Ruim aanbod, snelle levering

Goed geadviseerd, ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Zeer vriendelijk en alles volgens afspraak. SUPER

Vanaf eerste bezoek aan shop in Almelo, met buitengewoon vriendelijke medewerkers, tot en met aflevering thuis een zeer goed gevoel overgehouden!!! En het belangrijkste een fantastische loungeset FOGGIA 5-delig plus bijbehorende stoel!!!

Helemaal prima

Prima service in de winkel. Ondanks dat de tafel toch niet op voorraad was is alles keurig volgens afspraak geleverd. Tafel en stoelen zijn ook super eenvoudig in elkaar te zetten.

We zijn super goed geholpen in de winkel. (Utrecht) Lieten ons rustig rond kijken en gaven goed en eerlijk advies! Ook kregen we lekkere koffie aangeboden en pakje drinken voor onze kleine. Snelle levering! We genieten nu heerlijk van onze nieuwe loungeset!!

Vlot gekocht en snel bezorgd

De verkoper kwam de tafel zelf bezorgen. Volgens zijn collega was hij gedegradeerd tot bezorger. Leuk!

Goede kwaliteit en service

Veel plezier van mijn aankopen

Weer helemaal top!

Dit keer heb ik bij Tuinmeubelshop fijne verstelbare stoelen van Hartman (Aruba) gekocht. Zeer degelijke stoelen en doordat ze zo licht zijn ook makkelijk te tillen. We zijn er erg blij mee. De stoelen zijn netjes volgens afspraak, door een zeer vriendelijke chauffeur, bezorgd. Tot de volgende keer!

Klant is koning

Ik heb nu 2 maal een aankoop bij Tuinmeubelshop gedaan en kan alleen maar zeggen dat ik enorm tevreden ben. Prachtige en kwalitatief goede meubels en een topservice die meedenkt met de klant.

Toppie joppie bij het tuinmeubel shoppie !

Netjes geholpen , mooie loungeset gekocht . Keurig bezorgd .

Zeer goed, nette aflevering, goede uitleg

op tijd geleverd, en goede kwaliteit, raad iedereen aan.

Prima geholpen

Prima geholpen!

Plezierige advisering, aflevering 100% goed

Volledig naar verwachting. Alles goed.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering. Erg jammer dat de bank die wij mooi vonden, alleen in een 4-zits en 2,5-zits (hoekelement) bestaat en niet in een 3-zits variant.

Zeer goede kwaliteit en super service

Wij hebben een tuintafel met stoelen en een lounge dinningset gekocht bij Tuinmeubelshop. Zijn er zeer tevreden over.

Spullen op afgesproken tijd geleverd en zag er allemaal netjes uit.

Goed contact in de winkel en precies gegaan met leveren zoals afgesproken.

toppie

goede service

Fijne service!

Service van Tuinmeubelshop als prettig ervaren. Er wordt telefonisch contact opgenomen, wanneer de bestelling klaar staat. Vervolgens bij levering nog eens, zodat bestelling bij het juiste adres werd geleverd!

Gastvrij en behulpzaam

Ik ben in Utrecht geweest super vriendelijke medewerker. Goed geholpen. En is ook gaan bellen voor mij wanneer de exacte tijd van leveren was omdat ik onverwachts naar de dierenarts moest. Top gozer .Zo is alles toch goed gekomen.

Mooie meubels en snelle levering

De door ons bestelde meubels zien er mooi uit, zitten lekker en konden snel geleverd worden. Een van de stoelen kwam beschadigd uit de verpakking. Wij zijn tevreden over de snelle communicatie over het omruilen. Nu heerlijk genieten in onze tuin!

Een man een man...Een woord een woord

Zeer fijn ontvangst...snelle levering...en ook nog super optijd bezorgd!

Prachtige relax / loungeset.

De aangekochte loungeset staat heel netjes in onze tuin. Gebruik ervan in deze zomerse sfeer kan niet beter

Super service!!

We waren al even op zoek naar een tuinset. Uiteindelijk belandt in Wormerveer. Vriendelijk geholpen in de winkel en binnen 3 werkdagen thuisbezorgd door ook weer een vriendelijke man. Ik zou deze zaak iedereen aanbevelen!

Prachtig loungeset

Met andere intentie kwamen we naar de winkel. Uiteindelijk een mooi prachtig wat hogere loungeset gekocht. Na levering geen spijt, het ziet er prachtig uit, goed en stevig materiaal en de kussens zijn stevig en dik. Dat wordt uren tafelen en genieten. Bedankt voor de hulp in filiaal den Bosch!

Geweldige service en snelle levering

Perfecte aankoop kussen BOX

Zojuist de Lifestyle L kussenbox in elkaar gezet. 'Kind kan de was doen'. Compleet en keurig verpakt. Prachtige aankoop. Van de bestelling tot aan de levering liep alles volledig zoals afgesproken, volgens plan!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA