Pluspunten

Goed geholpen in de showroom, en snelle levering. Top bedrijf !!!!

N.v.t.

Pluspunten

- Goede prijs / kwaliteitsverhouding - Snelle levering - Goede service in de winkel

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goede prijs en snelle levering! Kortom een aanrader.

Pluspunten

Wij zijn tijdens ons bezoek aan de showroom in Sliedrecht fijn geholpen. Onze vragen werden duidelijk beantwoord en we werden vrijgelaten in onze keuze. Onze kinderen werden verrast met een zakje snoepjes en waren zoet met de speelgoedmand. Bedankt!

Het bedrijf dat de stoelen kwam leveren kwam niet op een van de aangevinkte voorkeursdagen, maar op een heel andere dag.

Pluspunten

Er is heel veel keus, het personeel weet wat er is en waar het staat en ze denken met je mee, waar vindt je ze nog? De tuinmeubelen zijn van een goede en mooie kwaliteit, wij zijn tevreden

Tip, ga zo door! Verbeterpunt, wij hadden ook graag een gratis tuinhaard gewild, hebben een paar dagen voor de actie 3 tuinstellen gekocht.

Pluspunten

Snelle levering en tot in de tuin. Behulpzame verkopers met het tot stand brengen van de juiste loungehoek. Prachtig resultaat al zeg ik het zelf.

de bezorgers hadden voor de finishing touche nog wel even die ene leuning kunnen monteren. Dat moest ik dan zelf doen. Best wel een gepriegel. Ik moest zelf ook kijken of ik alle kussens had.

Pluspunten

Aardige mensen, mooie producten, goede levering. Top!

Pluspunten

prima geholpen en goede prijs kwaliteit, aflevering volgens afspraak.

Pluspunten

Nette snelle bezorging

Pluspunten

Wij waren in de winkel in Utrecht, deze is mooi en goed overzichtelijk de mensen die er werken zijn erg vriendelijke en behulpzaam. Door dat zij zo met ons me dachten zijn wij direct overtag gegaan met de koop. Alles keurig afgeleverd volgens afspraak. Ik zou zeggen ga zo door. TOP

Ga zo door!!!

Pluspunten

Warme ontvangst, gewenst advies, ruimte geven zelf de keuze te maken. Meer dan fijne 'plus service' inhoudende dat er op het afgesproken tijdstip twee vriendelijke jonge heren aanbellen & de aflevering verzorgen. Plus betekend in dit geval; plaatsen op de beoogde plek, volledig ontdoen en afvoeren van de verpakkingsmaterialen. Zo ontzettend blij mee. Omdat onze tuin/lounge set redelijk beschut staat is er geen dag voorbij gegaan dat wij niet hebben genoten van onze aankoop. Super kwaliteit prijsverhoging. Meer dan dank voor alles. Hartelijke groet familie Molenaar.

Geen verbeter pinten. Wens U een goede verkoop van uw kwaliteits producten.

Pluspunten

ik had geen mailtje gekregen, over de levering, toen ik belde, is het gelijk geregeld , de levering ook zeer goed, mooi op tijd (aardige mensen). Ik beveel dit bedrijf aan

als iemand niet reageert , voor een afspraak, voor de levering, misschien even op bellen.

Pluspunten

Ze hebben er veel tuinmeubelen tegen goede prijzen en leveren ook snel

Koerier was 4 uur later dan afgesproken en pakte de spullen niet uit. Voor het uitpakken hadden we extra moeten betalen maar dit is ons niet aangeboden in de winkel

Pluspunten

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

geen

Pluspunten

Duidelijke informatie over het product

Pluspunten

vriendelijke afhandeling

Pluspunten

Breed assortiment, goed geholpen, degelijke spullen voor een goede prijs! Ook nog eens snel geleverd.

De winkel zou wat sfeervoller aangekleed kunnen worden.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk, zeer behulpzaam en zeer vakbekwaam is wat wij hebben ervaren bij ons bezoek aan de showroom. Daarnaast is ook de aflevering tot in de puntjes verzorgd. Kortom, wij kunnen zorgeloos gaan genieten van onze mooie tuinmeubelen.

??, wij zouden het niet weten.

Pluspunten

2 spontane en gemotiveerde jongens kwamen mijn bestelling met zorg brengen en monteren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, zeer klant vriendelijk. Makkelijk contact mee te leggen zowel telefonisch, per mail of via de chat.

Pluspunten

alles zeer overzichtelijk opgesteld. levering zeer netjes en op tijd

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire