het uitpakken van tafel zagen we dat er een stukje glas van de glasplaat af was 1 telefoontje en het is opgelost zo doe je dat kan menig bedrijf nog val leren nogmaals super.

goed geholpen

Goed geholpen levering volgens afspraak mist wel 2 verbindingsstrippen met schroeven (4 i.p.v. 6 inzakje)

Super service.

Super, was op tijd. Ze hebben het keurig tot aan de deur gebracht. Vriendelijke bezorgers.

Heel vriendelijk geholpen!

Goed contact voor de levering! En netjes op de mail voor de bezorging! Aan te bevelen voor vrienden enz.

Super positief

2 keer meubels gekocht, 1x tuintafel en daarna 5 tuinstoelen. Bezoek winkel goed geholpen. Bij de onlinebestelling ging het gemakkelijk en de bezorging ging ook volgens planning waarbij de bezorgers ook nog heel vriendelijk zijn.

Snel geleverd en leuke mensen!

Top.

Vriendelijke verkoper. Mooi tuinmeubilair gekocht. Op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader.

goed geholpen, prima tuinset

Meedenkende verkoper, snelle en goede levering

zeer goed

dat ik goed geholpen en geadviseerd bent

Fijn geholpen en snelle levering

Loungeset Marietta Wij hebben gekozen voor loungeset Marietta. Het is een super mooi en strak set. De rugleuning bij dit set is hoog en loopt schuin weg, dit is bij veel vergelijkbare sets niet het geval. Doordat het schuint wegloopt zit is echt relaxt, pluspunt! Het loungeset hebben we in een 'dichte' veranda staan, we hebben hier leuke salontafeltjes en een vloerkleed bij gekocht. Van de winter het houtkacheltje aan..helemaal zin in! Blij met deze aanwinst!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA