Pluspunten

Mooie spullen, levertijd zoals afgesproken

Pluspunten

Werden zeer vriendelijk geholpen,en toen bleek dat bij aflevering wat dingen verkeerd waren werd het vlot verholpen.

Pluspunten

Correct met berichten van de tijd. Service prima, vriendelijk en op tijd.

Pluspunten

Veel keuze en daardoor de perfecte lounge set én dining-set gevonden . De bezorging verliep voorspoedig en toen er een rug-kussen bleek te missen heeft de service-afdeling dit prima opgelost. Met onze nieuwe tuinmeubels hebben we eindelijk het vakantiegevoel in eigen tuin!!

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen in de winkel en daarna super snel onze mooie set al thuis geleverd!!! Nu met dit mooie weer zitten wij heerlijk te relaxen en te eten buiten!

Pluspunten

Vriendelijke medewerkster en goede service in Filiaal Veenendaal. Een klein mankement is prima opgelost

Voor het bezorgen van artikelen zou ik aanraden om klanten minstens de keuze uit een dagdeel te geven waarin de levering plaats gaat vinden.

geen

Pluspunten

Pretig ontvangst niet opdringerig Mooie spullen correcte levering Zijn erg tevreden en zitten erop te genieten

Nee is gewoon top

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle bezorging

Pluspunten

Vrolijke zonnige mensen die je goed helpen

Pluspunten

Goede afspraken qua levering. Bij later leveren qua tijd telefonische melding dat het wat later wordt. Bij bezoek showroom rustig de tijd krijgen om rond te kijken zonder dat er direct een verkoper je lastig valt Ga zo door.

Pluspunten

Goede plus service. Geen rotzooi na levering. En mooi tuinmeubel

Pluspunten

Top geholpen en nagekomen wat er beloofd was. Dikke 10

Pluspunten

snelle en correcte levering en montage

geen

Pluspunten

Mooie showroom snelle levering.

Pluspunten

Mooie en stevige tuinset. Service bij de winkel was ook goed. Niet opdringerig, maar behulpzaam wanneer je iets vroeg. Dat was prettig en daardoor voelde we ons niet opgejaagd waardoor we anders de winkel uitgelopen waren. Fijn dat thuisbezorgen erbij in zit.

Tijdens het betalen van de loungeset hoorden we dat we een gratis kachel kregen. Misschien wel handig om duidelijk te vermelden, want als ik dat had geweten had ik waarschijnlijk de andere winkels niet eens bezocht ;)

Pluspunten

zeer tevreden,op de afgesproken tijd kwamen de mannen aan, keurige jongens die het af kwamen leveren en alles netjes gemonteerd, opgeruimd en afval weer meegenomen.

Pluspunten

(Zeer) grote collectie, correct en vriendelijk showroompersoneel, vlotte aflevering en montage.

geen

Pluspunten

Ze hebben een mooie collectie tuinmeubelen. Een mooie showroom en goede verkopers. En een goede afhandeling in ons geval met ruilen We zijn prima geslaagd bij Van der Garde en blij met de aankoop!

Pluspunten

We zijn echt heel goed geholpen. We kregen duidelijke adviezen. Toen we later toch nog iets wilden wijzigen, was dit geen probleem. De levering verliep ook heel goed! De verkoper had gezegd dat er bij de parasol ook een hoes zou zitten, dit was niet het geval. Maar... een paar dagen later werd er een (gratis!) hoes bezorgd! Wat een service! Wij zijn dik tevreden en genieten enorm van ons nieuwe set!

Pluspunten

Warm welkom bij binnenkomst, gast vrij, ze laten je eerst rustig rond kijken, waarna ze bij je komen en adviseren, waardoor wij de koop hebben rond gemaakt. Nogmaals door paar negatieve punten toch wel een goed bedrijf met goede kwaliteit spullen en verder goed geheel afgehandeld.

Afleveren van compleet set ging niet geheel goed was intern geen goede voorraad overzicht in de pc, waardoor niet alles geleverd kon worden, nalevering ging ook niet goed, doordat het afgeleverd werdt en het niet compleet was, dit zou beter moeten kunnen ondanks een mooi snel groeiend bedrijf.

Pluspunten

Mooie spullen. Snelle levering. Vriendelijk personeel

Pluspunten

Goed advies in de winkel, wordt meegedacht en wat wij wilde bestellen was ook mogelijk. Levering was goed, vriendelijk,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettige service

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA