Helemaal top !!

Bestelling via de chat ging fantastisch. 's-Avonds 22u geregeld, chat medewerker besluitvaardig en kon financiën en logistiek regelen. Keurig volgens planning geregeld

Goede en snelle service!

Ik heb afgelopen woensdag een mooi loungeset besteld en werd vandaag netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Erg fijn dat je een duidelijk tijdslot krijgt van 30 min van wanneer ze op de stoep staan. Goede service en het tuinset is super mooi en zoals de beschrijving, we zijn er erg blij mee!

Service en kwaliteit met een glimlach!

We zijn om onze tuinset te kopen 3x bij Tuinmeubelshop Gouda geweest en we gingen er elke keer weer met plezier naar toe. De 1e keer waren we er puur om te oriënteren en Anneke was ons tot een grote hulp! :) We hadden ons oog op Tika laten vallen en ze dacht met ons mee & keek wat er evt qua prijs mogelijk was. We gingen naar huis met Tika in onze gedachten, maar gingen daar toch twijfelen aan de kleur. Op de site werden we enthousiast van de Cinta set. Wij op naar Gouda, maar helaas, het stond niet goed op de site. Cinta moest besteld worden. Dit werd meteen voor ons geregeld en een week later was de set binnen. Wij voor de 3e keer naar Gouda. Het voelde inmiddels al vertrouwd, we werden alweer vrolijk begroet. 😁 De Cinta was al voor ons in een hoekje gezet en de set zat heerlijk. We twijfelden alleen over de tafel die erbij zat en wilden de Ferrata bij de set zien. Anneke dook meteen het magazijn in voor ons. Toen twijfelden we over het formaat (twijfelaars hè 😉). Bart, een andere behulpzame medewerker, haalde er nog een rechthoekige tafel bij, maar we gingen toch voor de vierkante. We hebben de andere tafel weer weggezet en gingen met Bart in gesprek. Omdat er nog maar 1 Cinta was, moest het snel geregeld worden, zodat we eind van de week de set al binnen zouden krijgen. Anneke en nog een dame die daar werkt gingen meteen achter de computer staan en zodra Bart de gegevens had, rende hij naar de computer om ervoor te zorgen dat wij z.s.m. de set binnen zouden krijgen. Anneke vulde de gegevens in, en ja hoor, het was gelukt! Ze hebben zélfs nog met ons meegedacht over de prijs en waren ook daarin heel behulpzaam. Al met al een super prettige ervaring en ieder van onze vrienden die nu op zoek zijn naar een tuinset, raden we de Tuinmeubelshop aan! :) De cinta staat prachtig en we genieten ervan. Tuinmeubelshop Gouda, Anneke, Bart, hartstikke bedankt voor alles!

Snelle levering, vriendelijk personeel die met je meedenken, gewoon een hele fijne winkel! Top!

Heel goed geholpen.

Een prachtige winkel, met vriendelijk personeel. Mooie spullen, ruime keus.

Fantastische service

Voor het eerst bij jullie geshopped. Zal het bij iedereen aanraden. Tot ziens!!!

Perfecte, vroege bezorging....wat een plezier, met dit mooie weer!

Prima behandeling, van moment van bestelling tot en met aflevering en een goede communicatie via de mail.

Fijne vriendelijke ontvangst in winkel in Kesteren. Goed geholpen en duidelijke uitleg. Na aankoop precies volgens afspraak geleverd. Komen voor een volgende tuinaankoop zeker terug.

Goede hulp in de winkel, perfecte aflevering!

een mooi dinerset en losse stoelen uitgezocht. we zijn erg fijn geholpen, en zijn erg blij met ons mooie tuinset!

Supergoed, klantvriendelijk, meedenken, behulpzaam.

Kwam met rollator beneden aan, geen lift maar aardige mevrouw kwam naar beneden. Ze droeg mijn rollator naar boven. Perfect advies, nam de tijd, vriendelijk. Ze dacht mee, sympathiek. Ben heel blij met mijn stoel. Levering afgesproken tijd. Kon NIET beter.

Prima prijs, heel snelle levering

De tuinstoelen die ik wilde hebben (4 seasons)zijn eigenlijk overal even duur, maar bij de tuinvoordeelshop toch net wat gunstiger. Verder konden ze vrijwel meteen geleverd worden, dus lang nadenken was niet nodig.

Goed geregeld!!

Prima service in. De winkel Prima levering.

Top service!

Wij zijn zeer blij met het deskundig informatie en de manier waarop wij zijn geholpen in de winkel. Door deze gekke tijd (corona) zijn wij op een zeer plezierige manier geholpen en zeer persoonlijk advies. We zijn de hele winkel door geweest met het slepen van de stoelen qua kleur en zitconform. Hierdoor zijn wij erg blij met onze nieuwe tuinset. Nogmaals bedankt voor de hulp en top service die wij hebben gehad. Tot de volgende keer!

Super goed

Goed geholpen door die Lieve man ook nog even gelachen hoe hij tegen ze dochter doet heerlijk top 👍

Fijn en leuk bedrijf. Bezorgt zelfs tot in de tuin. Veel dank

Goed en fijn geregeld. Binnen drie dagen bezorgt en de lounge bevalt zeer goed. Dank voor de zorgen

Goede en snelle levering.

Mooie producten . kundig en vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen.

Het personeel heeft een klantvriendelijke benadering

We hadden ons thuis al voorbereid door op de website uit te zoeken war we wilden aanschaffen. De tafel die we wilde was niet aanwezig maar wel te zien in een andere kleur. Medewerker heeft voor ons gebeld en de tafel was gelukkig op voorraad en kon die week erop geleverd worden. Dus goed geregeld. Ook de heren van transportbedrijf Pul een compliment, nette afhandeling bij het bezorgen.

Perfect geleverd en topkwaliteit

Super tevreden

Alles goed verzorgd

Ik vond het een prima service ik kan niet meer dan 2 stoelen op mijn balkon maar zitten lekker maar voor dat geld mogen de kussens wel wat dikker

Prima ervaring met snelheid en service bestelling

Het bestellen via de website ging soepel, ook de informatie via de vervoerder ging prima. Ik kreeg wel een dag later een mail dat de verzending overgedragen was aan de vervoerder, maar toen zaten we al op onze nieuwe tuinset😁

Top tafel

Na heel lang gezocht te hebben voor een nieuwe tafel bij onze loungeset die al wat jaren oud is kwamen we op jullie site terecht Het was een wonder de tafel is top bij onze lougeset . Dank jullie wel . Vr Gr p kock

Zeer goed geholpen en prima service

Onlangs een bezoekje gebracht aan tuinmeubelshop in Nunspeet. Ons oude loungeset was aan vervanging toe. Een mooi set zien staan voor een nog mooiere prijs 😉. We hebben het set besteld via de site en werd snel geleverd. Netjes bezorgd met een prettige tijdsindicatie. Al met al zijn we erg tevreden over alles!!

Prima en leuk geholpen door Jan! Een meedenker.👍 Verder alles perfect: aflevering,montage en plaatsing en als laatste maar niet het minst....... Ontzettend blij met het geleverde! Kortom: alle lof!!👍

Eerste indruk gelijk goed!

Zaterdag aan het einde van de dag nog even snel naar de vestiging in Gouda gereden om te kijken naar tuinstoelen (tafel hadden we al) Bij aankomst gelijk welkom geheten door een vriendelijke verkoper (Bart) welke ons uitgebreid te woord stond. Erg vriendelijk geholpen en mede daarom 4 stoelen besteld. Levering thuis ging snel en soepel. Ze staan nu prachtig in onze tuin!

Ons 2e set, Goeie prijs-kwaliteit.

Ons eerste set van een paar jaar geleden hebben we aan de dochter gegeven. Zelfs de kleur en de kussens zien er nog steeds super mooi en goed uit. Zij zijn er ontzettend blij mee, Op 5 December een paar letters verpakt met de naam LOUNGESET erop waar ze een woord van moesten maken. Zo blij waren ze. En nu vanochtend werd het set bij ons bezorgd. BLIJ MEE.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA