Aardig personeel, meewerkend en ook belangrijk niet opdringend

Prima winkel

Prima winkel, aardig personeel, snelle levering, zodat je van je aankoop kan genieten.

Mooie showroom, alles staat uitgestald, hierdoor kun je gelijk zien hoe het staat. Duidelijke prijzen en goede levering.

Uitstekende service en geen enkele druk.

Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we meteen op ons gemak gesteld. Vanuit de verkoper was er geen enkele dwang om iets te verkopen aan ons. Verder werd er meegedacht over wat onze wensen waren en wat de mogelijkheden waren om daaraan te voldoen. Onder het genot van een kopje cappuccino werden de mogelijkheden besproken. Uiteindelijk overgegaan tot de aankoop van een geweldig mooie tafel en 6 heerlijk zittende stoelen. Met als bonus ook nog een aantrekkelijke korting.

Vriendelijke service en hulp

Fijn om hier je aankoop te doen. Word correct geholpen.

Heel tevreden.

Levering netjes gehaald van bezorging en tijd.

Keurige /snelle/deskundige service

100 procent wat we wilden

Prima bedrijf, vriendelijk personeel.

Aardige mensen, snelle levering, helemaal tevreden over onze tuinset.

Goed geholpen, levering op tijd

Goede service. Goede informatie. Tevreden klanten.

Al eerder bij desbetreffende tuinshop geweest. Men geeft goed advies. Goede service. Wij zijn wederom zeer tevreden met onze aangeschafte goederen etc. KORTOM TEVREDEN KLANTEN.

Fijn bedrijf, goede communicatie

Ik heb een stoel besteld met krukje. Deze zijn mooi en naar onze zin. De bestelling is met een vriendelijke chauffeur gebracht. De communicatie omtrent de levering was zeer goed.

Bezorging ging niet vlekkeloos. Product naar verwachting.

Bezorging 6 juli tijd niet aangekondigd. 9 uur 's morgens. Vertrokken omdat ik de bel en telefoon niet hoorde. 8 juli tijdafspraak. Kwamen uur later. 1 tuin salontafel teveel afgeleverd. De bestelling niet met mij gecontroleerd. Dus iemand heeft nu geen salon tuintafel.

Prettige verkoop adviseur, en snelle bezorging van twee aardige jone mannen

vvv

vvvvv

Goede kwaliteit, goede service

Super stoelen met dikke kussens. Met twee nieuwe stoelen maken we nu onze tuinset compleet. Zeer tevreden mee.

Goed.

Van verkoop tot levering prima in orde.

Service van winkel tot levering helemaal top

Erg blij met onze nieuwe tuinmeubels. Goede service en meedenkend personeel in de winkel en vriendelijke bezorgers die alles in elkaar hebben gezet. Zitten nu heerlijk te genieten!

Vriendelijke mensen, meedenken en snelle levering

We zijn goed geholpen in de winkel. Daarna per mail nog even overleg gehad en daar werd direct op gereageerd. En dezelfde week nog geleverd en ook de levering is keurig geregeld.

Snelle, makkelijke manier van aanschaffen. Goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Gelukkig geen no reply mails. Bedrijf is goed te bereiken.

Mooie tuinmeubelen

De tuinmeubelen zijn snel en goed geleverd. Wel een paar aanmerkingen op de spullen maar deze zijn snel in behandeling genomen.

Uniek bedrijf, unieke uitstraling en goede webshop

Fantastische ervaring met Tuinmeubelshop. Na online gekeken te hebben zijn wij naar filiaal Veenendaal gereden en daar geholpen door dhr. van der Garde. Zeer goede uitleg over zowel loungeset als parasol. Nadat we de bestelling geplaatst hadden konden we samen met de verkoper de afleverdatum inplannen. Dit direct gedaan en bevestiging in de e-mail. Ook goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorgers kwamen. Chapeau voor deze onderneming. Hier kunnen nog veel retailers van leren in deze tijden.

Uitstekende behandeling als klant in de winkel

Sympathiek en behulpzaam personeel.Bezorging op tijd en volgens overeengekomen datum. Product goed verpakt en geheel compleet

Vriendelijk en zeer aardig

Goed behandeld Lekkere koffie gehad De jongens die de parasol hebben geleverd Waren heel aardig en vriendelijk netjes afgeleverd Groetjes fam van Alebeek

De rust die er was om op je gemak iets uit te zoeken vond ik erg fijn

De rust in de zaak om op je gemak iets uit te zoeken! En als ik vragen had werd ik direct te woord gestaan. De levering was op de tijd dat aangegeven was !!!!! Kortom zeer tevreden!!!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA