2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In de winkel goede service

Tijdens het hele proces (bestellen en leveren) van alles mis gegaan. (Geen duidelijke levertijden, geen info over het feit dat de kachel niet leverbaar was, kras in glasplaat en nog wat kleine dingetjes) Is opgelost maar toch blijft het jammer dat het zo is gelopen. Ook vind ik dat de bereikbaarheid om te bellen naar de service wel beter kan.

Pluspunten

Hele goede condities en het personeel was heel vriendelijk en we werden snel geholpen zonder enige opdringerigheid.

Pluspunten

Wij kwamen voor een heel ander type banken als dat wij uiteindelijk gekocht hebben. Door het goede advies van de verkoper zijn we uiteindelijk tot onze keuze gekomen. Ook het rustug de tijd voor ons nemen, ook toen de sluitingstijd eigenlijk al aan was gebroken: hiet werd niet naar gekeken: alle tijd werd ons gegund. Ik zal uw bedrijf graag aanbevelen bij vrienden en kennisen

Miosschien is de winkel wat kaal, begrijp dat het een seisoens winkel is

Pluspunten

Veel keuze in de winkel voor leuke prijzen! Vriendelijk geholpen en verder weinig poespas.

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal in de winkel. Tevens heel behulpzaam en geduldig. mooi assortiment van tuinmeubilair aan aantrekkelijke prijzen. correcte afspraken. Wij waren nog niet van plan om nieuw tuinmeubilair aan te schaffen, maar we hebben ons laten verleiden en zijn er heel blij mee. Wij werden goed geïnformeerd over de levering en die is volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

Ruime keuze Snelle levering

Pluspunten

Goed geholpen, er werd meegedacht. Prima aflevering voor het afgesproken tijdstip.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deskundige hulp en men neemt de tijd voor de klant.

Afleveringsproces komt wat chaotisch over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie korting gekregen.

Bij leveren was er maar 1 persoon om de grote hoekset in de tuin te krijgen, ook is deze niet in elkaar gezet. Jammer.

Pluspunten

Goede service,snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levertijd

Goed informeren medewerkers, meer tijd geven om geleverde goederen na te kijken en klaar te zetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In Gouda prima geholpen. Verkoper heeft de stoelen de hele showroom door gesleept om een bijpassende tafel te vinden. Uit eindelijk helemaal naar ons zin geslaagd. Na wat probleempjes met de aflevering toch alles naar volle tevredenheid opgelost.

Pluspunten

geweldig geholpen in uw filiaal te veenendaal, door Willemieke, hele goede keus en een goede aflevering

geen

Pluspunten

Strakke collectie, goede hulp en uitmuntende aflevering, en nu heerlijk genieten!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen/ voldoende keus.

snellere en meer vakbekwaam personeel. Na enige telefonisch overleg is onze klacht goed opgelost.

Pluspunten

In de winkel zijn wij zeer vriendelijk geholpen Mooie tuinmeubels

Pluspunten

Snelle en adequate afhandeling van onze bestelling. Service afdeling reageerde direct op email betreffende probleem met tafelpoten en schroeven. Deze werden omgeruild voor nieuwe nadat nadat uw medewerkers deze nieuwe tafelpoten en schroeven eerst hadden gecontroleerd

Pluspunten

Iets vlotter geholpen worden in de winkel

Pluspunten

- deskundige verkoper, groot assortiment, goed geleverd

Pluspunten

Sociaal/ datum, tijdstip klopt / christelijk winkel

Toen jullie belde voor datum bespreken wanneer jullie de bank kwamen brengen moesten jullie het direct weten. Maar jullie belde niet op een gunstig tijdstip. Toen we dat vertelde was deed de telefoniste heel klant onvriendelijk.

Pluspunten

Zeer hoge kwaliteitsprodukten Zeer snelle levering. Lage prijs. Zeker een aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel Edit: Achteraf is er veel moeite gedaan de knelpunten op te lossen.

Ontevreden over aftersales. - Niet gecommuniceerd wanneer set geleverd wordt. Daar moesten we zelf achteraan bellen; - Set niet volledig geleverd. Dat kan gebeuren maar we moeten er zelf achteraan bellen om alsnog geleverd te krijgen.

Pluspunten

Buitengewoon tevreden, aardige mensen in Sliedrecht, komen alles na wat afgesproken is.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire