We kwamen in de winkel en hadden gelijk al een aantal loungesets gezien, die bij ons pasten. Doordat we goed geholpen zijn en met de vele mogelijkheden zijn we hier uitstekend geslaagd!
Wij waren hopeloos opzoek naar een loungeset. We gingen voor een laatste poging bij jullie kijken. Binnen 10 minuten hadden we ons loungeset gevonden. We werden super geholpen, en tot onze verbazing stond ons loungeset twee dagen later al in de tuin. In een woord topservice!!!
De service was keurig, het personeel was behulpzaam en dacht echt mee. Ook de bezorgdienst was stipt op tijd waarbij de app van de bezorgdienst ook zeer makkelijk was. We hadden de meubels voor een mooie prijs en de stoelen ervan zitten prima!
Een goede ervaring
Super fijn geholpen in de winkel bij de cruqius. Lekker kunnen kijken. De service was niet opdringerig maar wel behulpzaam top combinatie. Onze dochter mocht kleuren aan een kindertafeltje en rende soms ook vrolijk mee. De heren in de winkel waren ook zeer kindvriendelijk. We besloten nog even na te denken en rond te kijken. De volgende dag wisten we zeker dat we de set wilde aanschaffen, waar ons oog d eerste keer al op was gevallen. Mede door de prettige ervaring in de winkel besloten we terug te gaan naar de winkel cruqius en de aankoop noet online te doen. Daar hebben we geen seconde spijt van zo fijn weer geholpen. Het leukste vond mijn dochter dat ze op de toonbank de bon er uit mocht toveren. Door te blazen ze heeft het er nog over "ik kan toveren he mama". Nog een compliment voor de snelle levering dezelfde week nog vrijdag. Zodat wij voor het weekend al heerlijk konden zitten.
Klant vriendelijk personeel. Daar wij een aantal vragen hadden heeft het personeel dit goed en vriendelijk uitgelegd. Bij een vraag over grote van de voet wisten ze geen antwoord maar na een telefoontje naar een collega hebben ze deze ook kunnen beantwoorden. Toen de zweefparasol die wij wilde hebben niet leverbaar was werd er keurig een alternatief aangeboden. Prima geholpen en geleverd volgens afspraak.
Geweldige tuinset gekocht op zitkwaliteit. Nergens anders zo een perfecte loungeset gevonden.
Ik zit heerlijk op mn nieuwe loungebank. service en advies was top. Bezorging op afspraak ook helemaal in orde. Hele fijne winkel als je grote uitgave gaat doen.
Op zaterdag binnengelopen, in alle rust kunnen kijken en beslissen. Goed advies gekregen en ‘s woensdags al alles keurig op afgesproken tijd geleverd en gemonteerd. Verpakkingsmateriaal netjes weer mee terug. In een woord: klasse
Goede ontvangst in winkel en correct geholpen. Niets was teveel. Prima service en kwaliteit. Snelle en vroege levering.
We liepen toevallig langs de winkel en gingen even een kijkje nemen. Ons oog viel gelijk op een tuinset en mede door de goede service van de verkoopster waren we gelijk verkocht. Erg blij mee!
Meubels binnen twee dagen geleverd en door een foutje v.d. expediteur was glasplaat v.d. koffietafel gebroken. Ja Na een telefoontje had ik binnen vier uur een nieuwe. Nog bedank Jan ( filliaal sliedrecht ).
In de winkel was het al prettig. We konden op ons gemak rondkijken zonder dat er een opdringerige verkoper ons in de gaten hield. De bestelling was zo geregeld en de verzending ook. De mannen die de spullen thuis kwamen brengen waren erg aardig en behulpzaam. (Ik ben hoogzwanger en) ze dachten met mij mee. Heel fijn!
Snelle levering.
Zijn vriendelijk ontvangen, kregen de tijd om vrij rond te kijken en stonden paraat met deskundige info als we meer uitleg vroegen. Aanbod is ruim, dus keuzes genoeg en steeds heel goed geholpen. Vervoer naar huis ook prima geregeld, mooi op de voorgestelde tijd geleverd door erg vriendelijk chauffeur en hulp. Thuis al volop reclame gemaakt voor de zaak en met succes, de familie er ook al een aankoop gedaan. Doe zo verder !!!! Carl en Karine Smeyers. ( Berendrecht België)
Vriendelijk geholpen in de Utrechtse showroom. Goede uitleg over onderhoud en mogelijkheden. Bezorging werd netjes aangegeven via soort track & trace. Vriendelijke bezorgers kwamen de tafel en stoelen netjes en correct in elkaar zetten. Al met al een tevreden klant.
Ik dacht dat er een verkeerde bank geleverd was. Maar de servicelijn reageerde direct. Er werd mij uitgelegd hoe ik de bank wel in elkaar moest zetten. Ik vermoed dat er hartelijk gelachen is om de foto waar te zien was hoe ik het had gedaan.
Bekend geworden voor ons via internet, daarna onze spullen gekocht na een fijn bezoek aan de showroom en de vriendelijke hulp aldaar. De naam zal niet meer uit obs geheugen worden gewist en zeker worden aanbevolen in onze kring van bekenden. Wij zijn in elk geval dik tevreden en blij met onze aankoop.
Vanaf het eerste moment dat we de showroom binnenkwamen zijn we uiterst vriendelijke geholpen. Ook de digitale afhandeling en het bezorgen van de bestelling ging soepel.
Zeer netjes geholpen en thuisbezorgd ....We zijn heel blij met onze tuinmeubel
Tuinmeubelset besteld, levertijd 2-3 dagen. Dag na bestelling kregen we al bericht dat het de dag erna geleverd zou worden. Allemaal goed geregeld met extern bedrijf die ook alles goed via de mail doorgeeft. De set is super mooi goede kwaliteit. Gratis tuinhaard erbij gekregen! Hartstikke tof! Zeker een aanrader om spullen te bestellen bij tuinmeubelshop.nl
Bij ons bezoek aan de showroom in bergen op zoom, troffen wij twee ongeïnteresseerde verkopers aan in een verder lege winkel. Er kon geen begroeting af en we zijn gaan kijken naar het overigens mooie assortiment. Nadat we ook boven hadden gekeken en onze keuze gemaakt hadden, kwam de verkoper vragen of het lukte. We maakten onze keuze bekend en zonder verdere uitleg werd de bon in orde gemaakt. Hadden geen fijn gevoel over dit bezoek. Vandaag zou de set geleverd worden. Dag vrij genomen, maar helaas de set kwam niet. Omdat er om 7.10 uur ‘s morgens bij de levering al manco stond, gaf dat niet veel vertrouwen, maar we wachtten af. Om 17.00 uur toch gebeld en helaas, de set stond op het depot. De dame die me te woord stond was erg vriendelijk en zij kan er natuurlijk niets aan doen en zou het verder uitzoeken. In de avond werden we teruggebeld en werden er excuses gemaakt voor de gang van zaken. De volgende dag werd alles alsnog netjes afgeleverd en werd er een bos rozen bezorgd. Uiteindelijk is alles netjes opgelost.
Revue originale
Bij ons bezoek aan de showroom in bergen op zoom, troffen wij twee verkopers aan in een verder lege winkel. Er kon geen begroeting af en we zijn gaan kijken naar het overigens mooie assortiment. Nadat we ook boven hadden gekeken en onze keuze gemaakt hadden, kwam de verkoper vragen of het lukte. We maakten onze keuze bekend en zonder verdere uitleg werd de bon in orde gemaakt. Hadden geen fijn gevoel over dit bezoek. Vandaag zou de set geleverd worden. Dag vrij genomen, maar helaas de set kwam niet. Omdat er om 7.10 uur ‘s morgens bij de levering al manco stond, gaf dat niet veel vertrouwen, maar we wachtten af. Om 17.00 uur toch gebeld en helaas, de set stond op het depot. Se dame die me te woord stond was erg vriendelijk en zij kan er natuurlijk niets aan doen, maar voor ons geen aankoop meer bij dit bedrijf.
We zijn in de showroom in Gouda geweest, fijne nette winkel en ruime keuze. Ik had al via de website verschillende tuinsets gezien die ik mooi vond, alle sets waren aanwezig en heb rustig alles kunnen bekijken. Vriendelijke medewerker die ons goed heeft kunnen informeren en geholpen heeft met de juiste beslissing. Het leveren van de tuinset wilde ik pas enkele weken later , dit was geen enkel probleem. Een hele fijne ervaring en een mooie tuinset rijker , een fijne winkel die ik zeker zal aanbevelen aan anderen.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.