goede service en correcte levering

2e keer dat we bij deze zaak wat kopen en wederom tevreden

Sneller dan dat je hoopt

Na een leuk rondje door de winkel in 's-Hertogenbosch, ben ik gevallen voor een mooie dining tuinstoel. het was een showmodel en nog niet op voorraad, maar levertijd zou 2 tot 5 weken zijn. In de tijd dat alles een langere levertijd heeft, ga je uit van ca 5 weken. Als de stoelen dan binnen 2 weken worden geleverd, dan is dat natuurlijk heerlijk. Zeker met de komst van het mooie weer. Echt genieten om met deze stoelen op een balkon te kunnen zitten. Chapeu voor de service en snelheid.

Precies wat we zochten. Goeie kwaliteit en snel geleverd.

Heel prettig geholpen en blij met de spullen die geleverd zijn.

Showroom in Nunspeet bezocht waar de verkoper alle tijd voor ons nam. Korte levertijd en prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Mooie set thuis afgeleverd zonder verdere kosten op de afgesproken tijd. Nu hopen op een mooie zomer zodat wij er veel gebruik van kunnen maken.

de verkoper was vriendelijk, behulpzaam, deskundig en er is een grote selectie om uit te kiezen.

positief

Een fijne zaak. En goed geholpen

Zeer snelle levering, en met dit mooie weer gelijk in gewijd. Een fijn tyuinstel, goede keuze

Goede informatie, goede bezorging

Ik ben helaas niet in staat om te lopen en kan dus niet winkelen. Ik heb een stoel besteld om op het balkon te zitten. Blij was ik met de uitvoerige beschrijving met alle maten.

Goed geholpen ,personeel heeft goed meegedacht .

zo leuk vlak bij huis

IK WIST TOT NU TOE NIET DAT IK ZO'N LEUKE MEUBELSHOP ZO DICHT BIJ HUIS HAD. IK GA BINNENKORT OP HERHALINGSBEZOEK!!

Goede kwaliteit, scherpe prijs en top bezorging!

Zeer goede ervaring, tuintafel besteld en snel en gratis bezorgd. Tafel zoals omschreven en stevige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Mooi materiaal en kwaliteit stoelen en tafel Jammer dat er een fout in een kussen zit en deze gemaakt dient te worden.

Fijn geholpen in de winkel en tafel is keurig thuisbezorgd

Donderdag is onze tuintafel geleverd. Vandaag in elkaar gezet en hij staat mooi. In de winkel vriendelijk personeel en goed geholpen

Erg goed ontvangen en behandeld in Tuinmeubelshop Den Bosch .

Vriendelijk, klantvriendelijk kortom geweldig ontvangen door Ria .

goede service aardige verkoper

mooie toonzaal goede verkoper klantvriendelijk

Vlotte en duidelijke service

Tuintafel, stoelen en een parasol gekocht. Ruime keus aan producten en een vlotte afhandeling van de administratie. Producten zijn thuis gebracht en in elkaar gezet. Alles naar wens.

Zeer goed geholpen in Veenendaal zeer veel keus ookplus netjes afgeleverd 1 week na de aankoop

Wij hebben een zeer goede ervaring , we zijn heel netjes geholpen in Veenendaal , zeer veel keus, en keurig afgeleverd 1 week later. Kortom wij zijn zeer tevreden

Klantvriendelijk en op tijd geleverd.

Het hele plaatje klopt. Van bestelling tot aflevering. Top!

Het hele plaatje klopt. Van bestelling tot aflevering. Top!

Goed product voor een prima prijs. Snel en netjes afgeleverd, Helemaal tevreden! Zeker een aanrader!

Goede tafel en keurig volgens afspraak geleverd

Keurig conform afspraak afgehandeld

Afhandeling en bezorging ging perfect.

Er wordt meegedacht met prijs/kwaliteitsverhouding.

Niet opdringerig, meedenkend en prima geholpen

Fijn en meedenkend personeel. Niet opdringerig en zeer vriendelijk!

prima geholpen

goed product geleverd. Netjes geleverd tot op de plaats waar ik hebben wilde.

Fijne zaak om te komen, geen opdringerige verkopers, ruime keuze, goede voorlichting, lekkere koffie en snelle en correcte bezorging.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA