Fijne snelle juiste levering

Mooie lounge set

Super tafel en perfecte communicatie en levering. Nette mannen die afleverden!!!

TOP!!!!!!!

Slechte levering waarvoor wel betaald is.

Tuinmeubelshop plaats blijkbaar mindere recensies niet. Deze week hele mooie loungeset geleverd welke ook door Tuinmeubelshop in elkaar gezet zou worden (kosten hiervoor Euro 150). Toen de vrachtwagen kwam was enkel de chauffeur aanwezig die in zijn eentje de loodzware 3 persoons teakhouten bank in elkaar zetten wat dus ook mis ging waardoor de bank beschadigde. Uiteindelijk hebben mijn vrouw en ikzelf (ik ben rolstoel gebonden) mee moeten helpen terwijl we ervoor betaald hadden. Na contact met Tuinmeubelshop bood met Euro 100 compensatie. Dit hebben we niet geaccepteerd en Euro 250 voorgesteld (Euro 100 voor de beschadiging en het geld voor het in elkaar zetten). Pas na overleg ging men hiermee akkoord. Mooi product slechte service helaas.

Geweldige service

Mijn tuinset was al uit de garantie. Ondanks dit gegeven is mijn kapotte tuinstoel vandaag gratis gerepareerd,

Goed advies en goede producten

We hebben goed advies gekregen en zijn heel erg vriendelijk geholpen.

Erg blij mee

Kwam zeer netjes aan in dozen. Personeel van bezorgen waren erg netjes en behulpzaam. Super geregeld!

Tuinmeubelset gekocht bij Tuinmeubelshop. Zeer goed geholpen door medewerker en aflevering was conform afspraak. Top.

mooi, anders had ik het niet gekocht

wat ik minder vindt, is dat tijdens de verkoop niet is bij vermeld dat ik het zelf in elkaar moet zetten nu blijkt voor 149 euro dat het dan wordt gemonteerd de tuinbank had een pittig prijsje ik ga de volgend keer wel naar IKEA!!!!!!

Een firma waar de klant nog koning is.

Ik heb de tuinmeubelshop benaderd i.v.m. een aankoop met hun laagste prijsgarantie. Als klant werd ik netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ondanks de verwachting dat ze de laagste prijsgarantie niet zouden toepassen op de aanbieding die ik gevonden had, zijn ze uiteindelijk toch akkoord gegaan vanwege hun klantvriendelijkheid. Ik voelde me als klant bij de Tuinmeubelshop daardoor serieus genomen. Echt een bedrijf waar je met of zonder laagste prijsgarantie naar terug gaat omdat dit vertrouwen geeft.

Goede kwaliteit en stipte levering.

De levering was volgens plan en de tuinstoelen waren van goede kwaliteit en stevig.

Super goed geholpen

Goed en deskundig geholpen en àlles volgens afspraak nagekomen

Professionele en klantvriendelijke ontvangst en afwikkeling.

We werden vriendelijk ontvangen en kregen alle gelegenheid om ons rustig te oriënteren en waar nodig voorzien van informatie. Verder was de informatie van verkoop naar bezorging boven verwachting.

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit

Geweldig geholpen

Een uiterst vriendelijke en aardige jongeman heeft ons zeer goed geholpen. Vrolijk, aardig, wat wil je nog meer als klant tegenwoordig?!

Bouwpakket tuintafel was snel in elkaar gezet.

Een detail misschien, maar de planken steken niet overal buiten het frame uit. Boven de poten gelijk met het frame, verderop ca 2-3 mm uitsteken. Echter door mij niet al te storend geacht. Mooie tafel

Super ervaring !

Goed geholpen, perfecte aflevering in 1 woord grandioos !

Mooie tuin tafel gekocht voor een leuke prijs en goede kwalitijd Voorheen ook een tuinset gekocht bij dit bedrijf en nog steeds genieten we van het set. Netjes afgeleverd. Vriendelijk personeel.

Tuinstoelen besteld. Verleerde bezorgdatum ingevuld. De volgende een mail gestuurd en de bezorgdatum werd keurig gewijzigd. Stoelen zijn ook prima!

Fijn en overzichtelijk

Heel vriendelijk geholpen door een Spaanse mevrouw. Nam alle tijd voor ons en zijn blij en tevreden met dit product.

We zijn erg prettig geholpen!

Fijn dat er een showroom is zodat je kunt uitproberen hoe de meubels zitten! Wij hebben een bankje en een stoel en bijbehorende kussens gekocht. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen goed advies over het onderhoud! Ik heb ook mijn vriendin getipt waarop zij ook tuinstoelen heeft uitgekozen en er zeer tevreden over is.

top winkel

Ontzettend vriendelijk geholpen, ruime keus snelle levering.

Mooie tuinstoelen snel en netjes bezorgd.

Eerst tuinstoelen vrijdags in de winkel gekocht. Werden maandag al bezorgd. Waren zo mooi dus online nog bijbesteld. Dezelfde week nog bezorgd. Alles keurig, snel en vriendelijke medewerkers.

Mooie, afwisselende voorraad. Vriendelijk advies

Van alles in de winkel, voor elke prijsklasse. Geen opdringerige verkoper maar vriendelijk en goed advies

Excellent quality and service

We did some research and saw the Garden Collections New Castle dining loungeset online, I went for a physical test in the store and was helped quickly and friendly by the hostess Anja. Delivery in the same week, and payment only after delivery.

Alles klopte !

Orientatie op nieuw tuinmeubilair middels internet leidde naar meubelshop. Zeer goede voorlichting in meubelshop Veenendaal met behoud van distantie. Uiteindelijk keuze gemaakt. Levering van tuinmeubilair correct en volgens afspraak Hulde voor de verkoper die de nodige humor verpakte in de toelichting bij het maken van een definitieve keuze

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire