Goede service, snelle respons, snelle levering, mooi product!

Zeer snelle levering van een loungeset die in het echt nog mooier is dan op de site!

Heel mooi bankje

Gisteren mijn mooie bankje gekregen....super snel geleverd. Nu nog een mooi kussen erop, en de zomer kan beginnen 😊

Duidelijke site, snelle levering en goed en snel contact met de klantenservice.

De uitleg en het kopen in de winkel was duidelijk en prima. Enige minpuntje is dat er belooft wordt om bij aflevering een half uur van te voren te bellen maar dat werd niet gedaan waardoor de buurman de parasol moest aannemen. Dit had ik liever zelf gedaan.

Aanrader

Vriendelijke medewerkers, ruime sortering voor elk wat wils. Een aanrader

Goede en snelle levering

Ondanks de maatregelen die er nu zijn rondom het coronavirus zijn we fantastische geholpen net personeel /vriendelijk komen zeker een keer terug

Super heerlijke tuinbank!!

Op zoek naar een normaal zittende loungebank.... en met deze bank echt gevonden... Normale zit hoogte, lekkere kussens! En loungen doet hij ook heerlijk!

Goed geholpen online. In dd showroom uitgebreid de gelegenheid gekregen om te proberen. Bezorgtijden precies volgens afspraak.

Mooie set gekocht voor een prima prijs

Via internet terechtgekomen bij tuinmeubelshop in Berkel. Er was ruime keus en we vonden er precies de tuinset die we zochten. De verkoopster nam nog de moeite om een andere stoel uit een showopstelling te halen om te vergelijken. Prima! De set uiteindelijk gekocht voor een lagere prijs dan we ‘m elders gezien hadden. Is inmiddels geleverd en we zitten er heerlijk in. Bovendien is het een fraai gezicht op het terras! Erg blij mee!

Ondanks corona hebben wij nieuwe tuinstoelen!

Super blij met de nieuwe Dining stoelen! Met het gezin naar de winkel. Ik eerst alleen naar binnen, toen mijn man en toen ik weer alleen om af te rekenen. Een paar dagen later werden ze al thuis afgeleverd. Top! Ze zitten heerlijk en nu gaan we pas echt genieten van thuis in de tuin blijven.

Under promised, overdelivered!!

Wat was ik teleurgesteld dat mijn set niet op voorraad was toen ik hem bestelde. Vier weken was de levertijd. Na anderhalve week kreeg ik al bericht. Ze hadden alles al binnen! Geweldig! De bezorgers waren uiterst netjes en vriendelijk. 1 tip voor het milieu, moet elke stoel echt in zijn eigen doos??

Snel geleverd. Mooi licht, maar toch sterk bankje.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop

Zo komen we de zomer wel door, met onze mooie tuin set

Klantvriendelijk veel keuze snelle service

Groot assortiment werden netjes geholpen Goed advies snelle levering

Goede service. Levering keurig op tijd,

Bij de aankoop kreeg ik in de winkel goede informatie en was men zeer behulpzaam om de verschillende stoelen ook uit te proberen. Levering was gratis. Spullen waren goed verpakt en onbeschadigd.

Ik ben goed geholpen in een mooie zaak

Via de website was ik al om, In de winkel werdt ik goed geholpen je kan er lekker rond kijken zonder dat er gelijk een verkoper bij je staat , Een aanrader

Goede, snelle, vriendelijke service

Goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk aan de telefoon geholpen en de bezorg service was ook top, vriendelijke jongens die de tafel top hebben geĂŻnstalleerd!

Goede kwaliteit en snelle service, maar moelijk bereikbaar

In 1e instantie werd de loungebank binnen een week geleverd. Top. Echter bij aflevering ontbrak 1 bankdeel en een kussen. Minus Zou binnen een week nageleverd worden. Top. Afspraak ontvangen voor bepaald tijdstip later op de middag. Werd vroeg op de avond omdat de chauffeur panne had gehad. Toch Top. Echter het kussen en bevestigingsset voor de loungebank ontbraken. Minus. Na heel lang wachten aan de telefoon (vanwege Corona organisatieperikelen ?) eindelijk iemand hierover gesproken en deze heeft toegezegd dat deze worden nagezonden. Top Wacht nu nog even op ontvangst hiervan. Al bij al doen ze hun uiterste best als je uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt. Ik denk dat de telefoon in normale omstandigheden wel sneller zal worden opgenomen. Ik ben over het algemeen wel tevreden over de Tuinmeubelshop; Zo doen in ieder geval hun uiterste best om alles goed te regelen.

Gewoon goed !

Gewoon goed !

Top!!

Prima service en komen de afspraken na qua levering ook goed verpakt verzonden ! Die was sneller dan verwacht en alles ziet er supermooi uit!!

Een goede service met een luisterend oor naar je wensen

Uiterst vriendelijk personeel die luisteren naar je eis/wens en niet iets proberen aan te smeren. Zeer snelle levering waarbij de vriendelijkheid van chauffeur zeker niet vergeten mag worden...Toppie.. Onze tuinset is dan ook een blikvanger die er wezen mag (in onze ogen) Kan dit bedrijf dan ook bij iedereen zeer zeker aanbevelen. Bedankt 😎😎😎

Topervaring

Vlot geleverd en rap in elkaar gezet. Nu genieten van de loungebank in het voorjaarszonnetje!

Snelle en keurige levering

Na de bestelling geplaatst te hebben, de keus gekregen op welke dag ons het beste uitkwam en daarna bericht dat het afgehaald was door de vervoer. Vervolgens een berichtje dat de tafel tussen 10 en half 11 geleverd zou worden op de betreffende dag. Prima.

De loungeset was nog mooier in het echt!

Keurig op tijd en snel geleverd. Het hoekstuk zat er in eerste instantie niet bij, maar die werd 2 dagen later geleverd. Vonden we geen probleem, kan gebeuren. De loungeset ziet er supermooi uit en zit heerlijk. We vonden de snelle levertijd een pre in deze coronatijd, vandaar dat we bij Teunmeubelshop hebben besteld. We zouden het zo weer doen!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer