Mooi loungeset.zit heerlijk. Netjes thuisbezorgd. Alleen de klemmen om de set aan elkaar te bevestigen werden gemist. Ook dat werd na een telefoontje prima opgelost! Kortom goede ervaring!

alles perfectgeregeld

goede service

Mooie kwaliteit snelle service

Vriendelijke en behulpzame bezorgers…. Top!

Vriendelijk geholpen en alles keurig volgens afspraak bezorgd

In de winkel netjes geholpen. Vriendelijke man legde keurig alle verschillen uit tussen de verschillende modellen. Overgegaan tot koop, hoefde niets vooruit te betalen. En alles in 1 keer op de afgesproken datum in de tuin afgeleverd

Topservice!

We zijn blij dat we gekozen hebben voor de Tuinmeubelshop, fijn geholpen in de winkel in Utrecht en de tuinmeubelen werden thuis netjes in de tuin gezet. De stoelen zijn van zeer goede kwaliteit dus we hebben ook de week erna nog maar een bijpassende bank gekocht. Al met al zeer tevreden met onze aankopen.

Alles perfect

Kundige niet opdringerige verkoper Precies op afgesproken tijd afgeleverd Heel netjes verpakt Goede prijs /kwaliteit Chappo

Alles naar wens

Klantvriendelijk, kwaliteit

Dik tevreden

Wat we besteld hebben is allemaal in een keer goed afgeleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit ervan. Ook een nabestelling zat keurig bij de aflevering. Vriendelijke verkopers, alles netjes in tuin afgeleverd door de vervoerders kortom top zaak.

Prachtige stoelen met veel comfort

Blij met deze aankoop. Snelle service en op tijd geleverd

Prima levering, vriendelijk personeel

Oke

Uitermate goede behandeling

Onze ervaring in de winkel in den Bosch is perfect...zeer vriendelijk personeel die je ongedwongen helpt.... Nadat we onze keuze gemaakt hadden voor een fijne prijs zijn de spullen (lounceset) volgens afspraak netjes thuis afgeleverd en op de vooraf afgesproken tijd. En op de gevraagde plek neergezet. Top....

Nvt

Fijn geholpen door verkoper en mooie tuinmeubelen

Uitstekend. Op tijd geleverd

Mooie stoel van goede kwaliteit

Wat een mooi set, ik ben er super blij mee. Ik hoefde er niet al te lang op te wachten. De problemen bij het bezorgen zijn perfect opgelost door de heren van logistiek.

Keurig geholpen

De chauffeur was keurig netjes en wees mij erop dat ik bij klachten contact op kon nemen. Erg vriendelijk!

Prachtig, heel blij mee

Goede begeleiding met de koop. Product is zoals op de site.prachtig! Heel blij mee.

Snelle levering.

Snelle levering van de loungset, vriendelijke chauffeur die mee hielp met uitpakken.

Goede kwaliteit, juiste prijs, kennis van zaken en snelheid maken het circeltje rond.

Ze hadden de juiste spullen in de toonzaal alleen was het jammer dat ze weinig tijd voor me hadden. Mijn vrouw had een kopje koffie weten te waarderen.

Snelle levering, pinnen aan de deur en vrolijke bezorgers

Snel werd een klacht afgehandeld in positieve zin

Fantastisch TuinMeubelwinkel

Super geholpen en geadviseerd in TuinMeubel winkel in Den Bosch. Prijs / kwaliteit echt zeker waardig. Afspraken qua aflevering / tijdstip goed geregeld. Fijne en allemaal aardige mensen in zowel de winkel als bezorger. Kortom wij zijn superblij met onze nieuwe tuinset met verrijdbare parasol. Alles compleet en schadevrij bezorgd.

Prima advies

Prima ontvangen in de winkel en goed geadviseerd over de aangeschafte meubels.

Goeie service!

De bezorger was goed op tijd, heeft alles goes afgeleverd. Het tuinset zat goed ingepakt. Daarna stond het prima. We zijn heel tevreden!

Top bedrijf en nette levering tuinset

Ben heel tevreden over de geleverde tuinset. Keurig netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Kortom prijs kwaliteit is hier zeker van toepassing

Bestellen was simpel geleverd op de afgesproken dag en tijd

Voelde goed bij de communicatie. Alles in prima staat geleverd Complimenten over de afhandeling.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA