Pluspunten

Goede service, ze houden je goed op de hoogte over de levering. Loungeset zit geweldig

Pluspunten

Wat hebben wij een plezier van de feestweek!! Iets langere levertijd maar genieten er van! De levering ging super, aardige werknemers en voorzichtig met de spullen!

Tip: bied opberg boxen aan op juiste afmeeting voor kussens van tuin sets bij verkoop van.

Pluspunten

prettig geholpen nemen alle tijd voor je

Pluspunten

Ruim assortiment, veel opstellingen. Klantvriendelijk

Opvallende kleding bij personeel zodat zij meer opvallen?

Pluspunten

Klanten service is top! Wij kwamen net voor sluitings tijd binnen en werden geholpen door Arjan! Erg vriendelijke man! Dankzij Arjan hebben wij een mooie loungeset gekocht

Pluspunten

De levering is heel netjes gedaan. Je kon zelf een datum en tijd aangeven en het bedrijf was exact op tijd. Kwaliteit van de tuinset is tot nu toe goed.

De leverweek bleek niet te kloppen met wat op de website stond. Communicatie hierover was nihil.

Pluspunten

Vriendelijk Goede service Bezorging prima op tijd

Betaalapparaat op tijd opladen vóór men naar de klant gaat. Verder niks op aan te merken.

Pluspunten

De order is keurig afgehandeld en de levering was netjes binnen de afgesproken tijd. Bij het in elkaar zetten was eerst wat onduidelijkheid (waar was de leuning maar na enig zoeken bleek hij verstopt onder de bank). Nu zijn we zeer tevreden over onze loungeset en hebben er al erg van genoten.

Pluspunten

Keurige heren die set kwamen afleveren!

Pluspunten

De meubels zien er heel goed uit. Ook de kwaliteit is zeer goed in orde. Ook nog een aardig prijsje vergeleken met andere meubelwinkels.

Geen tips

Pluspunten

Met het invullen van afspraak voor aflevering ging iets mis. Nadat ik hierover een mail had gestuurd kreeg ik de vraag of ik wilde terugbellen. Ik belde pas om 19.00 (dit was geen probleem, maar hij, eigenaar zelf, moest even het systeem opstarten) en werd heel vriendelijk geholpen met het maken van een bezorgafspraak(online was alleen nog mogelijkheid over 2 weken). Ook in de winkel werden we trouwens goed geholpen.

Pluspunten

dat het keurig op tijd geleverd kreeggeen

Pluspunten

Goede service en vriendelijke medewerkers. Veel keuzemogelijkheden van goede kwaliteit. Ook onderhandelen over vooraf samengestelde sets (tegen aanbiedingsprijs) bleek goed mogelijk en dat is niet overal zo. Dat werd enorm gewaardeerd, omdat we nu eenmaal een eigen smaak hebben en rekening moesten houden met de beschikbare ruimte in de tuin.

De showroom/winkel mag wel wat aantrekkelijker worden ingericht. De mooie sets komen in zo'n grote, hoge en niet echt mooi aangeklede loods niet helemaal goed tot z'n recht. Dat kan beter

Pluspunten

Makkelijk te vinden, hele grote showroom, grote keus (dus wel moeilijk) maar absoluut geslaagd. Heel vriendelijk en hulpvaardig personeel en heel tevreden met onze aankoop. Zeker aan te bevelen bij onze vrienden (hebben we dus al gedaan!)

zijn er volgens ons niet.

Pluspunten

vriendelijk geholpen

Pluspunten

-de afspraak voor de levering was heel duidelijk. ik kon zelf aangeven welk dagdeel ik thuis was. - we zijn bij met de aankoop, prima tuinmeubel! Mooie kussens.

Pluspunten

Super service in de winkel, alles duidelijk op papier, nette afspraken en na gekomen, prima bezorging perfect volgends afspraak. Top producten geleverd en ook na zorg dikke perfect.

nog lekkerder sauzijcenbroodjes uitdelen in de winkel? Nee zou het niet weten

Pluspunten

goed contact, track en trace is heel goed. Goed bereikbaar en service, aardige mensen. Hebben mij geholpen wanner ik er niet kwam met in elkaar zetten.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooie sortering en vriendelijke verkoper Correcte levering

Pluspunten

Kwalitatieve tuinmeubels, personeel neemt de tijd voor je en denkt goed mee maar pusht niet, erg prettig.

Ik vind 35 euro voor het in elkaar zetten van een vrij simpel meubel best veel. Gezien je best een aardig hoog bedrag betaalt voor het product zou ik dit gratis als service aanbieden.

Pluspunten

We werden vriendelijk geholpen en hebben niet lang hoeven wachten voor het bezorgd werd.

Geen tips alles verliep prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en fijn geholpen in de winkel. Niet opdringerig. Ook fijn de voor ons in ieder geval gratis plus-service. Nette transporteur.

Terugkoppeling over nalevering kan beter.

Pluspunten

-De waterdichte hoes (de binnenlaag) liet de eerste week al los. Mocht deze meteen omruilen voor een nieuwe. - De tafel die geleverd was, was niet goed. Werd snel binnen een week omgeruild.

-Waterdichte hoes beter op maat. Nu 270x270 L vorm, terwijl de set 245 is. Steekt dus over, ziet er slordig uit. - Wanneer je probeert te bellen, krijg je vaak niemand aan de lijn. Heel slechte bereikbaarheid qua telefoon. Wel snelle reactie via de e-mail.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire