Pluspunten

Goede begeleiding in vestiging Wormerveer, werd zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een geschikte loungeset i.v.m mijn lange benen. Perfecte communicatie betreft de bezorging, voldoende keuz mogelijkheden wanneer het mij uitkomt. Ook de tijdsblokken van een uur zodat oneindig thuis zit te wachten op de transporteur. Toppie Na de manco aan een tafeltje direct reactie vanuit het servicecontract en de zelfde dag nog omgeruild in het filiaal. Perfecte en snelle service.

Geen.

Pluspunten

We werden heel vriendelijk geholpen en het werd netjes op de afgesproken tijd bezorgd...top

Pluspunten

geweldig goed geholpen door het personeel.

een lift zodat ouderen beter naar boven kunnen

Pluspunten

De cocoon stoelen werden niet alleen precies op tijd en door uiterst beleefde vervoerders geleverd, maar zitten nog beter dan in de showroom en zijn bijzonder goed afgewerkt. Complimenten!

De enige en wellicht overbodige tip is; hou de kwaliteit van uw producten en de aflevering op het huidige niveau.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Klantgericht. Verkoper stelt de goede vragen. Scherpe prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit materiaal Loungeset. En snelle levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk,we werden goed geholpen met de keuze van ons nieuw loungebank

Pluspunten

Ze maken waar wat ze beloven. En je krijgt alle uitleg over de aankoop en in alle rust met het uitzoeken van tuin meubels geen opdringerige verkoop praatje

Ik zou het niet weten of die er zijn

Pluspunten

Goede service in de winkel. Goede service bij het gratis thuisbrengen ze beloven per mail hoe laat ze komen en dat klopt ook precies klasse.

Geen verbeterpunten nodig vriendelijk personeel dat doet een klant goed.

Pluspunten

Goede Service en garantie

Telefoon opnemen lijken me beter te werken dan een antwoordapparaat

Pluspunten

Service en behulpzaam

Kan niets bedenken

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, goede service

Pluspunten

Vriendelijke mensen , goede kwaliteit en perfecte levering. Ik zit nu prinsheerlijk in het zonnetje in de tuin.

Pluspunten

Tijdens onze speurtocht naar een mooie lounge set , werden wij vriendelijk welkom geheten en niet overdreven "lastig "gevallen door een verkoper. Samen met een medewerker van Van Der Garde een mooie set uitgezocht en die in vele standen neergezet tot dat wij tevreden waren. De deal was daarna gauw gesloten. Via een perfecte communicatie met de bezorgfirma , kunnen wij nu genieten van een heerlijke lounge set. Echter bleek er na het in elkaar zetten van de losse stoel , er een kleine "error "in de stoel te zitten. Zojuist met Van Der Garde gebeld , en ook hun after sales is zeer goed. Na uitleg van mijn kant , werd er direct gezegd dat de stoel aankomende week wordt omgeruild. Echt een super service.

Pluspunten

Heel fijn bedrijf. We zijn heel goed geholpen. Door hele gezellige 2 jongemannen. Die goed wisten wat ze verkochten. We hadden een set uitgezocht waar 1 artikel later geleverd wordt. Kregen we de keus om alvast de rest te laten bezorgen. Wat we ook gedaan hebben. Op de afgesproken tijd. Echt een hele fijne ervaring. Dank u wel

Pluspunten

Maken waar wat beloofd is.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering en goede communicatie!

Geen idee.

Pluspunten

Vriendelijke adviseur. Ruime keus. Goede parkeer gelegenheid.

Pluspunten

Goeie service vriendelijke verkopers!!!

Pluspunten

vriendelijk geholpen

Pluspunten

Duidelijke afspraken, korte levertijd en kunnen op een half uur tijd zeggen hoe laat ze kome bezorgen. Top !

Pluspunten

Vriendelijke bediening, alles wordt prima geregeld.

niets meer aan doen

Pluspunten

Mooi assortiment. Medewerker neemt rustig de tijd voor je en legt goed de voor-/nadelen uit van product.

Er is mij niet verteld dat de bestelde tuintafel (zelf) in elkaar gezet moest worden en indien je dit wilde laten doen, kost dat eur 30. Ook werden er te weinig schroeven meegeleverd in een onprofessioneel huishoudfolietje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles volgens afspraak

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire