Pluspunten

Goede en snelle service in de winkel. Ook de bezorging was netjes, op de aangeven tijden werd hij ook geleverd.

Misschien iets minder vroeg bezorgen, ik moest nu al om half 8 gereed staan op zaterdag ochtend

Pluspunten

Prima klantgericht. Komt na wat ze zeggen. Zelfs op het park tot op de plek waar de lounge-bank moest staan bezorgd!

Pluspunten

Keurig bezorgd; heel netjes alles goed ingepakt. Alles zag er prachtig uit (incl. viltjes onder de poten)

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snel geholpen

Betere communicatie tussen vervoersbedrijf en planning

Pluspunten

Pluspunten

Very professional!

Pluspunten

Goede advisering en snelle levering voor een nette prijs. Kwaliteit is in 1e indruk goed. Het leuke was dat ik ook nog wat geleerd heb van de verkoopster. Op nette en keurige manier heeft ze leuke verkooptechnieken laten zien.

Buiten bij de entree (vestiging Den Bosch) is niet goed zichtbaar wat er binnen voor mooie spullen staan. Dit zou wat meer uitstraling mogen hebben om meer mensen te trekken. Nu niet echt onderscheidend.

Pluspunten

Je kan heerlijk rustig alles bekijken Goede uitleg van de meubelen Bezorging wordt goed gepland De mogelijk om extra Service te bestellen voor in elkaar zetten en alle verpakkingen meenemen is fijn. Vriendelijke mensen, dringen niet aan.

Tip: zelfde prijs hanteren als op de website, maar jullie bedrijf heeft dat prima opgelost. Bedankt!

Pluspunten

Keurig verpakt en binnen de afgesroken tijd afgeleverd.

In deze tijd waar een ieder zijn mond vol heeft over recycle zou het aan te raden zijn het plastic en vele karton retour te nemen.

Pluspunten

Zelfs met bijna 30 graden, wordt voor ons een granieten tuintafel uitgeladen!

Pluspunten

groot aanbod, degelijke materialen en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Snelle en goede service.

Pluspunten

Pluspunten

Nette winkel. Nette service

Chauffeur meer dan 2 uur te vroeg. Is niet handig

Pluspunten

Klant vriendelijk. Gezellig

Helemaal tevreden

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding top, laagste prijs garantie top, leverbetrouwbaarheid top, kortom voldoet volkomen aan de verwachtingen

Pluspunten

Onderweg naar een concurrent, in de file gestrand en zo per toeval bij Jan terecht gekomen. Van zijn eerlijke en duidelijk advies waren wij zo onder de indruk dat wij de beste set uit de zaak gekocht hebben. En wat zit het lekker! Zoooo blij dat we niet voor “goedkoop” zijn gegaan; want dankzij deze set is onze serre letterlijk onze tweede woonkamer geworden. We kunnen er uren op zitten (liggen) zonder een houten kont te krijgen. En in tegenstelling tot de goedkopere varianten, past hier ons hele gezin op, zonder in elkaars aura te zitten. Levering en betaling was ook keurig geregeld; na aankoop kreeg ik een mail met volop keuzemogelijkheden voor bezorging en betaling aan de deur was ook geen probleem. Super dik tevreden dus! Groeten uit Dordrecht!

Pluspunten

Fijne service, en levering!

Vragen of zij het karton kunnen meenemen, wij hebben namelijk nu 5 dozen voor de deur staan. Nu moeten we hier iets voor inhuren, omdat dit niet in onze auto's past.

Pluspunten

Mooie tuinsets

Zaterdag morgen om 6.45 uur leveren is wel heel vroeg.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Super tevreden over de verkoop. Wij konden ivm met verbouwing van de tuin de meubels 2 maanden laten staan en op afroep laten brengen. De jongens die de meubels brachten waren mooi op tijd en pakten alles uit en namen de resten van de verpakking mee. Top!!!

Geen.

Pluspunten

goede service. Bank netjes achter neergezet. ze waren vroeger als de aangegeven tijd. Prima.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA