Herl vlotte levering

Mooie tuinset. Be.n er tevreden mee@

super, top!

Vriendelijk, goede prijs/kwaliteit... snelle en deskundige levering... top... aanbevelingswaardig!

Staat goed en zit lekker!

We hebben met behulp van de showroom medewerker een mooi setje samengesteld dat al goed dienst heeft gedaan tijdens de BBQ zondag!

Prima levering op afgesproken tijd

Alleen werd er vandaag een tweede tafel bezorgd dus de bode moest weer met de tafel retour dat was wel een beetje slordig om voor niets van Enschede naar Castricum heen en weer te rijden

Goede kwaliteit

Bistro set gekocht zijn van goede kwaliteit alleen het bezorgen ging fout wij hadden gezegd dat er bij ons in de wijk geen vrachtauto’s de straat (wijk) in kunnen en mogen.de bistro set werd geleverd met een zeer grote vrachtwagen dus moesten wij met onze eigen auto (Eerst alles er uithalen)als nog de spullen bij de vrachtauto op gaan halen.

Apart maar zeker goed

De jongen die de set kwam brengen wist niet zo goed de weg. Hem aan de telefoon proberen te lijden maar hij kwam in het bos terecht en werd aangehouden door de politie. Helemaal verbouwereerd waren we en gelukkig kon de politieagent er om lachen. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en zijn we heel blij met onze set. Hele aardige jongen..:

Erg mooie set en vriendelijk personeel

Helemaal top

Dit is echt super alles wat ik wenste dat gebeurde ook. Exact op tijd geleverd goede chauffeur alles echt super goed verpakt ik ben zeer tevreden

Mooie set vakkundig in elkaar gezet en precies op afgesproken tijd geleverd

Snelle adequate service hoogwaardige kwaliteits spullen en netjes thuis afgevoerd en geïnstalleerd

Volgens afspraak.

Mooi breed en kwalitatief aanbod van tuinmeubels. Ondanks deze lastige tijd onze tuintafel keurig op tijd en uur geleverd!

super goede en snelle service!

super goed geholpen lekker snel en makkelijk. Werd netjes thuis bezorgd en neer gezet. En super kwaliteit.

In deze speciale tijd een nieuwe lounge dining set besteld. En binnen 3 dagen hadden we hem in de tuin staan. Mooie set en goede service!

Prachtige tuinders en prima personeel

Ben prima geholpen en ging tevreden de winkel uit. Heb nu een prachtige tuinset en krijg nog een prachtige eettafel

Helemaal goed

Netjes geholpen goed te bereiken toen de kussens wat laat kwamen netjes te woord gestaan

Netjes,klantvriendelijk , goed geholpen

prima geholpen en keurig geleverd.

We hebben een prachtige tuinset. Na een telefonische wijziging van onze zijde werd dit correct uitgevoerd. Alles optijd geleverd volgens plan. Een verrijking voor onze tuin.

Prima service, fijn geholpen

We zijn goed geadviseerd in de winkel. Ruime keuze, en iets gevonden dat precies bij ons past. Bezorging was goed geregeld, precies op de afgesproken tijd. Dus heel tevreden

Mooi comfortabel set!

Mooie moderne uitstraling en erg comfortabel. Wij zijn zeer tevreden.

Prima klantenservice

Vind de informatie heel duidelijk over de loungeset die wie hebben aangekocht Heel duidelijk wanneer de aankoop geleverd wordt. Dit is trouwens niet de eerste keer dat wij hier wat gekocht hebben. Vind de Tuinmeubelshop een aanrader voor anderen

Prachtige en luxe uitstraling

Ontzettend goed geholpen in de winkel. Keurig thuisgebracht. Zeer kundig verpakt en helemaal compleet. Heel erg blij mee.

Supergeholpen in de winkel en kennis van de materialen

In de winkel zijn we goed te woord gestaan, verkoopmedewerker had kennis van de materialen.

Zeer goede service met correcte levering

Zeer goede service met correcte levering

prima kwaliteit engoede mooie kwaliteit

goed bij mij afgeleverd door vriendelijke jongen,grote klasse

Goeie service

Erg goed geholpen. Groot assortiment Snelle levering. En alles keurig verpakt. Aardige bezorgers.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA