Goede hulp bij aankoop in filiaal Heerlen, zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs bij aflevering aan huis. Een aanrader !!!
Beste Lilly, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de hulp in ons filiaal in Heerlen als de vriendelijke chauffeurs bij de levering! We doen altijd ons best om een prettige ervaring te bieden, van aankoop tot aflevering. Dank je wel voor je aanbeveling – we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Vriendelijke en vlotte communicatie zowel voor, tijdens als na de aankoop. Aanrader!
Beste Marleen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de communicatie en het hele aankoopproces! We doen ons best om altijd vlot en vriendelijk te zijn, zodat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ik twijfelde om een tuinset online te kopen. Je wilt toch even testen of de stoelen lekker zitten. Maar omdat de bezorgkosten gratis zijn, en het set wat ik kocht goede review had heb ik het toch gedaan. Helaas heb ik wel 10 dagen moeten wachten, ipv de 3 werkdagen. De bezorger was heel aardig. Alles was goed verpakt. En de stoen zitten heerlijk.
Beste Jolanda, Wat fijn om te horen dat je uiteindelijk zo tevreden bent met je tuinset en dat de stoelen heerlijk zitten! We begrijpen je twijfels over online kopen, maar we zijn blij dat je hebt gekozen voor Daan Tuinmeubelshop. Het spijt ons dat de levering iets langer duurde dan je had verwacht, maar we zijn blij dat je uiteindelijk een goede ervaring hebt gehad. Bedankt voor je geduld en je positieve feedback over onze bezorger en de verpakking! We hopen dat je volop kunt genieten van je nieuwe tuinset. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Hele fijne ervaring gehad in de winkel. Erg goed geholpen en er werd ondertussen gezellig met onze zoon gespeeld in de speelhoek. Tafel was ook eerder binnen dan gedacht, dus dat is altijd mooi meegenomen. Wij raden tuinmeubelshop zeker aan!
Beste Demi, Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad in de winkel! We zijn blij dat je goed geholpen bent en dat onze speelhoek de tijd voor je zoon leuk heeft gemaakt. Het is altijd fijn om te horen dat alles sneller dan verwacht werd geleverd – een extra bonus! Dank je wel voor je aanbeveling, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Medewerker in de winkel gaf goed advies en nam de tijd.
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen en dat de medewerker de tijd voor je heeft genomen! We vinden het belangrijk om elke klant persoonlijk te helpen, zodat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Prima bedrijf. En... jongens die bezorging deden super aardig en dat met 33 graden...petje af...
Beste Gerda, Wat een geweldige review, bedankt! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de bezorgers hun werk zo goed hebben gedaan, ondanks de hitte. We zullen je complimenten zeker doorgeven – ze verdienen het! We hopen dat je volop geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
De verkoper in de winkel denkt met je mee en er wordt netjes aan huis geleverd.
Beste Pieter, Wat fijn om te horen dat je de service in de winkel zo prettig hebt ervaren en dat de levering ook netjes is verlopen! We vinden het belangrijk om goed met je mee te denken, zodat je de perfecte keuze kunt maken. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Duidelijke uitleg over het product en keurige thuisbezorging in overleg. M.a.w. zeer tevreden.
Beste Maria, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de duidelijke uitleg als de zorgvuldige thuisbezorging! We doen altijd ons best om het hele proces zo prettig mogelijk te maken, van advies tot levering. We hopen dat je volop kunt genieten van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Goede kwaliteit on vormgeving.ruime keuze.
Beste Govert, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de ruime keuze! We streven er altijd naar om zowel topkwaliteit als een divers aanbod te bieden, zodat er voor iedereen iets moois tussen zit. We hopen dat je snel weer bij ons komt shoppen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Beste Kees, Dank je wel voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Lekker dik kussen(13 cm). Ziet mooi strak uit op mijn extra brede ligbed van 70 breed. Samen met mijn 35 cm hoge ligbed heeft het totaal stoelhoogte, waardoor je makkelijk kunt gaan liggen en opstaan. Revaliderend van een heupoperatie, lig ik er momenteel vrijwel de hele dag op. Gaat beter dan mijn bed. Het geeft me het gevoel alsof ik op vakantie ben ïn een 5 sterren resort.
Beste Jose, Wat een fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt, en dat het zelfs je herstel na de operatie ondersteunt! We kunnen ons voorstellen hoe belangrijk het is om comfortabel te liggen, en het is geweldig dat je er zoveel baat bij hebt. Het idee dat je je op vakantie voelt in je eigen tuin, is natuurlijk fantastisch! We wensen je veel fijne en vooral comfortabele momenten op je ligbed, en hopen dat je snel verder herstelt! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie producten voor een goede prijs
Beste Guus, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de producten als de prijs! We streven er altijd naar om kwaliteit en betaalbaarheid te combineren, zodat je echt waar voor je geld krijgt. We hopen dat je lang plezier hebt van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Many options, great staff, excellent prices
Goede service en vriendelijke levering
Beste Ron, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de duidelijke afspraken en de mogelijkheid om bij aflevering te betalen. We vinden het belangrijk om alles soepel en transparant te laten verlopen, zodat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop. Veel plezier met je nieuwe producten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
zeer tevreden en blij met de aankoop.
Beste Johannes, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden en blij bent met je aankoop! We doen ons best om onze klanten altijd de beste producten en service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit voor jou het geval was. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat we snel op je vraag konden reageren. We doen ons best om alles vlot en efficiënt te regelen, zodat je tevreden bent. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Zeer gastvrij ontvangen, kreeg duidelijk tekst en uitleg. De verkoper nam de tijd voor ons, een echte aanrader.
Beste Marcel, Wat een fijne feedback, bedankt voor de lovende woorden! We zijn blij dat je je welkom voelde en dat de verkoper de tijd heeft genomen om je goed te adviseren. We vinden het belangrijk om elke klant een persoonlijke en gastvrije ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Echt een goede vent! Levering liep aan het begin voor geen meter maar hij heeft alles in zijn macht gedaan om het te regelen. Hield ons goed op de hoogte waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Product is echt top en uiteindelijk levering ging perfect.
Beste Rick, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de service als het product! We vinden het erg belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, ook als het soms wat langer duurt dan verwacht. Het doet ons goed te lezen dat je de moeite hebt gewaardeerd en dat alles uiteindelijk naar wens is verlopen. We hopen dat je volop kunt genieten van je nieuwe aankoop! Bedankt voor je geduld en het vertrouwen in Daan Tuinmeubelshop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Ik ben zo blij met mijn nieuwe tuinset. Deze staat op ons balkon te shinen. Wat een comfortabele stoelen. Wat zullen we hier lang van genieten. De leuke tafeltjes en de lantaarn maken het af. Ik heb ze pas sinds gisteren maar de kwaliteit ziet er hoogstaande uit.
Beste Annet, Wat een ontzettend fijn bericht! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe tuinset en dat deze al zo goed op je balkon staat te shinen. Het klinkt alsof je een heerlijk plekje hebt gecreëerd! Fijn dat de stoelen comfortabel zijn en de tafeltjes en lantaarn de sfeer helemaal afmaken. We hopen dat je nog vele mooie momenten kunt beleven met je nieuwe set. Bedankt voor het vertrouwen in Daan Tuinmeubelshop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie tuinset in de aanbieding gekocht. Ziet er sterk er robuust uit, hopelijk mogen we er lang van genieten!
Beste Erna, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe tuinset! We hopen inderdaad dat je er jarenlang van kunt genieten. Sterk en robuust, dat is precies wat we voor ogen hebben met onze producten. Bedankt voor het vertrouwen in Daan Tuinmeubelshop! Geniet van het mooie weer en je nieuwe set! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Super goed en prettig geshopt
Beste Geert, Wat een fijne beoordeling, bedankt voor je positieve woorden! We zijn ontzettend blij te horen dat je de ervaring bij Daan Tuinmeubelshop als prettig hebt ervaren. We doen ons uiterste best om elke klant een zorgeloze en aangename winkelervaring te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Mooie site, fijne service, en goede comincatie, ben erg fijn geholpen ook met de bezorging echt hele vriendelijke bezorgers Ben super blij met mijn nieuwe tuinbank
Beste Wilma, Wat een fijne woorden – dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze site, service en communicatie. Ook namens onze bezorgers: bedankt voor het compliment! Super dat je zo blij bent met je nieuwe tuinbank – we wensen je er veel ontspannen momenten mee toe. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goede kwaliteit, niet heel duur. Groot assortiment, verkopers zijn supervriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij met mijn loungeset.
Beste Deniz, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Goede kwaliteit voor een mooie prijs en een ruime keuze – dat is precies waar we voor staan. En wat leuk dat je onze verkopers als supervriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Geniet van je loungeset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Had ligbed Marseille besteld er stond levertijd 3-6 weken hij was er al na 5 dagen geweldige service van chauffeur en goede communicatie een tien voor meubelshop
Beste Mark, Wat een mooie beoordeling – dank je wel! Super om te horen dat het ligbed Marseille sneller is geleverd dan verwacht en dat je onze service en communicatie als zo positief hebt ervaren. Ook namens onze chauffeur: bedankt voor het compliment! Een dikke tien van jou is voor ons goud waard. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zeer goede service en advies in de winkel. Alles netjes snel thuisgeleverd en op zijn plek gezet. Schappelijke prijzen en goede kwaliteit. Aanrader!!
Beste Rene, Wat een geweldige review – dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het advies in de winkel en de levering aan huis. We vinden het belangrijk dat alles vlot en netjes verloopt, en het doet ons goed om te lezen dat dit gelukt is. Heel graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire