Bij deze een waarschuwing voor dit bedrijf.

In Juli in Veldhoven een platform loungeset (ravalla) gekocht. De aanwezige verkoper was zeer klantvriendelijk en met de korte levertermijn (3 werkdagen) waren we op zijn minst tevreden. Helaas beperkt zich tot hier de kwalitieit en klantvriendelijkheid... Bij levering constateerden we verschillende schades aan de buitenzijde, niet erg zorgwekkend. Enthousiast begonnen we aan de montage van de modules en kwamen al vrij snel tot de conclusie dat montage niet mogelijk was: schroefgaten zaten op de verkeerde plaats gemonteerd en bij een andere module was het aluminium scheef gelast waardoor het frame niet waterpas was (zie foto’s). 2 modules van de 7 modules uitgepakt en 2 x een afwijking. Hierdoor volledig ons vertrouwen in het product verloren dus we wilden dit retourneren. Bij dit bedrijf kan je geen contact opnemen met de vestiging van aankoop en gaat alles via een digitale klantenservice. Telefonisch kan je ze wel bereiken maar kunnen niks beteken, na wat aandringen merk je dat de sfeer begint om te slaan waarbij wij al snel de indruk kregen dat zij regelmatig met dergelijke telefoontjes hebben te dealen. Voor het proces via mail moet je jezelf wel even voorbereiden, dit betreft namelijk een zeer stroef proces met lange wachttijden tussen mailverkeer (dagen!), laaggeletterde interactie en weinig kennis van het vak customer service en wettelijke bepalingen. Na het delen van onze bevindingen dmv foto’s en na een paar keer toch nog gepushed te worden om de afwijkende delen om te ruilen gaven ze aan transport te organiseren. Hiervoor werd ons gevraagd om 100 euro over te maken want dit is de regeling voor retour, uiteraard moesten wij ze wijzen op de wettelijke garantie dat een ondeugdelijk product kosteloos geretourneerd mag worden. Uiteindelijk heeft het 12 dagen geduurd voordat de producten werden opgehaald. Bij de ophaling gaf de transporteur aan dat de verhouding leveringen versus retouren ongeveer gelijkwaardig was bij deze klant, nogmaals een signaal dat de kl

Mooie stoel moeilijk in elkaar te zetten

De stoelen waren groter dan de stoelen die we vorig jaar hadden gekocht. Aangezien die niet meer in de collectie zaten hebben we andere stoelen gekozen. Bij het uitpakken zagen we dat de stoelen een stuk groter zijn dan de vorige. Het onderstel bevestigen wat een pittig werkje omdat het maar net passend was. Verder mooie stoelen.

Fijne behandeling en snelle levering

Nette showroom grote keus

Erg leuk tuincentrum met echte vriendelijkheid

Ik was verwezen door vrienden naar dit tuincentrum en ik ben erg fijn geholpen. Echte interesse naar wat ik zocht en er werd gerust overal een stukje tussengezet een tafeltje bijgehaald als ik die mooi vond om het in zijn geheel te zien. Ik kon dat erg waarderen dat zie je niet vaak. Ik ben erg tevreden ik kan geen min puntjes bedenken eigenlijk, meestal weet ik er wel 1 op te noemen maar nu niet. Zelfs de supermarkt was er tegenover dus ving nog even 2 vliegen in 1 klap

Prima snel en accuraat

Fijne bezorging! Top

TuimeubelTOP

TOP

Perfect afgeleverd, nog nooit zo mee gemakt

Vriendelijke en professioneel geholpen, niets over te te klagen.

Prima volgens afspraak alles afgerond

Slordig

Bij het bestellen in de winkel heeft de verkoper verkeerde bestelling gedaan. Nadat dat is gecorrigeerd werden vervolgens verkeerde kleur stoelen geleverd. Je kunt natuurlijk gewoon pech hebben, maar dit heeft toch met slordigheid van medewerkers te maken. Met de tuinset zijn we overigens dik tevreden.

Super aandacht bij keuze en prompte aflevering. Klasse!

Geweldig werden we bijgestaan om een verantwoorde keuze te maken voor een tuinmeubel. We gingen met veel vragen de winkel in, kwamen er stralend van tevredenheid weer uit! Fantastisch geslaagd. Natuurlijk: heeft wat levertijd, maar binnen de termijn werd alles keurig net afgeleverd op de plaats waar het tuinmeubel komen moest. En nu: een plaatje, praktisch en uitnodigend voor een zit, voor de maaltijd, voor de krant... en ga naar door. Genieten, dank zij tuinmeubelshop.

Keurig geleverd op de aangegeven dag en tijd en als extra service neergezet op aangegeven plek omdat mijn bejaarde vader zelf niet kon opendoen Hij is zeer tevreden over zijn stoel

Met deze parasol genieten we nu uit de zon van de zon.

We zijn tevreden met het advies en de aankoop van de parasol.

Goed advies bij aankoop. Ook goede aflevering.

Goed geholpen in de winkel. Ook goede aflevering. Goed verpakt snel geleverd.

Goede hulp in de winkel in Kesteren. Super tevreden over de levering. Blij met aankoop. Aanwinst in de tuin

Goed geholpen in de winkel in Cruquius. Goede uitleg en mooie deal kunnen maken.

Genieten, mooi zitcomfort

Stevige ovale tuintafel, stoelen wikker mooi licht van gewicht zitten heerlijk, ogen licht en luchtig erg blij met nieuwe tuinset

Goede service en communicatie. Plus een prachtige set!

Fijne en overzichtelijke winkel in Cruquius bezocht. Keurig geholpen. Prima communicatie en topservice. 2 kussenhoezen snel extra nageleverd vanwege weeffoutjes. Superset in de tuin. Zeer tevreden!

Voor ieders wil wat.

Verkoper had iets minder enthousiast over mogen komen. Was erg aanwezig en dacht soms met grapjes in zijn ogen leuk over te komen. Dus niet. Voor de rest een mooie zaak voor elk wat wils. Wij zijn wel geslaagd ondanks alles.

Vlotte levering

Snelle en zorgvuldige levering van de tuinmeubels

gewoon geweldig ,

komen binnen vriendelijk ontvangen met kopje koffie en geslaagd

Prima bedrijf

Netjes geholpen, deskundige medewerker

Zeer goed geholpen in de showroom En de chauffeur was ook correct

We zijn heel klantvriendelijk geholpen.

De aflevering is prima gegaan. De transporteur was top!

Vriendelijk, snelle levering, mooie zaak

Vriendelijke advies resultaat koop twee terrasstoelen voor balkon

Prima ga zo door en de koffie was heerlijk. Werden keurig op tijdspad afgeleverd

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA