Wij zijn erg tevreden over deze aankoop

Er is geleverd wat wij hadden uitgezocht/besteld door zeer vriendelijke chauffeur en bijrijder.

Alles wat we afgesproken is de firma nagekomen. Heel fijn

Was zeer prettig en heel goed geholpen

Goed advies en een mooie prijs wat we hebben mogen ontvangen. Aanrader voor iedereen

De Tuinmeubelshop, waar de klant nog koning is!

Wij zijn in de Tuinmeubelshop te Cruquius zeer vriendelijk ontvangen en geholpen bij het uitzoeken van een tuinmeubelset. De verkoper nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen. Naar aanleiding van het fijne gesprek en een goed onderbouwd advies, hebben wij een práchtige set gekocht die snel geleverd werd zodat wij er aan het einde van deze zomer nog heerlijk van hebben kunnen genieten. Wij voelen ons de koning te rijk!

Helemaal te gek

Goede service en vriendelijke mensen

zeer goed

Super blij met mijn tafel en stoelen, goede kwaliteit.

De bestelling is afgehandeld conform de afspraken

Prima stoelen en de levering was correct op tijd verpakking was zeer zorgvuldig en werd vriendelijk afgeleverd.

Tevreden

Een mooie aankoop waar we levering nog even van mochten uitstellen totdat we het konden plaatsen. Wij kunnen de zomer nog even verlengen nu met deze prachtig loungeset en eettafel met stoelen in onze overkapping.

Mooie set, netjes geleverd

Klein setje gekocht, mooie aanbieding, levering top door prima bezorger die trots was op zijn werk en vrachtwagen. Echt super.

Goeie service en ze denken goed met je mee!!

Aanrader

Uitstekend geholpen en alles keurig geleverd.

Goed geholpen in de winkel. Vlot vriendelijk en vakkundig. En levering volgens afspraak. Zou dit bedrijf aanraden.

Fijne snelle juiste levering

Mooie lounge set

Super tafel en perfecte communicatie en levering. Nette mannen die afleverden!!!

TOP!!!!!!!

Slechte levering waarvoor wel betaald is.

Tuinmeubelshop plaats blijkbaar mindere recensies niet. Deze week hele mooie loungeset geleverd welke ook door Tuinmeubelshop in elkaar gezet zou worden (kosten hiervoor Euro 150). Toen de vrachtwagen kwam was enkel de chauffeur aanwezig die in zijn eentje de loodzware 3 persoons teakhouten bank in elkaar zetten wat dus ook mis ging waardoor de bank beschadigde. Uiteindelijk hebben mijn vrouw en ikzelf (ik ben rolstoel gebonden) mee moeten helpen terwijl we ervoor betaald hadden. Na contact met Tuinmeubelshop bood met Euro 100 compensatie. Dit hebben we niet geaccepteerd en Euro 250 voorgesteld (Euro 100 voor de beschadiging en het geld voor het in elkaar zetten). Pas na overleg ging men hiermee akkoord. Mooi product slechte service helaas.

Geweldige service

Mijn tuinset was al uit de garantie. Ondanks dit gegeven is mijn kapotte tuinstoel vandaag gratis gerepareerd,

Goed advies en goede producten

We hebben goed advies gekregen en zijn heel erg vriendelijk geholpen.

Erg blij mee

Kwam zeer netjes aan in dozen. Personeel van bezorgen waren erg netjes en behulpzaam. Super geregeld!

Tuinmeubelset gekocht bij Tuinmeubelshop. Zeer goed geholpen door medewerker en aflevering was conform afspraak. Top.

mooi, anders had ik het niet gekocht

wat ik minder vindt, is dat tijdens de verkoop niet is bij vermeld dat ik het zelf in elkaar moet zetten nu blijkt voor 149 euro dat het dan wordt gemonteerd de tuinbank had een pittig prijsje ik ga de volgend keer wel naar IKEA!!!!!!

Een firma waar de klant nog koning is.

Ik heb de tuinmeubelshop benaderd i.v.m. een aankoop met hun laagste prijsgarantie. Als klant werd ik netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ondanks de verwachting dat ze de laagste prijsgarantie niet zouden toepassen op de aanbieding die ik gevonden had, zijn ze uiteindelijk toch akkoord gegaan vanwege hun klantvriendelijkheid. Ik voelde me als klant bij de Tuinmeubelshop daardoor serieus genomen. Echt een bedrijf waar je met of zonder laagste prijsgarantie naar terug gaat omdat dit vertrouwen geeft.

Goede kwaliteit en stipte levering.

De levering was volgens plan en de tuinstoelen waren van goede kwaliteit en stevig.

Super goed geholpen

Goed en deskundig geholpen en àlles volgens afspraak nagekomen

Professionele en klantvriendelijke ontvangst en afwikkeling.

We werden vriendelijk ontvangen en kregen alle gelegenheid om ons rustig te oriënteren en waar nodig voorzien van informatie. Verder was de informatie van verkoop naar bezorging boven verwachting.

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit

Geweldig geholpen

Een uiterst vriendelijke en aardige jongeman heeft ons zeer goed geholpen. Vrolijk, aardig, wat wil je nog meer als klant tegenwoordig?!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA