Pluspunten

Zijn super blij met onze aankoop. Deze meubelen maken ons nieuwe paleis compleet. Service was geweldig Verstand van zaken goede uitleg

Pluspunten

In de winkel wordt goed geluistetd naar de wensen van de klant. Vriendelike bezorgers.

Pluspunten

HELE VRIENDELIJKE SERVICE/MEDEWERKERS EN SUPER SNELLE LEVERING

Pluspunten

Goede service Vriendelijk personeel

Pluspunten

zeer klantvriendelijk deskundig ruim assortiment goede kwaliteit materialen goede prijs- kwaliteit in vergelijking met andere bedrijven met het zelfde aanbod

geen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, aardig personeel en de service is perfect. Mocht je toch nog iets willen omruilen is dat geen probleem, zonder extra voorrijd kosten..TOP

Pluspunten

Prettig contact, goed advies, goede service

Pluspunten

Mooie producten, klantvriendelijk, veel keuze. Goede service bij bezorging.

Pluspunten

Goed advies en snelle levering. Ben er super blij mee!

Pluspunten

Snelle aankoop, goede prijs en supersnelle levering

Pluspunten

Prima verkoop en goede service

Pluspunten

Pretige winkel

Pluspunten

klantvriendelijk, deskundig

Pluspunten

nette levering. Keurig op tijd!! Ze gaan zeer netjes met de spullen om. Zo het hoort. Zelfs de chauffeur deed zijn schoenen uit in huis :) Toppers

Pluspunten

Goede service. Vooral leuk als je twee tuinsets aanschaft en de verkopers in winterjassen rond lopen.

Pluspunten

klantvriendelijk

Pluspunten

Grote overzichtelijke showroom met veel keuze, vriendelijke verkopers en leuke acties. De producten zijn kwalitatief merkbaar beter dan die van bouwmarkten en soortgelijke prijsknallers maar toch betaalbaar. Prima website overigens ook, bijzonder fijn dat alle afmetingen duidelijk vermeld worden. Daar ontbreekt het verrassend genoeg nog al eens aan bij de concurrentie.

Ik heb geen grote verbeterpunten maar als ik iets zou moeten bedenken is dat verlichting is de showroom erg 'warm' van tint is waardoor het met name bij neutraal gekleurde sets soms lastig in te schatten is wat de werkelijke kleur is.

Pluspunten

Prettig winkelpersoneel,prima service. Netjes thuisgebracht.

Pluspunten

leuke / nette bediening.....hebben verstand van product....zeer tevreden.....thuis bezorgen , keurig volgens afspraak 100 % tevreden

momenteel niet te bedenken

Pluspunten

De verkoop. Service ect

Bezorgdienst ssmijt met de spullen in de lift

Pluspunten

Duidelijke uitleg in de winkel gehad. Er werd met ons meegedacht.

Pluspunten

Fantastische service! In de winkel zelf al goed te woord gestaan en ontvangen met een lekker bakje koffie en een leuke inruilactie. Ook de levering uitstekend, binnen een week was alles binnen en op pad gezet. Zelfs in de regen waren beide werknemers ontzettend vrolijk en vriendelijk.

Een tip is iets meer mogelijkheden te bieden qua opbergen van de loungekussens. Ik heb nu een prachtige tuinset, alleen had het fijn geweest als ik op een bijpassende manier mijn kussens op kon bergen.

Pluspunten

We waren op zoek naar twee luie stoelen om van het vroege voorjaar te genieten...via internet bij Van der Garde uitgekomen en in Den Bosch de showroom bezocht: een stoel kun je niet van een plaatje kopen, hij moet ook lekker zitten en dat kan alleen als je dat kunt uitproberen. De verkoopster snapte onze wens en liet ons op meerdere stoelen zitten en zeker niet opdringerig. Heerlijke stoelen gevonden, gekocht (op 3-3), bezorgd op 7-3 en vandaag (10-3) onze koffie in deze stoelen kunnen drinken, buiten! Prima meegedacht en daardoor prima service!

Pluspunten

Hele snelle leveringen en de mannen van het bezorgen waren super vriendelijk. Deden, omdat het regende dat het goot, zelf de schoenen uit vanwege de vloer. Attent toch?!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA