Pluspunten

klantvriendelijk betrouwbaar

Pluspunten

komen afspraken na. prima service.

Pluspunten

Snelle Service en prima levering!! Op maandagavond besteld en donderdag in huis!! Super

Pluspunten

Levering was niet compleet,maar in 2 uur na geleverd was top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bediening Mooie showroom; veel keus Goede bezorgdienst

Ook advies geven over beschermhoes tuinset Eventueel ook beschermhoes meeleveren Schoonmaakadvies tuinset Klant sneller informeren over bezorgdatum

Pluspunten

Goede bereikbaarheid zowel e-mail, telefonisch als via website. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit. Mooie spullen.

Pluspunten

Prima directe hulp. Zeer attent. Goede voorlichting , op alle vragen direct een goed antwoord. Niet te indringend, of opdringerig. Goede en op juiste tijd de aflevering. In een woord uistekend!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website en ondanks het foutje in het systeem, een goede service.

Na overmaken van geld via ideal kreeg ik geen bevestigings mail. Na een paar dagen heb ik gebeld en bleek inderdaad niet in het systeem voor te komen. De vrouw van de klantenservice zou terug mailen maar heeft dit niet gedaan. 's Avonds heb ik een mail gestuurd via de website en daar werd gelijk diezelfde avond op gereageerd. Ze hadden het geld ontvangen en er was een fout opgetreden in het systeem. Daarna werd het keurig en snel opgelost.

Pluspunten

Goed advies, mooie degelijke producten. Ze beloven wat ze zeggen. Een aanrader

Bezorging was wat chaotisch en haastig. De tafel wilden ze in eerste instantie niet in elkaar zetten wat ik raar vind. Toen ze weg gingen moest ik alle bouten nog vast draaien. Dat vondt ik wel een min punt.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers die de tijd nemen Ruime keus Goede service Duidelijke afspraken qua bezorgen

Tuinset opbouwen door bezorgers als daar tijd voor is. Bij evt beschadigingen kunnen zij direct actie ondernemen. Kost wel veel tijd dus begrijp dat dit niet altijd haalbaar is.

Pluspunten

snelle bezorging

Pluspunten

snelle levering goed telefonisch contact van chauffeur ivm tijdstip levering omdat ik moest werken

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede service zeer behulpzaam. Kwaliteit is geweldig

Pluspunten

Vriendelijk personeel, zelf keuze over bezorgdatum en tijdstip, goede service

Pluspunten

het is super de bezorger wilde het brengen waar we het maar wilde.Het zie er prachtig uit.

Het was prima wij hebben geen verbeter punten.

Pluspunten

We zijn bij "toeval" bij v/d Garde in Gouda terecht gekomen en daar vonden we eindelijk wat we zochten. Veel keus en een goed advies. De levering was keurig volgens afspraak, dus alle lof!

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

correct in de service en eerlijk in de prijs

Pluspunten

Stipte levering volgens afspraak. Het product komt overeen met de beschrijving in de webshop.

De uitnodiging voor deze beoordeling is niet professioneel en bevat taalfouten. Bovendien bevat de mail onjuiste informatie: ik heb een parasol gekocht en geen tuinset zoals beschreven in de uitnodiging.

Pluspunten

ziet er verzorgd uit ruime keuze goed bereikbaar verkoper denkt mee, geeft advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afspraak nagekomen op tijd.

Verkoper zei dat er meerdere laklagen aanwezig waren maar dit is niet het geval. We kijken in tegenstelling wat verkoper zei op het aluminium. Controleren op lakschade van tuinstel alvorens aflevering.

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel. Super snelle levering op de avond.

Pluspunten

Men kan rustig rondkijken voordat men geholpen wordt. Goede kennis van zaken bij de verkoper in de zaak. Goede voorlichting en meedenken wat wel en niet goed is voor jou. Ook de prijs viel reuze mee. Prima aflevering, keurig op tijd zoals afgesproken, netjes uitgepakt en uitleg over bepaalde zaken ontvangen. Totaal geen klagen over dit bedrijf.

Gewoon doorgaan op deze manier.

Pluspunten

Goede levering en netjes op tijd

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire