Erg tevreden met de aankoop van een nieuwe tuintafel, type Coco Vienna. Goed geholpen op de locatie Almelo en enkele dagen later, op afgegeven dag en tijdstip de tafel thuis in ontvangst mogen nemen. Kwaliteit zo te beoordelen ook goed, maar dat zal de tijd leren :-) Al met al aan te raden dus!
Beste Jeroen, Wat fijn om te horen dat de Coco Vienna tuintafel zo goed bevalt! Bedankt voor je mooie woorden over onze service in Almelo en de bezorging. We hopen dat je nog lang mag genieten van je aankoop – en dat de kwaliteit zich inderdaad blijft bewijzen. Veel zonnige momenten gewenst aan je nieuwe tafel! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel heel goed en vriendelijk geholpen. Er wordt alle tijd genomen. De levering was heel snel, kon al binnen een week. Bezorging ook heel netjes, aardige jongens. Wij hebben een granieten tafel gekocht en deze werd keurig op zijn plek gezet. Zeker aan te bevelen, mooie meubelen voor goede prijs.
Beste Amy, Wat leuk om te lezen dat jullie bezoek aan onze winkel op Ekkersrijt zo’n succes was! Het is altijd fijn als een eerste idee plaatsmaakt voor een nóg betere keuze zodra je de verschillende combinaties in het echt kunt bekijken. Super dat onze collega jullie hierbij goed heeft geholpen en dat jullie met een mooie, persoonlijke set naar huis zijn gegaan. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We waren op Ekersrijt in de tuinmeubelshop om nog even rond te kijken want we hadden al een setje op het oog. Maar na het zien van de setjes die ze in deze winkel hadden was onze keus snel gemaakt. Van de nette en behulpzame verkoper mogen we zoveel stoelen mixen bij verschillende tafels als we wilde. Mooie set uitgezocht en we waren geslaagd.
Beste Jan, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie op Ekersrijt zo goed zijn geslaagd en met plezier hebben kunnen mixen en matchen tussen stoelen en tafels. We geloven dat tuinmeubels echt mogen passen bij jullie persoonlijke smaak, dus we helpen graag met meedenken. Veel plezier van jullie nieuwe set en geniet van het buitenleven! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijne hulp in winkel goede uitleg denk met je mee Alleen wel heel vroege bezorging maar meer dan waard
Beste Ineke de Boet, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze hulp en uitleg in de winkel als prettig hebt ervaren. We denken graag met je mee om tot de juiste keuze te komen. En excuses voor de vroege bezorging – we hopen dat het comfort van je nieuwe tuinmeubels het vroeg opstaan snel goedmaakt! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De verkoper was heel vriendelijk en geduldig. Gaf aan wat de voor en nadelen waren tussen de verschillende stoelen. Al met al ben ik heel blij met de aankoop van mijn nieuwe tuinmeubels
Beste D, Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en met een goed gevoel je keuze hebt kunnen maken! Onze collega’s nemen graag de tijd om mee te denken en eerlijk advies te geven. Geniet van je nieuwe tuinmeubels – laat die zonnige dagen maar komen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geholpen door vriendelijke verkoper ,laten bezorgen bij jullie in gouda gebeld dat binnen was verkoper christiaan heeft het in de auto gezet nogmaals dank .huibert van der dussen
Beste Huibert van der Dussen, Wat een mooie waardering, dank je wel Huibert! Fijn dat je zo goed bent geholpen door onze collega en dat alles soepel is verlopen. We geven het compliment zeker door aan Christiaan – daar wordt hij vast blij van. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vriendelijke ontvangst in de winkel en correcte levering door chauffeur en medewerker.
Beste Jos, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen in de winkel en dat ook de levering soepel en correct is verlopen. We hopen dat je volop geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie overzichtelijke website helpt je goed bij een keuze maken snel een bestelling. Snelle levering prima kwaliteit prijsverhouding
Beste Astrid, Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat onze website je goed heeft geholpen bij het maken van je keuze en dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Alles naar wens verlopen alleen een klein dingetje bij de montage van de bartafel was bij 1 poot de schroefdraad iets te ver terug waardoor de schroef niet pakte . Hebben een iets langere schroef gebruikt en toen was het goed.
Beste Wim, Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles verder naar wens is verlopen en dat je zelf zo handig hebt meegedacht bij het monteren van de bartafel. Goed opgelost! Mocht je in de toekomst toch nog ergens tegenaan lopen, staan we natuurlijk graag voor je klaar. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Heel blij met onze nieuwe tuinset. Snel en goed geholpen! Levering verliep vlekkeloos en mooi binnen de tijd die de dag ervoor was doorgegeven.
Beste Nicole, Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe tuinset! En dat alles – van aankoop tot levering – soepel is verlopen, is precies waar we het voor doen. Geniet volop van jullie nieuwe aanwinst in de tuin! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Met behulp van vriendelijke verkopers mooie spullen kunnen kopen.
Beste Andre, Wat leuk om te horen dat je met hulp van onze vriendelijke collega’s mooie tuinmeubelen hebt kunnen uitzoeken! We wensen je er heel veel plezier van toe. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie showroom, fijn personeel, behulpzaam en de tuin bij ons liep uit ,dus gevraagd of onze bestelling ook een weekje later kon ,helemaal geen probleem, wij zijn super tevreden.
Beste Jannie, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We vinden het belangrijk om flexibel met jullie mee te denken, dus heel graag gedaan dat de levering een weekje later kon. Geniet van de prachtige tuin én de heerlijke stoelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Door jullie gebruikersvriendelijke site was het uitzoeken van onze tuintafel een makkie. Vlot besteld en geleverd. We hoeven ze nu enkel nog maar te dekken.
Beste Francis, Wat leuk om te lezen dat onze website het kiezen van jullie tuintafel zo gemakkelijk heeft gemaakt! Fijn dat ook de bestelling en levering vlot zijn verlopen. Nu rest er inderdaad nog maar één ding: lekker genieten aan een mooi gedekte tafel! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Uitstekend advies, Vakbekwaam personeel Keurige levering Heerlijk stoelen
Beste Jan Hoogenes, Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat het advies, de levering én natuurlijk de stoelen zo goed zijn bevallen. We wensen je veel heerlijke, ontspannen momenten toe met je nieuwe tuinmeubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede en vriendelijke service
Beste Rob, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze service als goed en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor! We wensen je veel plezier met je aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel goed geholpen en veel kunnen proberen, goede uitleg. Levering was top even van tevoren bellen dus wij waren op tijd thuis, al bij al aanrader.
Beste Diana de Munck, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het advies in de winkel én de levering! We vinden het belangrijk dat je op je gemak kunt uitproberen en met duidelijke uitleg een goede keuze kunt maken. En natuurlijk zorgen we dat de bezorging vlekkeloos verloopt. Bedankt voor het delen en voor de aanrader! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We werden meer dan prima geholpen bij de aankoop van twee tuinsets, die uiteindelijk voor een aangename prijs aan ons geleverd werden. Let wel op: de tafels moeten wel zelf gemonteerd worden na aflevering.
Beste Coen, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het aankoopproces én de prijs. Goed punt over de montage—wij proberen dit altijd duidelijk te vermelden, maar jouw opmerking helpt anderen ook om goed voorbereid te zijn. Veel plezier met jullie nieuwe tuinsets! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de showroom gekocht. Veel keuze en hoede prijs. Netjes volgens afspraak op tijd geleverd en goed beschermd ingepakt! Super tevreden !
Beste Rob, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je in onze showroom bent geslaagd. We doen er alles aan om onze collectie aantrekkelijk en betaalbaar te houden, dus fijn dat dit is opgevallen. Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede service en snelle levering!
Beste Mirjam, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de service en levering helemaal naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wilde de chauffeur nog wat drinken aanbieden maar was al weg...mijn man had hem "uitgezwaaid"...ik was checken of de glasplaat het overleefd had...vond wel wat raar dat ie alleen was...Nog niet uitgepakt...iets te fris nog...Was dit wel gebeurd kregen jullie de 5 sterren...Gr. Fam.Huberts...
Beste Betsy huberts- de Lange, Bedankt voor jullie review, familie Huberts! Wat fijn dat jullie zo betrokken zijn bij de levering. We begrijpen dat het wat onverwacht kan zijn dat de chauffeur alleen kwam — we nemen jullie feedback hierop zeker mee. Hopelijk kunnen jullie straks met het mooie weer heerlijk genieten van de tuinset, mét glasplaat in topconditie natuurlijk 😉. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zoals ik hierboven heb vermeld, zijn wij goed tevreden over deze zaak. Veel keuze, klantvriendelijk en prima materialen!
Beste Ria van Veldhuizen, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen kiezen uit een ruim aanbod en zich welkom voelen in onze winkel. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig contact gehad met de servicemedewerker zodat de levering goed is verlopen. Erg blij met mijn tuinmeubel!
Beste Vera, Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel! Fijn dat het contact met onze servicemedewerker prettig verliep en dat de levering soepel is gegaan. Geniet van je nieuwe tuinmeubel – we wensen je veel zonnige uurtjes toe! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie stoelen en goed verpakt.
Beste Corrie, Wat fijn om te horen dat de stoelen in de smaak vallen en netjes verpakt zijn aangekomen! Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Kom volgende keer weer!
Beste Rein, Wat een mooi compliment, dank je wel! Je bent van harte welkom – we staan de volgende keer weer met plezier voor je klaar. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ik heb online een tuintafel gekocht zoals op foto beschreven. Service perfect
Beste Annick, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de tafel helemaal aan je verwachtingen voldoet! We vinden het belangrijk dat ook online shoppen eenvoudig en betrouwbaar is – mooi dat je dat zo hebt ervaren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.