Zeer tevreden.

Aardig en deskundig personeel. Een paar dagen later konden we al genieten van onze nieuwe tuintafel. We zijn er helemaal blij mee.

Geweldige service zeer klantvriendelijk

Zeer relaxte sfeer vriendelijke verkoper kortom zeer aanbevelingswaardig

Chaotische bedoeling

Loungestoelen gekocht, maar eerst even in Utrecht kijken want daar zouden ze staan mooi niet dus toen maar naar Veldhoven ook niet toch maar besteld, de levering zou tussen 14 en 1600 uur plaatsvinden om 10 uur telefoon dat ze over 15 minuten bij mij zijn dat is mooi als je aan het werk bent toch maar naar huis gegaan en daar waren de vriendelijke heren die echt alles goed hebben afgeleverd alleen jammer dat ze de verpakking niet retour nemen Al met al is alles goed gekomen en zitten we nu in heerlijke stoelen

Perfect geholpen

Zeer tevreden, maar de afspraken voor de bezorging waren verwarrend

Perfecte service

Een pakketje van tuinmeubelshop( onderdeel) open ontvangen, oftewel niet compleet( DPD). Contact gezocht met Tuinmeubelshop( wederom). Zonder problemen wederom een nieuwe opgestuurd gekregen. Kortom, niets dan lof.Sander reageerd supersnel en handelt alles zeer correct af. We waren/zijn al zeer blij met al onze aankopen naar ook dit maakt dat wij zeker bij een nieuwe aankoop wederom bij Tuinmeubelshop terecht komen

Top snel geleverd

Uitgebreide showroom

Wij zijn in Den Bosch naar de showroom geweest omdat we online gezien garden dat daar onze voorselectie op voorraad was. Je wilt zoiets graag gezien en in gezeten hebben. We werden vriendelijk ontvangen en alles wat we wilden zien als set, werd voor ons bij elkaar gezet. Onze bestelling werd binnen 1 week netjes thuis afgeleverd! Overigens weer door 2 vriendelijke mensen. Top!

Levering was mooi op tijd. En er is geleverd wat er besteld was.

Snelle correcte levering

Ons tuinset binnen 3 dagen geleverd op afgesproken tijd keurig achterom gebracht. Mooie set zeer blij mee

Tuintafel set

Een prachtige tuintafel set met 6 stoelen voor een mooie prijs. Alles keurig netjes en snel afgeleverd.

Wij werden prettig en snel geholpen.

Snel en prettig geholpen met goed advies. Snelle levering uit voorraad.

Goede en vriendelijke medewerkers

Goede service netjes thuis gebracht en nog gratis ook

Alles bestens. Immer wieder gern.

Absolut empfehlenswert!

In één woord 'Fantastisch'

Prachtige tafel, keurig netjes geleverd in doos. Precies als wat de foto liet zien op hun website. Op zon- en feestdagen kan er via de website niet besteld worden i.v.m. de zondagsrust. Nou, dan bestel ik het gewoon op een doordeweekse dag, geen probleem. Snelle levering en op de hoogte gehouden over wanneer men komt bezorgen. Tevens op de dag zelf werd ik gebeld door de vervoerder dat hij met een 20 minuutjes er zou zijn.

Warm welkom

Wat een ontzettend spontaan welkom in de tuinmeubelshop in den Bosch,ervaren mensen met hart voor de zaak! Super geholpen en snelle aflevering

Prima geregeld en goed geleverd

Prima geregeld en goed geleverd

Super goed

Snelle levering, goede kwaliteit

Goed.

Vriendelijke mannen. Hulpvaardig.In een wip de tuintafel in elkaar gezet .

Erg mooie stoelen. Super blij mee.

Stoelen via de webshop besteld. Erg blij mee.

prima geholpen

ruime keuze werd goed op de hoogte gehouden mbt de bezorging

Nette service, mooie artikelen en snelle levering!

In de showroom in Wormerveer wordt je gastvrij ontvangen, maar niet opdringerig. Denken mee met de klant indien gewenst.

Prachtig meubel, doen wat beloofd is

Erg tevreden met onze loungeset. Op beloofde tijd geleverd door prettige vervoersdienst Vlot. Keurig geregeld allemaal.

Snel lekker en relaxed zitten

Na wat rondsnuffelen op de website een prettig bezoek aan de showroom in Sliedrecht. De keuze was snel gemaakt en ook de levering verliep prima. Nu heerlijk zitten en relaxen op de nieuwe tuinbank.

Zeer goed geholpen in de winkel en de bezorging was ook prima

Mijn eerste aankoop was van 2016 en daar wilde ik een Hocker bij en dat is gelukt prima kwaliteit dus.

Fijn geholpen en de levering was zeer goed doorgeven en netjes afgeleverd.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA