Pluspunten

Kwaliteit in materiaal en levering Correct en snel en goed overleg.

Respecteer de levensovertuiging maar toch heel jammer niet op zondag in ieder geval de website te kunnen inzien voor maken van keuze op maandag.

Pluspunten

Bij de loungeset zag ik nadat het geleverd was dat er wat riet los zat. Heb gebeld en een foto met de mail verstuurd en gelijk werd er een afspraak gemaakt om het deel te vervangen voor een nieuwe. Super sevice

Pluspunten

Dame in de winkel nam de tijd voor ons en hielp ons goed toen we twijfelden tussen 2 tafels. Levering was prima geregeld De dame van de verkoopafdeling was zeer vriendelijk toen ik belde.

Klantenservice mag wel wat vriendelijkere mails sturen.

Pluspunten

Had een probleem en is netjes opgelost top hoor

Niet nodig gewoon gied

Pluspunten

Prima advies in de winkel en tijdige/snelle levering

Pluspunten

Nadat ons email adres niet helemaal correct was genoteerd in de winkel is na een telefoontje alles direct opgepakt en kregen we, zonder nog iets te hoeven doen de set supersnel geleverd. Verder vriendelijk personeel en strakke prijs voor de set.

Pluspunten

Gastvrijheid en bereidwilligheid. Top!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden,we zijn in Utrecht geweest en daar rond gekeken, keurig bedrijf. We hebben later online besteld en het bestelde is keurig op tijd geleverd. We zijn zeer tevreden over het geleverde.

Pluspunten

We werden vriendelijk ontvangen en geholpen, mochten eerst vrij rondkijken. Daarna werden al onze vragen beantwoord en hebben ook direct onze aankopen gedaan. Alles werd snel en netje geleverd. Onze complimenten

Pluspunten

Snel, aardig en goede bediening

Pluspunten

Aardige verkoper die ons goed informeerde, goede producten, wij zijn heel blij met de aanschaf van onze nieuwe loungeset. En bovendien een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk personeel Snelle levering en goede communicatie over de levering Alles netjes verpakt

Pluspunten

Mooie stoelen en prima op tijd geleverd

Pluspunten

Website is duidelijk en dekt eigenlijk alle vragen die je zou kunnen hebben af. Ik bestelde onder voorwaarde dat het bestelde binnen 3 werkdagen zou zijn bezorgd en geinstalleerd. Bij aflevering (binnen 2 werkdagen!!) bleek de fabrikant verkeerde hulpstukken te hebben geleverd. Een paar uren later kwam een andere ploeg met goede hulpstukken. Klus geklaard! Klasse!!!

Pluspunten

Hoera, nu kunnen wij ook genieten van onze verstelbare lounge dining set met bijpassende stoel. Toen ze bezorgd werden bleek dat de stoel beschadigd was en het goede zitkussen zat er niet bij. Wij hebben de telefoon gepakt, en werden meteen gerust gesteld. De stoel werd binnen een paar dagen omgeruild. Wij blij en zeer tevreden over de service en vertrouwen.

Pluspunten

Zeer vriendelijke geholpen. Een aanrader

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, mooie en kwalitatieve tuinmeubelen. Prima levering en zeer vriendelijke klantenservice. Top!

Pluspunten

Prima geholpen bij aankoop. Keurig nette bezorgers die de meubels plaatsen in de achtertuin.Mooie kwaliteit tuinmeubels. We zijn er erg blij mee.

Telefonisch moeilijk te bereiken. Terugbelverzoek gedaan, maar diezelfde dag niets meer gehoord.

Pluspunten

leuke winkel goed assortiment, en op het oog kwaliteits spullen.

we moesten om een verkoper vragen, dit vonden wij wat minder.

Pluspunten

Klantvriendelijk, meedenkend, behulpzaam

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA