Perfecte winkel voor ieder wat wils.

Fijne medewerkers zijn duidelijk en vriendelijk, absoluut niet opdringerig en snelle levering. Het is gewoon een bezoekje aan een zonnig vakantieparadijs.

Goed!

Overzichtelijke website, zelf een verkeerde bestelling geplaatst en dit werd met 1 telefoontje gelijk aangepast en geregeld!

Vriendelijke verkoopster, geen vraag was teveel.

Vriendelijke verkoopster, geen vraag was teveel. Verschillende stoelen mogen proberen bij een tafel die we graag wilde hebben. De afgesproken dag en tijd van leveren is prima. Zei tegen de chauffeur en zijn bijrijder zet maar in de gang, dan breng ik het wel achter in de tuin. Bijrijder reageerde meteen van nee hoor wij zetten het achter voor u. Dus prima gelopen. Daarom mijn 5 sterren.

Uitgebreide winkel met topservice.

Prachtige winkel waar alle meubels keurig en ruim zijn uitgestald. We konden in alle rust rondkijken en als je iets hebt gezien of vragen hebt kan je dat vragen aan een medewerker die goede uitleg, ideeën geeft. Na onze keuze konden we aangeven wanneer het geleverd zou worden en een aanbetaling was niet nodig. Betaling bij levering, topservice.

Levering prima verzorgd

Op verzoek netjes achterom geleverd. Mooie tuinset zeer blij mee.

top prima geregeld

helmeaal goed, ik heb al een volgende bestelling gedaan.

Fantastische aankoop.

Ben erg behulpzaam geholpen en Bistro set Detroit bevalt prima. Is mooi en zit heerlijk. Een aanrader.

Afspraken worden nagekomen, perfect.

Fijne toegankelijk winkel in Utrecht en snelle service. Loungeset zeer snel thuis gekregen. Top service mbt de Track and Trace!!! Prachtige set en zit heerlijk.

Lounge-Set Marietta, SUPER!!

Thank you very much for your support and updates until delivery! Rain cover fits. Everything was well done and the shipping to Germany in time/ very fast! Everything is SUPER. Bedankt en tot ziens, het allerbeste!

Geweldig!

Super tevreden, service is perfect. Snelle levering. Echt heel goed geregeld. Product is van top kwaliteit.

mooi op tijd geleverd en vriendelijk behandeld

Blij met mijn aankoop. Ziet er allemaal mooi uit. Geen spijt van.

Ik voel mij een gewaardeerde klant.

Vanaf de aankoop tot de levering werden wij op een hele prettige wijze geholpen. Alles is volgens afspraak verlopen en ook bij de levering van de artikelen was de medewerker zeer meedenkend. De artikelen waren met zorg verpakt om geen beschadigingen te kunnen oplopen tijdens het transport. Het halve sterretje minder is voor de ervaring die we zelf hadden met het in elkaar zetten van onze prachtige tafel. Alleen de poten op het blad bevestigen was niet makkelijk maar een uitdaging. Is ook nog niet helemaal naar onze zin. We gaan daar wel uitkomen maar dat was net iets dat we niet hadden verwacht.

Verrassend

Mooie zaak en veel keus. Goed geholpen en snelle levering.

Netjes geholpen in de winkel en een voortreffelijke levering

Zie boven

Mooie tuinmeubels

Mooie meubels en alles volgens afspraak verlopen en bezorgd

Super tevreden

Stoelen zitten goed mooie prijs en hun eigen bezorgservice is ook super ga zo door toppers

Top geregeld

Wat een nette verkoper en wat een top winkel, boven verwachting. Vrienden en kennissen al verteld, zeker gaan kijken

Zeer goed geholpen vriendelijk personeel niks was te veel Super

Keurige winkel, netjes geholpen.

Ruime keus. Ga wel proefzitten, want niet alles zit even comfortabel. Prijskaartje in de winkel was flink lager dan de onlineprijs in de computer. Daar werd niet moeilijk over gedaan; laagste prijs geldt. En ze zijn op zondag dicht, net als hun website. Die staat dan ook op “zwart”. Hoeft van mij persoonlijk niet, maar ik hou wel van mensen met principes!

Klantvriendelijke!

1. Gemakkelijk om online te bestellen - 2. Je blijft op de hoogte via mail - 3. Gemakkelijk te volgen bestelling - 4. Levering perfect op tijd 5 - De meubelen zijn van zeer goede kwaliteit maar wel duur! Een investering waard de meubelen zullen lang meegaan!

top top communicatie , top bezorging , top bedrijf

alles is uitstekend en vriendelijk verlopen

leuke winkel afspraak nagekoken

Vriendelijk en behulpzaam personeel in winkel. genoeg keuze. tuinset op afgesproken tijdstip geleverd. nu nog op het zonnige weer wachten.

Artikel top; afleveringstijd minder

De tuintafel die we bestelden is helemaal prima. Precies zoals we hoopten. Alleen vinden we het niet kunnen dat producten om 6:30 uur afgeleverd worden. We hebben nog mazzel gehad trouwens, want in de mail stond dat aflevering om 5:30 uur zou plaatsvinden!

Onovertreffelijke topservice!

Van aankomst tot vertrek super vriendelijk en enorm professioneel. Stipt op tijd en aankoop heel makkelijk te tracken via de voorafgaande email. Communicatie was dus ook een dikke 10! Speciale dank voor Wesley en Melvin die pas terug vertrokken wanneer ze er 100% van waren overtuigd dat we tevreden waren over onze aankoop. Voor herhaling vatbaar!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA