Snelle bestelling en levering, goede service

Goede service en mooie prijs !

We zijn twee winkels geweest nl Sliedrecht en Den Bosch. Ze geven beiden goede adviezen en nemen tijd voor ons. We moeten wel zeggen dat in Den Bosch meer keuze hebben om te vergelijking. We zijn heel erg blij met nieuwe aanschaf van beiden winkels!

Zeer tevreden.

Wij zijn in de magastore in Nunspeet geweest. Wij zijn zeer tevreden hoe wij verwelkomt werden. Er waren geen opdringerige medewerkers die constant om ons heen liepen. Als we een vraag hadden werd deze vakkundig beantwoord. Uiteindelijk vertrokken met iets anders dan de bedoeling was, maar wel zeer tevreden.

Doen!

Heb er mijn lounge en tuinset gekocht. Veel keus, goed advies, snel geleverd . Ze denken met je mee en proberen je niets aan te smeren. Netjes geleverd volgens afspraak. Ik ga lekker genieten!☀️

Ze nemen de tijd voor je , en helpen je met meedenken bv maten ,en waar laat ik de kussens .

Erg hulpzaam, ze nemen de tijd voor je ,niet opdringerig ,en helpen met meedenken ,en ook de koffie was goed .

als het oke is dan mag dat geweten zijn !

zie hoger

Vriendelijk en deskundig.

Zeer deskundig personeel en heel aardig.

prachtige sterke bank

gemakkelijk te monteren, mooi sterk materiaal., snelle thuisbezorging

Prima service, keurig op tijd geleverd volgens afspraken en prima product!

Prima service, keurig op tijd geleverd volgens afspraken en prima product!

Leverafspraken nagekomen en goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit. Daarnaast ook de levertijden correct aangegeven. Bezorgtijd ook netjes op tijd aangegeven en binnen die tijd ook bezorgd.

Mooie meubels en prima service’

We hebben hier een loungeset, eettafel met stoelen en ligbed gekocht. Ik had online al wat dingen uitgekozen, maar wilde deze graag nog in het echt zien (en voelen). We zijn heel fijn geholpen in de winkel in Gouda. Mede dankzij een tip van de verkoopster, hebben we uiteindelijk voor andere stoelen gekozen. Alles is drie dagen later afgeleverd en ook dat verliep allemaal heel fijn en soepel. Er bleek één kussen te ontbreken , maar deze wordt binnenkort nageleverd. We zijn erg blij met de mooie meubels Al bij al een zeer prettige ervaring!

Snel en goede service

Eerlijke prijs kwaliteit is top. Verder goede service en snelle levering. Zou ik iedereen aanraden, filiaal Utrecht

Snelle goede levering. Prachtige tafel

Mooie winkel, goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit en prijs, netjes op tijd bezorgd

De verkoper kwam in de winkel wel vragen of hij ons kon helpen, we wilden zelf even kijken , en de verkoper was niet opdringerig. Heel fijn! Snelle service qua levering, het werd tot op de plaats waar we het thuis wilden hebben neergezet. En keurig op de afgesproken tijd. Nette bezorgers ook. Zeeeeeer tevreden dus.

Veel keus.

Rustige verkoopruimte, vriendelijk personeel.

Alles keurig geregeld.

Mooie set die goed in onze tuin past. Goede prijs/kwaliteit. Netjes afgeleverd. Zo hoort het?

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Gewoon goed

Prima kwaliteit snelle levering en goede prijs

Super geholpen

Banken zijn super ..goed advies en super geholpen

Alles goed geregeld

Goede service,goed personeel, klantvriendelijk

Prima winkel, prima prijs, prima producten, prima aflevering

Overzichtelijke winkel waar je ook goed kunt parkeren met vriendelijke verkopers. Een mooie prijs voor de gekochte spullen. Keurig op de hoogte gehouden over de aflevering . Oftewel: helemaal prima!

Vriendelijk geholpen in de winkel, zeer snelle service. I.v.m. een beschadiging werd er zeer snel op mijn mail gereageerd en een oplossing geboden. Binnenkort worden de nieuwe delen geleverd en kunnen we gaan genieten van ons prachtige loungeset.

onze zware tafel werd door de bezorger in de tuin gezet! Super

Blij gevoel

Heerlijk öntmoeten"in de nieuwe relax fauteuil met voeten bankje

Super snelle levering, prachtige kwaliteit, heerlijk zitcomfort! Echte aanrader

Top geregeld!

Ongeveer 2 jaar geleden hadden wij 4 mooie tuinstoelen gekocht. Deze bevallen zo goed dat we nu er 2 bijgekocht hebben. Ook een grote tuintafel erbij gekocht. We hebben onlangs onze tuin opgeknapt en een mooi terras erbij gemaakt. Daar hebben we nu 2 x Garden Collections Chicago bistroset voor gekocht. Heerlijke relax stoelen met hele goede kussens. Het is een feest om nu in de tuin te zitten.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA