Pluspunten

Klantvriendelijk en men neemt alle tijd voor je Snelle levering Goede kwaliteit tuinmeubelen Wij zijn gewoon hele tevreden klanten

Pluspunten

Prettig geholpen. Mooi en groot assortiment. Goede prijs.

Pluspunten

Heel goed geholpen,prima service.Mooie kwaliteit.

Geen verbeter punten

Pluspunten

Locatie Utrecht bezocht. Totaal geen opdringerige verkoper en hielp ons met al onze vragen. Uiteindelijk voor de zekerheid thuis opgemeten en de loungeset via internet aangeschaft. Zoals beloofd werd de loungeset binnen 3 dagen keurig thuis bezorgd (wel 's ochtends tussen half zeven en half 8). Zeer tevreden met de loungeset.

Pluspunten

Goede service en de jongens die het loungeset kwamen brengen super

Pluspunten

Prettig, flexibel en kundige medewerkers. Keurig op tijd.

Pluspunten

Goede voorlichting in de winkel. Prima bezorgservice en onze tafel met behulp van de "pluslevering" keurig gemonteerd. Goede nazorg via email. Prima.

Pluspunten

Eerlijk, perfect geholpen bij de keuze. De levering was top. Netjes uitgemeten bij plaatsen. Top service

Pluspunten

Ruime keuze, scherpe prijs, kwaliteit en supersnelle levering

Nvt

Pluspunten

Zeer uitgebreide selectie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel.

Géén.

Pluspunten

Netjes en vriendelijke bediening. Leuke prijs kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik wist al wat ik wilde dus koop was snel besloten. Deskundig advies gekregen

Bij levering waren er een paar beschadigingen aan een stoel en de tafel. Via mail dit gemeld wordt hopelijk aan gewerkt. Liever zou ik telefonisch contact hebben met de klantenservice. Ipv via mail.Sneller en beter.

Pluspunten

Kwalitatief goede spullen. Snelle levering. Er ontbrak iets maar, dit is super snel netjes nageleverd. Prima service!

Pluspunten

Goede aanspraak in de winkel, snelle levering van de door ons bestelde relax stoelen. Echt topproducten. Dank hiervoor.

Pluspunten

Snelle levering, je kunt zelf ook de dag bepalen. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als de bezorgers.

Pluspunten

Goede service, prima en nette levering.

Levering kan ‘s-morgenvroeg al om 6:00 uur plaatsvinden, dit is m.i. wel erg vroeg. Tevens een tip u stuurt een mail naar alle klanten voor een beoordeling, hierbij kan iedereen de e-mail adressen zien. U kunt de e-mail sturen via een BCC zodat niet alle e-mail adressen te zien zijn.

Pluspunten

Zeer goede voor lichting gehad bij de aankoop van mijn tuinmeubelen.Levering volgens afspraak. Zeer te vreden dus.

Pluspunten

Een bijzonder vriendelijke verkoper. Een beleefde man die zeer prettig in de omgang was. Sfeer was ongedwongen. Verkoper had een goede vakkennis.

Zorgen dat je deze verkoper in huis houdt. Is een topper.

Pluspunten

Goede service. Prima communicatie

Pluspunten

Goede service en plaatsing, er waren geen wieltjes voor onder de parasol bij, maar met 1 telefoontje werden ze de volgende dag al geleverd.

Pluspunten

Goed advies, snel afgehandeld en geleverd.

Pluspunten

Vriendelijke adequate bediening, niet te beroerd om te slepen met spullen om te bekijken of het allemaal past. Ook bij levering aan huis zeer goed op de hoogte gehouden over tijdstip aflevering en telefoontje dat ze in aantocht zijn.

Pluspunten

Vriendelijk personeel die de klant op z n gemak laat rondkijken onder het genot van een heerlijk bakkie koffie die aangeboden word . Dit is echt een pluspunt . Dat zie je tegenwoordig niet veel meer . Enorm veel aanbod en lekker ruim opgesteld .

het kan voorkomen dat er een andere tafel bij de bank staat en dat is niet erg maar dan even het prijskaartje aanpassen .

Pluspunten

wat een fijn personeel, we zijn goed geholpen. Koffie stond klaar en we konden eerst rustig rond kijken. Ook de bezorging perfect geregeld, in een woord super.

Pluspunten

Super snelle levering en prachtige kwaliteit van de lounge set maakt dat we uitgebreid kunnen genieten van het mooie weer!

Nvt

37 Groeneveldselaan A