Alles was snel en perfect geregeld

Via de chat twee producten besteld. Dezelfde dag bevestiging en afleverafspraak in mijn mailbox. Een aantal dagen later werden de spullen al geleverd. Het tijdstip werd goed gecommuniceerd. Ik ben een zeer tevreden klant!

SUPER TEVREDEN

Op een fijne en klantvriendelijke manier geholpen bij de telefonische bestelling van onze twee tuinmeubelstoelen. Correcte en vriendelijke manier van bestelling afleveren. Echt super tevreden !!

Erg tevreden

Prachtige tuintafel met eetstoelen gekocht. De uiterst vriendelijke adviseur legde heel goed de mogelijkheden uit. Ik was op zoek naar een onderhoudsvrije tafel. Mijn echte wens een houten tafel vraagt teveel onderhoud. Nu een houtloock met comfortabele stoelen. Dank jullie wel wat j zijn er heel erg blij mee!!!

Top winkel

Goed geholpen. Zijn vriendelijk. De bezorgers hebben nog geholpen om tuinset op balkon te zetten. Zou de winkel met de ruime keuze iedereen aanbevelen en ook de service

Goede sevice en vriendelijk vanaf de koop tot aflevering. Alles in de puntjes goed geregeld.

Snelle en correcte levering en goed advies

De verkoper heeft ons goed geadviseerd. We wilden andere kleur kussens als in de showroom en dat kon. Ruim een week later keurig afgeleverd. Heel blij mee.

Zeer vriendelijk geholpen en snelle levering

in de winkel zijn we goed geholpen. Mee gedacht, mee gemeten en gekeken. Omdat we thuis nog moesten nameten een reservering voor ons gedaan. Alles verliep daarna telefonisch netjes en de levering veel sneller dan gedacht.

TOP

We zijn heel vriendelijk ontvangen en geholpen door Frans. Door de ruime keuze aan tuinmeubelen was het niet gemakkelijk om te kiezen. Frans heeft ons hierbij geholpen door een aantal mogelijkheden te tonen. Super bedankt Frans

Ik werd er helemaal blij van!

In de winkel in Cruquius ben ik goed geadviseerd en was de keuze snel gemaakt. Het bezorgen verliep zoals was toegezegd; tijdige info over het tijdslot per mail. De bezorger gaf nog een handige tip over het monteren van de onderstellen op de zitgedeeltes. Al met al heb ik nu een mooie tuinset. Laat de zomer maar komen.

Helemaal TOP!!

Goed en eerlijk advies! Fijne service.

Fijne winkel

We zijn in de vestiging Eindhoven goed geholpen door een vriendelijke verkoopster. Er is een ruime keuze aan buitentafels en stoelen. De tafel vonden we erg voordelig (prijs/kwaliteit). De stoelen vonden we aan de dure kant in verhouding. Maar gelukkig kregen we een inruilkorting voor onze oude tafel (die wij al hadden afgeschreven) waardoor het totaalplaatje klopte. 4 dagen later werd de tafel zoals afgesproken tot in de achtertuin bezorgd. Daarna hoefden we pas af te rekenen. Hij staat hier nu een week en we zijn er tot nog toe erg tevreden mee. Het zijn degelijke en kwalitatief goede spullen.

Top ervaring

Vandaag in Veenendaal tafel met stoelen gekocht. Top geholpen door vrouwelijke collega, niks was teveel. We hebben de winkel flink verbouwd om het juiste goed bij elkaar te zien, top!

Zeer fijne verkopers, mooie producten voor een eerlijke prijs en een prima service. Kortom een uitstekende winkel die we zeker aan kunnen bevelen voor een mooi tuinmeubilair.

Geweldig!!!

Prima geholpen,mijn vrouw is invalide en kan niet in elke stoel komen wat hoogte betreft. Mocht zelfs een stoel meenemen om te proberen. Vr.Groet Familie Potgieter

Uitstekend.

Goeie bezorging, kwamen zelfs een half uur eerder en belden van te voren.

Zeer tevreden duidelijke afspraken en goede prijs

Snelle levering keurige bezorging

Alles tip top in orde, geen op of aanmerking!

- Goed verkoopadvies - nette behandeling - niet opdringerig - goede prijs/kwaliteit verhouding - goede bezorgservice en op tijd met keurig personeel Ik zou Tuinmeubelshop iedereen aanbevelen! Met dankbare groet, Een zeer tevreden klant!

Snel en netjes

Goed geholpen, stoelen werden keurig verpakt aangeleverd. Niets op aan te merken.

Fijne winkel

Doen wat ze zeggen voor een mooie prijs

Mooie tuinset voor een prima prijs. Levering ook keurig.

Prachtige tuintafel met 4 Coco Custa stoelen

De levering verliep voorspoedig. Het is wel een hele klus om al het karton en de rest van het verpakkingsmateriaal naar de stort te brengen. De stoelen zien er prachtig uit en waren snel gemonteerd. De Lifestyle Rockville diner tafel was een lastiger verhaal. De poot was redelijk snel in elkaar gezet, de tekening kan duidelijker. De poot aan het tafelblad bevestigen was een aardige klus. Na de poot elke keer op een andere plek te zetten, bleken de schroeven uiteindelijk te passen. Nu, staan de tafel en de stoelen in de tuin en zijn we dik te vreden. Een prima aankoop waar we heel blij mee zijn.

Mooie sets

Waren wat kleine dingen fout binnen 24 uur opgelost, contact voortreffelijk met de service afdeling. Alles netjes afgehandeld.

Prettige afhandeling

Netjes geholpen in de winkel, wel behoorlijke 'verkoper', maar vriendelijke jongens achter de desk. De bezorgers waren echt ontzettend netjes en vriendelijk. Zelf afleverdag kunnen uitkiezen, heel prettig.

Prettig contact

Prachtig spul alleen maar uitpakken. Beter kan het niet

Prima geholpen in de showroom.

Aardige mensen en prima geholpen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA