Vriendelijk geholpen in de winkel. We konden rustig rondkijken en bij vragen werd er tijd voor ons genomen. Onze tuinmeubels zijn bezorgd, zaten netjes en stevig verpakt. Bezorgers waren vriendelijk. We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe tuinset. Goede kwaliteit en het zit heerlijk. Laat die zomer maar komen
Beste Diana, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in de winkel! We zijn blij dat je de tijd hebt kunnen nemen om rustig rond te kijken en dat je geholpen bent met je vragen. Het is geweldig om te weten dat de bezorging goed is verlopen en dat je nu kunt genieten van je nieuwe tuinset. We hopen dat de zomer snel komt, zodat je volop van je set kunt genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Zoals gezegd, vormgeving is geweldig, houtsoort is top en duurzaam, de tuinmeubelshop levert het goed verpakt en snel, een tevreden klant!
Beste Henk, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de vormgeving, houtsoort en duurzaamheid van je tuinmeubels. Fijn om te horen dat de levering snel en goed verpakt is verlopen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Fijn geholpen in de winkel. En de bezorging ging ook vlot en goed. Ligbed werd op verzoek netjes op balkon neergezet.
Beste Jolanda, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de bezorging vlot en naar wens is verlopen! We zijn blij dat het ligbed netjes op je balkon is neergezet, zoals je had gevraagd. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
We zijn goed en gastvrij ontvangen door Jochem . Hij heeft erg zijn best gedaan om ons te helpen met onze keuze en meegedacht om de bestelling compleet te maken . Fijn om te ervaren met vr groet M.Stoffels
Beste mevrouw Stoffels, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Jochem je zo goed en gastvrij heeft geholpen bij het maken van je keuze. We vinden het belangrijk om mee te denken en te zorgen dat alles compleet is, dus we zijn blij dat je die ervaring hebt gehad. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
goede uitleg en vriendelijke verkoopster
Beste Diny, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent met een duidelijke uitleg en vriendelijke service. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Goede voorlichting over de meubels. Netjes en op tijd afgeleverd.
Beste Sjaak, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de voorlichting over de meubels en de tijdige levering. We hopen dat je volop van je nieuwe meubels kunt genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Na een erg prettig verkoopgesprek volgde een correcte snelle levering. Compleet, zeer kundig verpakt en super mooie kwaliteit van de gekochte lounge set , tafel, stoelen en bank. Zeer tevreden, complimenten voor de tuinmeubelshop
Beste Edwin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat je het verkoopgesprek prettig vond en dat de levering snel en correct is verlopen. Het doet ons deugd dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van je lounge set, tafel, stoelen en bank. Bedankt voor de complimenten, we doen ons best om elke klant een top ervaring te bieden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Persoonlijke benadering en Martijn deed net dat stapje extra wat we zeer waardeerden
Beste Nico, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je de persoonlijke benadering hebt ervaren en dat Martijn net dat stapje extra heeft gezet. We doen ons best om elke klant de aandacht te geven die ze verdienen en zijn blij dat je dat hebt gewaardeerd. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Goeie service
Beste klant, Dank je wel voor je korte maar krachtige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
We zitte er riant bij op jullie set! Heerlijke stoelen met superrijke kussens. En leveren voor de deur op Texel, dat doet geen bedrijf jullie na. Dus super bedankt!
Beste Paul, Wat fantastisch om te horen dat jullie zo heerlijk zitten op je nieuwe set! We zijn blij dat je tevreden bent met de stoelen en kussens, en dat de levering op Texel zo goed is verlopen. We doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden, waar ze ook wonen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Naar de winkel in Heerlen Woonboulevard geweest. We werden gelijk hartelijk begroet. Verkoopster bracht even iets weg, 'dan kom ik u gelijk helpen'. We waren heel snel met beslissen. Goed afgerond. Leveringsafspraak perfect nagekomen. Heel tevreden klant.
Beste Gerard, Wat fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Heerlen! We zijn blij dat je snel een beslissing hebt kunnen nemen en dat de leveringsafspraak perfect is nagekomen. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we hopen dat je nog lang kunt genieten van je aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Wat een vriendelijke bezorgers en ook de medewerkers in de winkel in gouda zijn erg vriendelijk en laten je rustig kijken zonder opdringerig te zijn heb daarom ook onze loungeset hier gekocht.Ga zo door
Mooie gezellige zaak waar we op ons gemak konden rondkijken, personeel was vriendelijk en onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Er werd met ons meegedacht over de keuze van de meubels, voor het bezorgen van de meubels konden we zelf een datum en dag bepalen. Wij komen hier zeker nog eens terug en bevelen het andere mensen aan.
Beste Richard, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je je op je gemak hebt kunnen rondkijken en dat je vragen naar tevredenheid zijn beantwoord. We doen ons best om met je mee te denken en de levering zo flexibel mogelijk te maken. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen en bedanken je voor de aanbeveling! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ik heb 2 x een vraag/probleem gehad met mijn aankoop en dit is zeer goed opgelost
Beste Henk, Dank je wel voor je feedback! We zijn blij te horen dat je vragen of problemen snel en naar tevredenheid zijn opgelost. We streven er altijd naar om de beste service te bieden en het is fijn te weten dat we dat voor je hebben kunnen doen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie showroom met vriendelijk personeel. Bezorging en service goed voor elkaar.
Beste Thijs, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze showroom, het vriendelijke personeel en de bezorging. We doen ons best om alles tot in de puntjes voor je te regelen en het is geweldig om te weten dat je dat hebt ervaren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie showroom, veel keus Goede prijs Komt afspraken keurig na Fijn geholpen met de nodige humor Nette bezorging
Beste Dick, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze showroom, het ruime aanbod en de prijs-kwaliteitverhouding. We doen altijd ons best om onze afspraken na te komen en je op een fijne manier te helpen. Het is geweldig dat je de humor ook hebt kunnen waarderen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
1 order voor op 2 adressen was niet helemaal goed gegaan, Maar de chauffeur regelde het gelijk dat het dezelfde dag op 2 adressen geleverd werd. Mooie meubels kwaliteit voelt goed aan, nu hopen dat dat zo blijft. Maar voor nu dikke pluim, 4.5 ster omdat het dus niet duidelijk aangegeven was bij de bestelling, terwijl ik het heel duidelijk verteld had dat het naar 2 adressen moest en ook 2 bezorgdatums had afgesproken.
Beste Karin, Hartelijk dank voor je feedback en de positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de chauffeur het probleem snel heeft opgelost en alles alsnog op dezelfde dag op de juiste adressen is afgeleverd. We begrijpen je punt over de communicatie bij de bestelling en zullen dit zeker meenemen om onze service verder te verbeteren. We hopen dat je volop van je mooie meubels zult genieten en dat de kwaliteit zo blijft zoals het hoort! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Winkel in Sliedecht door Mark zeer goed en klantvriendelijk geholpen en de bezorger Dirk die de tuiinset bij mij in Almere bezorgde is ook een toppertje.
Tijdens ons bezoek aan het filiaal in Gouda, werden wij goed geholpen en werd alle tijd voor ons genomen. Wij hebben een prachtige tuintafel met stoelen besteld en past mooi in onze tuin. Heel blij mee!
Beste P, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in ons filiaal in Gouda en dat we de tijd voor je hebben kunnen nemen! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe tuintafel en stoelen en dat het zo mooi in je tuin past. Veel plezier met je nieuwe set! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Beste, De levering werd keurig gebracht op de dag en tijdstip wat we hadden af gesproken. Wat mij verbaasde is dat de meubels als pakket binnen kwamen en we het zelf in elkaar moeten zetten. Dit is bij aankoop niet met ons besproken anders hadden we dat zeker aangegeven om dat voor ons te doen en het afval mee te nemen.
Beste Jessica, Dank je wel voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering op de afgesproken dag en tijdstip goed is verlopen. We begrijpen je verrassing over het zelf in elkaar moeten zetten van de meubels, en we bieden hiervoor onze excuses aan. We zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst duidelijker wordt gecommuniceerd tijdens het aankoopproces. Wat betreft het afval nemen we je opmerkingen mee om onze service verder te verbeteren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Volgens afspraak en goed afgeleverd. Tuinset ziet er goed uit en maakt onze tuin renovatie pas echt af. Blij mee!
Keurig volgens afspraak, op tijd geleverd en alles netjes opgebouwd . Vriendelijke monteurs
Beste Hergard, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat de levering en montage volgens afspraak zijn verlopen en dat onze monteurs vriendelijk waren. We doen ons best om de service zo goed mogelijk te maken en zijn blij dat je tevreden bent! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Supermooie set gekocht en zeer netjes geholpen (met aandacht). Levering ging ook vlekkeloos. Geen gedoe en een schitterende tuinset!
Goed geholpen in de winkel(Sliedrecht) Thuis gekeken wat ons paste. Na levering een kleine schade geconstateerd, direct voorstel tot omruilen gekregen. Beter kun je het voor een klant niet doen!!
Beste Wilhard, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel in Sliedrecht en dat we snel met een oplossing kwamen toen je een kleine schade constateerde. We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met hoe we het hebben opgelost. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Heel goed geholpen in zowel de winkel als de bezorging. Alles is op onze wens verlopen. Tuinset bevalt heel goed. Kortom, heel tevreden.
Beste Joke, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zowel in de winkel als tijdens de bezorging goed geholpen bent en dat alles naar wens is verlopen. We zijn blij dat je tevreden bent met je tuinset en hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.