Ik kocht een sterk afgeprijsd bijzettafeltje voor op mijn balkon. Het is gratis en met aandacht bezorgd, heel goed ingepakt. En het is een prachtig tafeltje waar ik zeker veel plezier van ga hebben!
Wij werden goed geholpen door de verkoper. Hij legde uit hoe wij het tuinstel moeten behandelen. De levering was volgens afspraak. Kortom zou het iedereen aanraden.
Beste AJ, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en duidelijke uitleg hebben gekregen over het onderhoud van het tuinstel! 😊 Bedankt voor jullie aanbeveling en heel veel plezier met de aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben twee ligbedden gekocht voor in de tuin. Ze werden netjes geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. Ze zien er mooi uit en liggen heerlijk.
Beste Harro, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de ligbedden en dat alles – van levering tot montage – helemaal naar wens is verlopen! 😊 We wensen jullie veel heerlijke relaxmomenten in de tuin. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkoper was zeer vriendelijk en gaf mij alle tijd om te beslissen op zaterdagmiddag half vijf !! Dinsdag kwam ik met mijn dochter , zij is ook zeer tevreden hoe alles is verlopen !! De grote doos met alles er in kon met geen mogelijkheid door de deur , DUS … alles moest buiten de deur uitgepakt worden . Mijn dochter Liset heeft geholpen !! De tuinset staat nu te pronken op het balkon!! En ik BEN HELEMAAL BLIJ. !!Marijke
Beste Marijke, Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn geholpen zijn en dat alles – zelfs met het uitpakken buiten de deur – uiteindelijk helemaal naar wens is verlopen! 😊 Geweldig dat de tuinset nu prachtig op het balkon staat en jullie er zo blij mee zijn. Heel veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De meubels en prijs zijn uitstekend. De levering op de dag zelf liep vertraging op door een autodtoring. Een belletje dat er pech onderweg was, zou heel fijn geweest zijn. Verder alles goed geregeld!
Beste Magda, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de meubels en de prijs! 😊 Jammer dat er vertraging was door pech onderweg en dat jullie daar niet eerder over zijn geïnformeerd. We nemen jullie feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor jullie begrip en veel plezier met de nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Top bedrijf Grote keuze mooie kwaliteit Er wordt mee gedacht van wat het beste is voor wat je zoekt en niet automatisch het duurste aanbevelen snelle levering netjes op tijd Vriendelijk personeel
Beste Nico, Wat een geweldig compliment, dank jullie wel! 😊 Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service, het meedenken en de kwaliteit van onze collectie. We wensen jullie heel veel plezier met de aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer ruime keuze in verschillende stijlen , afwerkingen en kleuren aan concurrentiële prijzen inclusief vrachtkosten ook in België.
Beste Bert, Wat fijn om te horen dat onze ruime keuze en scherpe prijzen, inclusief levering in België, zo goed in de smaak vallen! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste Dick, Bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te horen dat de levering geheel volgens afspraak is verlopen. 😊 Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Winkelen bij de tuinmeubelshop Dat was echt helemaal top Er was genoeg keuze En dat is reuze. Je kijkt in alle rust En dat is voor mij een must Nadat onze keuze was gemaakt Werd er direct een bezorgafspraak gemaakt De bezorging was ook top Ik zou zeggen … volgende keer weer naar de tuinmeubelshop
Beste Rikje, Wat een geweldige en originele review, dank jullie wel! 😊 We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn over de keuze, het advies en de bezorging. We zien jullie graag een volgende keer weer terug bij Tuinmeubelshop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Meedenken (ook wat betreft de prijs), levering conform afspraak. En hele mooie kwaliteit.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat het meedenken, de levering en de kwaliteit allemaal zo naar wens zijn geweest! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring en heel veel plezier met de aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima winkel
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn! 😊 Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Eerst gebeld voor informatie. Werd zeer goed geholpen en heel vriendelijk. Volgende dag naar showroom gegaan. Vanaf komst in de showroom in Sliedrecht tot het moment dat de prachtige loungeset werd bezorgd was in één woord GEWELDIG. Alles perfect geregeld. Op het laatste moment nog hoezen besteld en later op de dag hoorden we dat ze op de dag dat de loungeset werd bezorgd de hoezen gelijk geleverd werden. Dat is nog eens service. Echt een aanrader.
Beste Gijs, Wat fijn om te horen dat alles – van het eerste telefoontje tot en met de levering van de loungeset én hoezen – zo perfect is verlopen! 😊 Bedankt voor jullie enthousiaste woorden en de mooie aanbeveling. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe loungeset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik kom zelf uit de commercie dus kijk altijd kritisch naar de gang van zaken omtrent mijn privé aankopen. De medewerkers in de winkel. de snelheid van leveren. de vriendelijkheid van de chauffeur. geen wachttijd aan de telefoon als ik nog een vraag heb. Binnen 2 uur reactie op een mail naar jullie service afdeling over een klein mankement. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik maak het niet vaak meer mee. Mijn complimenten!
Beste Paul, Wat geweldig om te horen dat we je – ondanks je kritische blik vanuit de commercie – zo positief hebben kunnen verrassen! 😊 Van het winkelbezoek tot de serviceafdeling en de levering: we zijn blij dat alles naar wens is geweest en waarderen je complimenten enorm. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie collectie tuinmeubelen om uit te kiezen. Rustige benadering en professioneel advies gekregen. Succesvol gekocht, we konden ivm vakantie rustig tijd afspreken voor afleveren. Helaas geen bericht gehad van tijdstip leveren, maar op de ochtend zelf heel rustig en tijd gekregen om in ontvangst te nemen. Dus: tevreden klant, mooie tuinset, professioneel begeleidt en prijs kwaliteit erg aantrekkelijk. Na meerdere bedrijven te hebben bezocht slaagden we hier in 1 x!
Beste Ben, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze collectie, het advies en de flexibiliteit rondom de levering! 😊 Jammer dat de communicatie over het tijdstip iets beter had gekund, maar we zijn blij dat alles verder naar wens is verlopen en dat jullie in één keer geslaagd zijn. Heel veel plezier met de nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nadat ik de bestelling heb geplaatst, werd ik al gelijk op de hoogte gehouden van de bestelde artikelen via mail. Na 3 dagen een mail ontvangen wanneer artikelen geleverd konden worden. Om en nabij een week de artikelen ontvangen, die gebracht zijn door een vriendelijke bezorger van Tuinmeubelshop.
Beste Ylona, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je goed op de hoogte bent gehouden van je bestelling! 😊 We zijn blij dat de levering naar wens is geweest en wensen je veel plezier met de artikelen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer tevreden over de loungeset die wij hebben gekocht. Snelle levering, alles was heel goed verpakt. Chauffeurs waren aardig en behulpzaam.
Beste Diana, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de loungeset en dat de levering snel en zorgvuldig is verlopen! 😊 Bedankt ook voor het compliment aan onze chauffeurs. We wensen jullie heel veel plezier met jullie aankoop. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Kwamen binnen om rond te kijken en werden goed geholpen en geadviseerd De levering zou ongeveer 4 weken zijn maar de parasol was er met 2 weken al Wij zijn heel tevreden
De verkoopster was zeer vriendelijk .Zeer behulpzaam met mixen van div. tuinmeubelen. maakte alle tijd voor je .Dus zeer prettige ervaring. Grt Rene
Beste Rene, Wat leuk om te horen dat je zo prettig bent geholpen en dat onze verkoopster alle tijd nam om mee te denken en te combineren! 😊 Fijn dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snelle en perfecte levering. Goede en nette bezorgers. En bij aanvraag voor een ruiling ook zonder problemen en extra kosten opgelost. In een woord geweldig!!! Klasse !!!!
Beste Dorothy, Wat fijn om te horen dat alles – van de levering tot de ruiling – zo soepel en probleemloos is verlopen! 😊 We waarderen jullie enthousiaste woorden en zijn blij dat alles naar wens is geweest. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima informatie omtrent bezorging. Bezorging was optimaal. We hebben nog nooit zo'n goed beschermd ingepakte meubelen ontvangen. Petje af.
Beste Robbert, Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de bezorging en de zorgvuldige verpakking van de meubelen! 😊 Bedankt voor jullie mooie compliment en het delen van deze positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel goed geholpen, aanzienlijk beter dan bij andere zaken. Pro-actieve benadering op prettige manier, productkennis etc. Bij ons ging er wat mis maar dat is opvallend netjes opgelost. Fijne zaak en blij met mooie tuinset.
Beste Barbara, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en productkennis! 😊 Ook al ging er iets mis, we zijn blij dat we het snel en netjes voor jullie konden oplossen. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede kussens en heerlijk zitcomfort. Zeer vriendelijk aan de telefoon en nette levering.
Beste Bernadette, Wat fijn om te horen dat de kussens zo goed bevallen en dat jullie zo tevreden zijn over het zitcomfort, onze telefonische service én de levering! 😊 Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Werd echt super fijn geholpen bij onze keuze. Geheel niet dwingend. Fijn ! Medewerkster heette Verploegen.
Beste Marjanne, Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn en op een prettige, niet-dwingende manier zijn geholpen door onze collega Verploegen! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Bij het bezoek in Den Bosch werden we door Arne op een vriendelijke, vlotte en deskundige wijze geadviseerd. dacht op een positieve manier mee aan mogelijke oplossingen. Daarnaast werd het gekochte op een snelle en vakkundige wijze geleverd en gemonteerd.
Beste Ben, Wat geweldig om te horen dat Arne jullie zo vriendelijk en deskundig heeft geholpen en heeft meegedacht over oplossingen! 😊 Fijn dat ook de levering en montage zo vlot en professioneel zijn verlopen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer goede ervaring. Goed, ongedwongen, geholpen in de winkel, ook de levering was goed!
Beste Bertus, Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad – zowel in de winkel als bij de levering! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.