Goed geholpen, snelle levering

In de winkel fijn geholpen. Snelle levering op afgesproken dag en tijd. Op laatste moment toch een tafel bij besteld, geen enkel probleem werd op dezelfde datum bezorgd

Klantvriendelijk

Zowel in de winkel in Sliedrecht als het gemak van bezorging op een dag die ons paste en de vriendelijkheid van verkoper en bezorgers hebben ons blij verrast. We gaan nu van onze nieuwe tuinmeubels genieten. Vriendelijke groet.

In één woord Top!

Perfect geleverd zoals afgesproken. We hadden al eenzelfde loungestoel. We hebben er één bijbesteld, zodat we beiden een stoel hebben. Hele fijne stoel. Zeer tevreden.

Alles is op tijd geleverd alleen jammer dat we niet wisten dat jullie niet alles uitpakken dat was niet verteld

goed geholpen

ook alles keurig thuisbezorgd.

Uitermate geslaagde aankoop

Goede communicatie voor wat betreft levering, levering op tijd, netjes, makkelijk te monteren. Met andere woorden een zeer tevereden klant, klaar voor zonnige tijden.

Uitstekende ervaring

Zeer ervaren personeel, wij zijn uiterst vriendelijk ontvangen. Inmiddels staat ons nieuwe tuinset te pronken op ons terras. Bedankt tuinmeubelshop!

Hartstikke blij met de service en levering

Service en kwaliteit

We waren bij Tuinmeubelshop in Utrecht. We konden op ons gemak rondkijken; werden vrijblijvend, goed en vriendelijk geïnformeerd en hebben een mooie, verantwoorde aankoop van (eet)tuinstoelen kunnen doen! Top! Ook de aflevering was helemaal prima!

Redelijk

Doos was op gelopen, voetafdrukken stonden er op. Volledig ingedeukt. Bank en kussen zijn wel heel maar is niet recht, de pootjes komen in het midden niet op de grond. Dus elke keer als we gaan zitten klap je met de poot op de grond. Jammer. Ik weet nog wat we er mee moeten eigenlijk.

Tevreden

Vorig jaar een loungeset gekocht, als die naar tevredenheid was zouden we dit jaar een eethoekset kopen. Eethoekset is donderdag gezorgd en bevalt tot nu toe goed. De stoelen zitten heerlijk en hebben voor mij een perfecte zithoogte. Jammergenoeg wel vergeten bij het bestellen de vroegevogelkorting te gebruiken. Volgend jaar misschien op zoek naar een heerlijke stoel voor onder de kersenboom.

Prima service, levering volgens afspraak

In januari na een bezoek aan een showroom een nieuwe tuinset aangeschaft. Volgens afspraak werd deze vandaag geleverd. Goede service en kwaliteit van de set.

Prima service goede prijs kwaliteit verhouding

Super vriendelijk en behulpzame mevrouw die ons in de winkel hielp. Keurig levering volgens afspraak

Er was een probleem met de geleverde loungebank. Er miste iets en enkele kussens moesten omgewisseld worden. Op dezelfde dag dat probleem gemeld werd is er zeer adequaat en netjes gereageerd. Direct nieuwe leveringsafspraak gemaakt en keurig opgelost binnen een week. Dat is nog eens service: niet weglopen voor een probleem maar direct oplossen!

Heel tevreden met alles

Tevreden met alles zowel in de winkel en met de bezorging

Perfecte service en snelle levering van de tuinset!

De ontvangst en begeleiding in de winkel als heel vriendelijk en deskundig ervaren. Een snelle en zeer goed geregelde levering van de tuinset. Adequaat verpakt en niets op aan te merken. Wij genieten nu al van het zonnetje en de nieuwe tuinset.

Alles klopte, top.

Wat een prachtige ruime showroom met een mooie collectie tuinmeubelen. Vriendelijke verkoper. Zijn heel blij met onze Polywood tuintafel. Verzending perfect met keurige correcte chauffeurs die zelfs de tafel door het huis naar de achtertuin brachten. Ook de tafel was heel goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden ontstaan. Wij zullen uw bedrijf zeker aanraden indien gewenst.

Superleuk en vriendelijk bedrijf!

Zaterdag 1 maart hebben wij een lounge/diningset gekocht bij de vestiging in Sliedrecht. We zijn geholpen door Liesbeth, supervriendelijk, vrolijk en dacht erg goed mee! En 4 dagen later alles keurig bezorgd zonder extra kosten. Zeer tevreden en echt een aanrader om hier je tuinmeubelen te kopen.

Uitstekende service

Uitstekende service en perfecte bezorging.

Totaal geen kennis van zaken

De verkoopster had echt geen idee waar ze het over had, gaf geen informatie en gaf de indruk alsof het haar eerste werkdag was.

Heerlijke stoelen

Wij genieten heerlijk van deze stoelen en nog meer van de prijs toppie !!!!!

goede service

groot assortiment met mooie degelijke meubelen. vriendelijk personeel, en goede service.

Probleem prima opgelost

Door een logistiek probleem was mijn zending niet ingeladen. Daar ik deze dag speciaal vrij had genomen voor de ontvangst was ik er zeker niet blij mee. Ik werdt door de firma op de hoogte gebracht, hun mijn probleem uigelegt. Zij hebben een extra auto geregeld om de zending als nog te bezorgen de afgesproken dag. Heerlijk z'n firma die hun afspraken toch nakomen. Helemaal top. Mocht ik nog iets nodig hebben kom ik hier zeker terug.

Fijne ervaring

Het is een mooie winkel en we hadden een fijne verkoopster. De bezorging was ook helemaal goed. Als we weer een tuinmeubel nodig hebben, dan gaan we zeker weer hier heen!

Ik ga graag naar deze zaak. Al mijn tuinmeubelen komen er vandaan. Je krijgt professioneel advies en men is zeer klantvriendelijk. Mijn laatste aankoop, een grote tuintafel werd keurig in mijn tuin bezorgd. Ik kan deze zaak absoluut aanraden.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA