Laden reviews...
1 178 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis sont majoritairement positifs. Les clients apprécient le personnel sympathique et compétent, les conseils clairs et la livraison rapide. Beaucoup soulignent la qualité des meubles et l'expérience d'achat fluide. Quelques retours évoquent des soucis mineurs de livraison ou des dommages, mais la satisfaction globale demeure élevée.
Onze hele tuin staat vol met top producten van van der garde. Laatst die ene mooie buiten eettafel gekocht, die we zo graag wilden hebben. Handig ook de full montage bezorg optie. Alles wordt in elkaar gezet en de rompslomp van karton wordt weer netjes meegenomen. Wat wel heel jammer was, dat de monteur/bezorger erg knorrig/chagrijnig was. Je zou denken dat als je flink wat geld uit geeft, dat ene stukje klantvriendelijkheid er ook bij zou krijgen...
Linda
Almere
Na veel verschillende tuinmeubel winkels af te zijn geweest kwamen we hier terecht. Prima geholpen door de verkoper, niet opdringerig en goed advies. Ook de levering was prima en niks op aan te merken We zijn zeer blij met onze tuinset.
Lucas
Akersloot
Wij werden vriendelijk geholpen en ondanks dat de lounge set die wij op de website niet bij elkaar in de winkel stond, werden overal de elementen bij elkaar gehaald en als één set getoond. Op zaterdag besteld en op woensdag geleverd, dat was dus snel.
Fam de Vos
Montfoort
Prettige service. Product is precies zoals de website doet vermoeden. Bezorging perfect.
Arjan
Steenbergen
Fijn advies! Goede service!! Correcte levering!!! Het loungeset zit heel comfortabel!!
Ans Coppens
Westerhoven
Het prieel bij ons nieuwe huis, van zichzelf al mooi, is helemaal af met een prachtige tuinmeubelset. Hij zit heerlijk en met dit mooie weer genieten we er elke dag van.
28 August 2019
Jose
Nieuw Balinge
Goed geholpen, en heel tevreden.
27 August 2019
Gerr
Nuenen
Personeel heeft ons vriendelijk geholpen bij onze zoektocht naar een tuinset. De bezorging was op het afgesproken tijdstip en is goed afgeleverd.
26 August 2019
Edgar
Noordwijk
Fijn geholpen door de medewerker en mooie launge-set gekocht!
26 August 2019
Ria
Krabbendijke
Goede uitleg Goede ontvangst After rail Veel interesse Super afwikkeling Top
24 August 2019
Bertus
Rumpt
In de winkel zijn wij op een prettige manier geholpen. Rustig rondkijken en daarna een goed advies. Een mooie tuinset gekocht tegen een scherpe prijs. Snelle bezorging.
24 August 2019
Ad
Halsteren
Goede ervaring met de verkoopster in Gouda, dacht met mij mee I.v.m.de beperkte ruimte op mijn balkon
Will
Zoetermeer
De verkoop was netjes goed advies gekregen na overleg telefonische besteld.1 schade stoel volgende dag nieuwe geleverd door de zaak 👍 Maar de man die het leverde wat was hij narrig op zijn Nets gezegd .
Bart
Houten
Het contact met de verkoper was prettig. Kreeg een eerlijk advies, was erg klantvriendelijk. De levering verliep super. Keurig op tijd een melding hoe laat geleverd word, binnen een tijdvak van een half uur. Netjes op tijd, keurig afgeleverd. We zijn enorm blij met onze aankoop.
Arie
Groot Ammers
Enkel een beetje jammer dat werd gesuggereerd dat ik de set zelf in elkaar moest zetten, hetgeen afgekocht kon worden voor een bedrag van € 49,-. Dit gedaan, en dan blijkt dat de set gewoon in zijn geheel aan komt en er helemaal geen montagewerk is. Verder een mooie set en alles volgens afspraak.
Bas
Hulst
Grote en mooie opstelling met alle type en prijsklassen tuinmeubelen. Aardig personeel en mooie spullen voor een mooie prijs
Bjørn
Hoorn
Keurig optijd de spullen gebracht Helaas stoelen er niet bij . Zouden s’avonds gebracht worden maar stonden in de middag alweer voor de deur met de 8 stoelen Meer dan lof voor de chauffeurs
Francisca
Zwaanshoek
Eerst de tuinset in de winkel bekeken met een goede uitleg van de verkoper. De bestelling via de site gemaakt dit ging snel en makkelijk. De levering ging top👍. Wij zijn zeer te vrede over Tuin meubelshop.
Frank
Ijmuiden
Een stoel van €169,00, die kraakt en waarvan de rits van he5 kussen stuk gaat. Alleen op gezeten, een keer of tien. Waardeloos. Stoelen gratis op te halen. Spijt als haren op mijn hoofd.
Beveelt niet aan
Rob
Beuningen
N.a.v. het bezoeken van uw internetsite zijn wij naar de vestiging in Bergen op Zoom gegaan. Daar werden we vriendelijk ontvangen, de verkopers hadden meteen door dat wij eerst rustig even wilden kijken en daarna werden we goed geïnformeerd waarna een aankoop volgde. Bij de kassa werd alles goed uitgelegd inzake de verdere procedure en dit ging exact conform hetgeen aan ons verteld werd. De aflevering werd ook keurig verzorgd! We hebben nu een tafel gekocht maar denken eraan om ook nog stoelen te kopen en evt. een bank en komen dan zeker weer een keer bij u langs in Bergen op Zoom! (Het zou dan ook leuk zijn als we winnaar worden van uw actie van het sierkussenpakket,)
Franka
Rijsbergen
Goede service tegen goede prijs, fijne bezorging, klantvriendelijk
Arjan
Van Wieren
Lounche set gekocht. Afspraken nagekomen. Tijdige en correcte levering.
Nicole
Bergen op Zoom
Wij kwamen voor een loungeset die we gezien hadden op het internet maar we zagen zoveel andere mooie sets dat we eerst (in alle rust) een paar rondjes door de winkel liepen. Nadat we bij ons droomloungeset bleven hangen kwam de verkoper. Na wat vragen en mogelijkheden zijn we samen uiteindelijk op een prima prijs uitgekomen. De set werd netjes bij ons thuis afgeleverd. Geen beschadigingen en alles was keurig verpakt. Zeer tevreden!
Miranda De Graaf
KATWIJK
Jo
Haarlem
We hebben een paar mooie parasols gekocht en hebben daarbij goed advies gehad en zijn prime geholpen in het filiaal in Veenendaal. Omdat we voeten van vorige parasols hadden moesten we wel weten of die pasten. Dat ging oke, er zijn meteen bouten en moeren meegeleverd. Maar een minpuntje: de parasols zouden op voorraad zijn, maar dat bleek niet. De levertijd was echter kort, dus geen grote vertraging.
G.A. Zwart
Westbroek