Pluspunten

10. Perfecte service, scherpe prijs, mooi product, diverse prijsklassen, groot assortiment, goede levering

In showroom per model met folder aangeven wat mogelijkheden per tuinset zijn (stuk er tussen, rechte hoek etc). De verkoopster wees ons hierop wat uiteindelijk de doorslag gaf.

Pluspunten

We zijn in de winkel in Gouda fijn geholpen. De levering van onze nieuwe tuinset was snel. We hadden een haal in de stoffering van één van de kussens. We kregen snel een reactie via de mail. De volgende dag hadden we al een nieuwe hoes in huis. Goede service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering . Leuk geholpen

Er was een poot verkeerd geleverd . De afhandeling daarvan verliep ehhhh opmerkelijk

Pluspunten

Snelle levering alleen bij klachten een moeizame afhandeling van klachten

Pluspunten

Bij ons bezoek werde wij hartelijk ontvangen en onder het genot van een kopje koffie met verkoper onze wens kenbaar gemaakt.Hierna goed begeleid door medewerker en goede voorlichting gekregen waarna wij besloten om de tuinset aan te schaffen.Genieten er nu al van in het voorjaarszonnetje. M.vr.gr. Fam. van Veen

Pluspunten

vriendelijke bezorgers snelle levering

meer keuze in goedkopere sets

Pluspunten

Snelle reactie Oplossingsgericht Goede prijs kwaliteit verhouding Kennis van zaken Goed advies

Pluspunten

Men luistert daar naar de wensen can de klant en doet zijn/haar uiterste best om het de klant naar de zin te maken.

Op zondag wordt niet verkocht, prima, dat respecteer ik, maar om dan de artikelen op die dag van een soort mat-filter te voorzien veroorzaakt voor mij een gevoel van een ongezonde en onnatuurlijke commerciële blokkade ......

Pluspunten

Na shoppen in diverse tuincentra's ,bouwmarkten en tuinmeubelzaken kwam ik bij Van Garde Tuinmeubelshop Cruquius. Hier werden wij aangesproken door vakkundige medewerkers. Kon ik mijn vragen en ideeën kwijt. De informatie die we kregen hebben we meegenomen en na een week besloten we tot aankoop van voorgestelde Lounge set. Ook de levering liep perfect alles netjes geplaatst en gemonteerd. En verpakkingsmateriaal mee genomen. Beste medewerkers bedankt voor de aandacht en advies. We hebben een mooie kwaliteits Lounge set.

Pluspunten

Goed geadviseerd door heel aardige mensen. Ik vroeg hen bij aflevering van de tuinset de zon mee te leveren. Het was een bewolkte dag, het moment dat de tuintafel in elkaar werd gezet, brak de zon door! Dit noem ik echte service!

Pluspunten

Ontzettend vriendelijk geholpen in Gouda, prettige communicatie, goed advies, kennis van zaken en zelfs positief over direct ontvangen feedback! Levering keurig conform afspraak en heel blij met onze keuze en het eindresultaat. Kortom: zeer tevreden over Van der Garde tuinmeubelshop! Duim omhoog en ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim opgezet, personeel vriendelijk en hulpvaardig.

een breder assortiment

Pluspunten

Leuk geholpen in sliedrecht

Meer sortering in kussenboxen

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig

Pluspunten

Goede service/voorlichting. behulpzaam en vriendelijk personeel. Vlotte levering

Pluspunten

we zijn fijn en snel geholpen vriendelijk personeel top!!

geen het is gegaan zoals het hoort.

Pluspunten

Super geholpen vriendelijk personeel

Pluspunten

Twee weken geleden bestelde ik een loungeset voor in de tuin, waar ik spontaan verliefd op werd. Ik had verwacht dat er heel wat levertijd aan vast zou zitten, maar wonder boven wonder werd deze de weer erna al geleverd! De levering ging zeer vlot, twee aardige mannen die de perfect verpakte spullen in de tuin zetten. In tegenstelling tot andere bedrijven waarbij we meubels hebben besteld, hebben we bij dit bedrijf geen verbeterpunten. Top!

Pluspunten

Alles super geregeld snelle service en alles goed en netjes afgeleverd. In alles TOP

Pluspunten

Pluspunten

ruime keuze, en zeer goede kwaliteit tuinmeubels

Lift voor bovenverdieping showroom

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snelle service. Prijs kwaliteit prima.

Pluspunten

Goed geholpen door hele aardige medewerkers. We hebben een prachtige loungeset voor een goede prijs.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA