Pluspunten

Vriendelijke medewerkers Goed advies Snelle service

Pluspunten

Ontzettend aardige medewerker in Showroom. Enorme goede service bij aflevering

Een beetje meer korting bij 2 tuintafel met 12 stoelen....

Pluspunten

Fantastische service, er kan met de opstelling van getoonde banken, etc geschoven worden om goed te kunnen zien, hoe dit eruit ziet. Vonden wij zeker een enorm pluspunt. Goede uitleg over de materialen. Kortom; zeer tevreden!

?

Pluspunten

Prima gehoplen. Mooi dat je verschillende onderdelen kunt combineren. Nu nog een nazomertje om nog even lekker te loungen.

meer gratis kussensets uitdelen (-:

Pluspunten

Zeker positief, keurig geholpen, mogelijkheden besproken en keurig op tijd de loungeset bezorgd. Nog even van kunnen genieten.

Pluspunten

Netjes en vriendelijk personeel Lekkere koffie bij binnenkomst Personeel neemt de moeite om stoel of poef buiten te zetten Om zo goed de kleur te kunnen bekijken Super tevreden

Pluspunten

Huiselijke sfeer en de mevrouw die ons hielp had kennis van zaken

Pluspunten

Verkoper dacht goed mee en gaf goed advies. Snel tot overeenstemming gekomen.. Levering snel en goed!

Veel concurrentie in deze markt, dus flexibele prijs mogelijk maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tuinkussens en stoelen werden apart verstuurd. Tegelijk opsturen is fijner, dan hoef je maar één keer thuis te blijven voor de ontvangst

Pluspunten

Levering op afspraak

Nvt

Pluspunten

Mooie showroom, zeer aardige medewerker en ook nog eens een prachtige loungeset die we direct gekocht hebben. En binnen een week stond deze al in onze tuin!

Pluspunten

Geweldige service en hulp bij de keuze! Alles kon gecombineerd worden naar onze wensen ! Erg fijn!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen door deskundige medewerkster.

Bezorgers verpakkingsmateriaal mee terug laten nemen.

Pluspunten

we werden heel goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel vriendelijk en behulpzaam personeel in den bosch Aflevering precies op afgesproken moment

ik heb wel moeten bellen om de levering af te stemmen. De mail is niet verstuurd om een keuze van leverdatum aan te geven beter geen koffie dan oploskoffie

Pluspunten

Ruime parkeerplaats Goed bereikbaar Goed geholpen Goede prijs/kwaliteitverhouding Breed aanbod. Snel en conform afspraak geleverd. Super blij met onze lounge bank!

Pluspunten

goed geholpen top!!!

Pluspunten

Zeer tevreden en fijn geholpen. Wat ons betreft 5 sterren.

Pluspunten

goede uitleg, snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit van het product (vinden wij)

Pluspunten

Omdat er iets mis was met één van de stoelen even gemaild en de betreffende stoel werd per direct omgeruild. Prima en snelle levering en nazorg.

Dit niveau van serviceverlening vasthouden

Pluspunten

We konden in de showroom rustig rondkijken zonder opdringerige verkoper. Pas toen we vragen hadden werden we uiteraard professioneel en kundig geholpen. De verschillen besproken, uitgebreid kunnen proefzitten, uiteindelijk een mooie pakketprijs gekregen. Ook de aflevering ging erg soepel. De transporteur was er op het aangegeven moment, alles netjes verpakt, op de juiste plaats neergezet.

Pluspunten

Op afspraak leveren en mooie tuinset

Nvt

Pluspunten

Zeer prettige winkel in Den Bosch en goed geadviseerd en goede uitleg gehad over de kwaliteit van het materiaal van de loungeset. Ook de bezorging was zeer correct.

er ontbrak 1 rugkussen maar dat kan natuurlijk gebeuren. extra controle kan dit voorkomen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA