Pluspunten

Goed advies

Levering mag wat sneller nu ontving ik het tuinstel op de tiende dag!

Pluspunten

Goed advies vriendelijke bediening en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden .

Pluspunten

Gezellige en vakkundig bedrijf, goede voorlichting word er gegeven op een erg klantvriendelijke manier, geen opdringerigheid, uitermate veel keuze. Snelle levertijd en ook dit bedrijf werkt uitstekend en op afspraak

Pluspunten

Keurig geholpen door de verkoper en volgens afspraak geleverd. Jammer dat de toegezegde verbindingsklemmen ontbraken.

Pluspunten

Keurige bediening door personeel Afspraken worden keurig nagekomen Flexibel en meedenkend in onze wensen

Prijzen bij complete sets duidelijker vermelden wat er wel en/of niet bij zit in de prijs maar er wel bij staat in de set.

Pluspunten

Levering vlgs afspraak!!!

Neen.. Alleen jammer, ik wilde nog een nabestelling doen via de website was helaas niet beschikbaar gegevens ingevuld voor zsm contact en geen reactie gehad.

Pluspunten

Zeer goede service!!!!

Nvt

Pluspunten

Perfect geholpen in filiaal eindhoven zeer mooie toonzaal zeker een aanrader

Zijn hier niet van toepassing

Pluspunten

Keurig geholpen duidelijk advies ! Bezorging netjes !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt en redelijke snelle levering

chat is goed en snel .alleen ze kunnen je niet verder helpen als je iets vraagt om als je wat bij wil hebben bij een levering , verder is de tijdslimiet van bezorgen niet helemaal lekker als je bericht krijgt dat het tussen 6.30 en7.30 in de ochtend de levering is .voor de bij bestelde hoxers daar zit ik nu 14 dagen al op te wachten . na een ingesproken bericht ,en nog eens een mail, na 24 uur geen antwoordt,en nog steeds niet geleverd .jammer .

Pluspunten

Mooie loungebank met tafel. Keurig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten. Gebeld door de chauffeur, dat de levering iets later op de dag plaats zou vinden. Alles perfect geregeld. Al met al een superbedrijf.

Pluspunten

keurig geholpen en op tijd afgeleverd

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel alle moeite gedaan om juiste bij elkaar te vinden en zeer vriendelijke verkoper en goeie koffie

Pluspunten

wij zijn erg tevreden. Correcte bezorging en afhandeling. Wij willen van der Garde dan ook zeker aanbevelen.

Pluspunten

Deskundig advies. Verkoper vriendelijk en geduldig. Goede producten tegen een goede prijs.

Pluspunten

Goede service en deskundige mensen die snel helpen!

Vooral zo doorgaan !

Pluspunten

Goed geholpen, al liet de verkoper ons wel schrikken toen hij ons onverwachts toonde dat de glasplaat van onze uitgezochte tuintafel wel tegen een stootje kon door hem zo'n 60 cm op te tillen en te laten vallen. De tafel werd volgens afspraak precies op tijd geleverd

nvt

Pluspunten

3 x Top Top geholpen in winkel Wormerveer. Top levering Top service ,

Pluspunten

Heel plezierig geholpen, er was echt niets teveel om ons alle inlichtingen te geven, die nodig waren om tot aankoop over te gaan. De afhandeling liet ook niets te wensen over.

Ga zo door

Pluspunten

Ontvangst in de showroom was goed en we kregen uitleg over het product waar wij interesse in hadden. Snelle levering

Pluspunten

Een verademing om zaken te doen met een bedrijf die waar maakt wat hij in zijn advertentie beloofd.

Pluspunten

Goede uitleg en correcte bezorging.

Pluspunten

Personeel is erg aardig.we zijn erg goed geholpen.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA