Snel geregeld… net zo snel geleverd!

We waren op zoek naar een paar nieuwe tuinstoelen. Toevallig reden we in Sliedrecht langs het filiaal en besloten snel eventjes binnen te kijken. We hadden het al snel gezien, maar toch nog maar eventjes verder kijken… toch maar vlug weer terug! Leuke meubels en helemaal voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs en geen opdringerige verkopers. Binnen 5 minuten was alles geregeld, 3 dagen later waren de stoelen al in huis.. helemaal fantastisch!

Mooie set en razendsnel geleverd

Rustig id winkel kunnen zoeken, netjes geholpen. Zaterdag besteld, dezelfde week nog geleverd.

Stoelen besteld welke eind mei geleverd worden

Reeds eind april ontving ik een mailtje dat de bestelde stoelen in de eerste week mei geleverd kunnen worden! Tegenwoordig is het vaak andersom, vandaar deze score. Perfect geholpen, subliem geleverd en keurig geleverd.

Waarom heb ik maar 1 tuin?

Wat een geweldige ervaring hebben wij met deze prachtige winkel! We zijn in Kesteren geweest en werden geholpen door Meneer Jan. Een man met hart voor de zaak en voor zijn klanten. Weet erg goed te adviseren en dankzij deze lieve man genieten wij nu van onze prachtige tuinset! Als ik meerdere tuinen had gehad kocht ik alle tuinsets hier ;) uitstekende service en ook de levering ging perfect! Als ik 10 sterren kon geven had ik dat uiteraard gedaan!

Top service van begin tot eind en de keuze is reuze

Zoeken, zoeken, naar een lekkere tuinbank om "zomaar" ff neer te ploffen in de late herfst en vroege voorjaar. Nergens totdat...... Tuinbeubelshop .nl uitkomst bood. Besteld en zowaar 3 dagen later in huis, waar je bij anderen weken moet wachten. TOP service van begin tot eind.

Goede aandacht voor de wensen van de klant

We waren al in Nunspeet geweest, maar Veenendaal won in dat opzicht. Eerst rustig rond gekeken daarna, werden we vriendelijk aangesproken. Eerst door een vriendelijke jongeman en daarna door een vriendelijke grijsaard. :+}

blij met onze nieuwe tuinset

vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel. snelle levering; binnen een week alleen jammer dat je alles zelf in elkaar moet zetten en met een berg verpakkingsmateriaal blijf zitten.

Helemaal zoals beschreven

Stevog verpakte, correcte levering. Uitstekende kwaliteit

Goeie prijs/ kwiteit Niet vooruit betalen Keurige levering Alles compleet/paste Nette communicatie Prima!!!

Tevreden.

Goed geholpen. Na komen van afspraken.

Prachtige set

De set is super mooi en heel stevig, stoelen zitten fijn. 1 minpunt…de bouten van de tafelpoten pasten niet in de gaten van het tafelblad! Bouten zaten scheef en ook de gaten waren niet goed voorgeboord. Hebben er nog wat werk aan gezag voordat alles in elkaar paste. Maar eenmaal klaar heel bij met onze aankoop.

fijne winkel.

vakkundige hulp en gelegenheid om rond te kijken.

De eerste keer wat besteld. Was helemaal Top. Zeker aanrader.

Levering moet echt beter.

Twee producten bij tuinmeubelshop besteld, beide keren was er een probleem met de levering. De eerste keer via de webshop besteld, en daar een levering moment gekozen. Nou bleek het later dat dit er een fout in het systeem was, en dat er een nieuw moment gekozen moest worden. Vervelend, maar kan gebeuren. Voor de volgende bestelling heb ik bijna een maand voor de levertijd een moment ingeplant. Een paar uur voor de levering kreeg ik een bericht, zonder reden, dat de levering geannuleerd is. Als je een afspraak maakt, hou je daar dan ook aan.

Snelle reactie via de mail. Keurig nette bezorging en tuinset is van uitstekende kwaliteit! Al met al helemaal top!

Super bestelling

Super mooie bistroset. Ben er super blij mee. Keurig op de hoogte gehouden wanneer de set zo komen. En het ziet er prachtig uit. Complimenten voor de snelle levering, netjes binnen gezet. En heel makkelijk zelf te monteren. Een aanrader.

mooie parkbank voor ons terras

de parkbank werd op de afgesproken tijd thuis bezorgd. Het was helemaal niet moeilijk deze in elkaar te zetten. Hij staat prachtig en zit ook nog eens lekker, dat is natuurlijk het belangrijkste!

heel goed

bankje en tafel lekker vlot ontvangen en we zitten er heel fijn op.

Ondersteuning in de winkel was net zo relaxt als dat onze gekochte tuinset zit!

Top medewerkers, flexibel en behulpzaam. Aanrader!

Tevreden

Voldoende aandacht in de showroom we wilden eerst zelf even rondlopen en oriënteren we konden bij de verkoop terecht voor vragen, we zijn naar tevredenheid geholpen

Zeer tevreden met de tuinmeubelen

Levering was op de beloofde dag en dagdeel. Meubels werden netjes gebracht. Bezorgers zeer vriendelijk. Meubels voldoen 100% aan onze verwachting Top

Product, service én levering; zeer goed.

Goed advies, beleefde bezorging, prima materiaal.

Door een maatje meer is voor mij niet elke stoel geschikt. Ik kreeg goed advies betreffende een tuinstoel en ben nu heel tevreden met mijn aankoop. De stoel werd snel bezorgd, en de twee bezorgers waren beleefd en hulpvaardig. Tien punten!

Een prachtige tuindet werd door heel aardige bezorgers vandaag bij ons afgeleverd!

Fijne advisering in de winkel Mooie degelijke tuinset Nette bezorging

Subliem

Goed advies gekregen in de winkel en uiteindelijk is de tuinset in perfecte staat en op tijd geleverd. Gewoon super!!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire