Pluspunten

Goede/praktische winkelinrichting. Verkopers met Inhoudelijke kennis en eerlijk advies

Pluspunten

snelle levering, prijs kwaliteit in verhouding prima service bij levering

Pluspunten

Voor ik mijn bestelling online kon plaatsen, had ik nog wat vragen omtrent de lougeset die ik wou kopen. Heel vlotte communicatie vie email met duidelijke antwoorden. Uiteindelijk op maandagavond bestelling geplaatst en woensdag tuinset reeds geleverd in België. Alles naar wens verlopen en tevreden met mijn aankoop.

Webshop misschien toch openen op zondag zonder aankoopmogelijkheid.

Pluspunten

Super loungeset,bonne qualité,très bon contact (tel. et Mail),livraison très rapide malgré la distance,livreur trés sympa. A recommander Merci

personne de contact en français

Pluspunten

communicatie tussen winkel en bezorger kan beter. In de winkel vraagde ze of we de tafel gemonteerd wilde hebben dus zei ik ja graag. Toen ze de meubels kwamen bezorgen konden ze de tafel niet in elkaar zetten want hij was maar alleen en hij had geen gereeedschap(zat bij de tafel)bij. Als service zouden de bezorgers ook plastic en karton van de stoelen kunnen halen. Ze zouden tussen 9 uur en 11 uur komen maar hij was er pas om half12. Dus ik hoop heel graag die buitenkeuken te winnen.

Pluspunten

Prima bedrijf. Namen alle verpakkingsmaterialen mee terug.

Geen.

Pluspunten

service in de winkel gratis bezorgen goede levering

Pluspunten

lieve aardige mensen en zeer behulpzaam

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wij zijn positief over de medewerkers in Den Bosch die onze klacht gaan behandelen en die ons goed geholpen hebben tijdens de aankoop.

met meerder personen de spullen afleveren want nu werd er maar van uit gegaan dat er iemand thuis was die een tafel kan tillen die in een doos zit van 2.5m bij 1.0m en dat de bezorger gereedschap bij heeft om de tafel in elkaar te zetten. Het zou ook fijn zijn als er werd gereageerd op de mail die wij verstuurd hebben met de foto's die door jullie zijn opgevraagd nu zijn we naar de winkel terug gegaan en die gaan onze klacht in behandeling nemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De beoordeling is laag, de redenen hiervoor zijn dat de nieuwe meubels in de dozen zijn achter gelaten en niet zijn uitgepakt en gemonteerd, hetgeen wellicht werd veroorzaakt door het late(re) tijdstip van leveren. Samen controleren van de goederen was hierdoor niet mogelijk, daarnaast blijft zo al het verpakkingsmateriaal achter om door ons opgeruimd te worden

Pluspunten

Snelle levering nemen de tijd voor je

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Goede service.

Pluspunten

super geholpen in Bergen op Zoom en netjes thuisgebracht door 2 hele aardig jongens zeer behulpzaam

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooi en kwalitatief goede producten.Ruim assortiment.

Pluspunten

ik hoop op goede later tot nu toe prima serves

Pluspunten

Mooie showroom, prettig geholpen

Pluspunten

goede service en levering

Pluspunten

Prachtige winkel

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies tijdens aankoop in Gouda. Bezorging stipt op tijd volgens afspreek. Vriendelijke afhandeling door vakbekwame bezorgers van de loungeset.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettige en snelle service goede prijs-kwaliteit verhouding erg mooi meubilair!

het afleveren zou gebeuren tussen 9-11 uur en werd uiteindelijk na 12 uur. Ik heb zelf contact op moeten nemen met de chauffeur( wat niet lukte). Toevallig had ik die dag vakantie, maar voor mensen die een paar uur vrij nemen om de levering in ontvangste te nemen, kan dit erg vervelend zijn.

Pluspunten

Vriendelijk ook bij aflevering. Veel keus in tuinsets. Nette aflevering.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire