Snelle en juiste bezorging

Bestellen en bezorgen verliep uitstekend.

Good quality, fast delivery

We got a perfect discount on a product with high quality and it delivered quite fast.

Product was prima, de bezorging was wat laat.

Ik kreeg een email dat de bezorging binnen 24 uur zou plaats vinden. Twee dagen later kreeg ik weer zo'n email.

wij zitten er weer super bij!

onze tuinmeubelen zijn keurig op de afgesproken tijdstip bezorgd, en alles naar wens 😍

Keurig op tijd

~Personeel vriendelijk en behulpzaam

Heerlijke stoel en voetenbankje!

De stoel en het voetenbankje zitten heerlijk, met het mooie weer in de corona tijd een geweldige oplossing om buiten te zijn, maar toch niet in overtreding tegen de maatregelen die er gelden. Super!

Goed geholpen!!

GewĂšldige relax-stoel!

Wat ben ik blij met deze stoel! Van mijn man en kinderen gekregen, alvast voor Moederdag! Mijn dochter zei; ‘Mam, dit is een Ă©chte ‘moederstoel’ đŸ„°.

Eerst volgende werkdag geleverd. Goed verpakt.

Zeer deskundig behandeld door het verkooppersoneel

Wij zijn zeer netjes benaderd, ook in deze tijd dat iedereen 1,5mtr afstand moet houden, werden wij zeer deskundig geholpen en hebben hierdoor onze aankoop gedaan.

Goede bedieing in de zaak, snelle levering op dag en tijd zoals gewenst

Zeer goede service

Heel goed geholpen. Ook goede uitleg. Super!

Uitstekende service

Goede service. Mooi assortiment

Super goed en snel

Super service en snel! Wij zijn zeer tevreden goed genummerd alles makkelijk in elkaar te zetten.

Goed geregeld showroom waar je terug zal komen

Zeer goede ervaring klantvriendelijk

Gasveer werkt erg zwaar

De gasveer gaat erg zwaar

Probleem opgelost

Mijn Lifestyle Belmond bistroset 5-delig netjes in 3 dagen ontvangen. Het is een heel mooie set en comfortabel zitten, brede diepe stoelen en in elke stand verstelbaar. Jammer van het probleem met het tafeltje, dit konden wij niet gebruiken omdat er onderdelen ontbraken. Direct na levering gebeld en mijn inziens had dit nog dezelfde dag opgelost en verzonden kunnen worden. Na diverse mails en uitleg nu ruim een week later de bevestigingsmoeren en kapjes met de post in huis. Heel jammer dat dit zolang moest duren anders waren het 5 ***** geweest. De service afdeling moet gewoon sneller reageren. Al met al nu toch tevreden en kunnen wij genieten van de Bistro set.

In één woord geweldig!

We hebben ons tuinset gekocht vorige week in Sliedrecht. De filiaalmanager heeft ons geholpen. Het advies, de bediening en de service tot en met aflevering toe was uitstekend geregeld. Er was per ongeluk een andere tuintafel geleverd, maar dat werd binnen 1 dag opgelost. Ik raad iedereen aan om hier een tuinset te kopen. Je krijgt er geen spijt van.

waar blijft mijn bestelling

Wij hadden voetenbanken besteld. Deze zouden de volgende dag geleverd worden, dat werd een dag uitgesteld en vervolgens nog een dag en inmiddels weten we nog niet wanneer het wel bezorgd gaat worden. Tuinmeubelshop wijst naar postnl en postnl zegt we hebben nog geen pakket aangemeld gekregen. Waar ligt de waarheid?

Fijne ervaring winkel Veldhoven

Afgelopen week fijn geholpen door verkoper Daan uit Veldhoven. Hij heeft talloze combinaties laten zien, en niets was teveel. Fijn gesprek gehad. Levering was goed, netjes op tijd. Nu genieten van de zomer!

Geweldig geholpen ondanks de corona problemen.

Uitstekend advies. Geeft ruimte om te overleggen en na te denken over de aankoop. Na het overleg over de prijs, een goede afspraak kunnen maken. Aflevering ook volledig volgens afspraak. Top.

Mooie loungeset

Super mooie lounge dining set.

Een prachtige set voor een goede prijs!

Wat is dit een prachtige set! Al jaren is het een droom van ons om een loungeset met dining table in de tuin te hebben. We zijn veel winkels afgeweest in de afgelopen jaren. Deze sets kosten vaak duizenden euro's. Andere sets waren goedkoop maar hadden erg dunne kussens en waren van erg slechte kwaliteit. Beide waren geen optie voor ons. Tot ik deze set tegenkwam. Ik durfde het niet online te bestellen, want voor dat geld zal het wel niet veel bijzonders zijn, dacht ik. We bezochten een megastore om 'm eens in het echt te zien, de kussens te voelen en eens te kijken hoe de set zit. Het zat heerlijk! De kussens zijn lekker dik, stevig en comfortabel. Ze zijn niet ingezakt als je weer opstaat. De set is stevig, mooi van kleur en van goede kwaliteit. De krukjes zijn ook erg stevig! Er is ruim plaats voor 7 personen! De set werd netjes bezorgd op de afgesproken tijd en werd in de achtertuin afgeleverd. Echt een topservice! Hij staat inmiddels in de achtertuin en iedereen die er op gaat zitten zegt hetzelfde: "Wat zit dit lekker zeg!". Echt de beste prijs/kwaliteitverhouding voor een set als deze! En wij kunnen het weten na een jarenlange zoektocht ;) Voor een ieder die twijfelt: Gewoon doen! Je zult er geen spijt van krijgen!

Mooie tuinset voor een mooie prijs!

De bezorging verliep vlotjes, netje alles op afstand ivm corona en vriendelijk. De tuinset is alles wat wij ervan verwachten, mooi, verzorgd, redelijk stevig en een sieraad in onze tuin. De tafel is stevig en de stoelen zitten goed. Kortom wij kunnen genieten van de zomerse dagen die er gaan komen.

Snelle adequate reactie van klantenservice

Prettige verkoper in Veldhoven. Gaf meteen vertrouwen. Vergelijking gemaakt met andere tuinmeubelwinkels. Redelijk snel besloten en gekocht. Toch bij levering een dingetje. Poten niet vast te schroeven. Contact klantenservice, zelfs in het weekend reagerend. Chapeau Sander! Snel reageren, snel actie uitzetten. Binnen een week service aan de deur. Meteen opgelost. Schroeven waren te lang. Tja kan gebeuren. Liever nu dan wanneer je midden in het seizoen zit. Dank!

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer