Pluspunten

Super goed geholpen door het vrouwtje in bergen op zoom wist waar ze over praten en gaf ons goede raad resultaat een mooi tuinset en een extra tafel en losse stoelen gekocht en nog eens snel geleverd echt top

Zorgen dat als het wat kouder is zorgen dat de winkel wat beter verwarmd wordt want was er redelijk koud

Pluspunten

Prachtige showroom, goede service!

Pluspunten

Tuinmeubels keurig op afgesproken tijd geleverd. Zeer net personeel. Alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Erg mooie tuinset tegen een goede prijs.

Pluspunten

Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen en geholpen in de showroom in Sliedrecht. Met de vakkundige hulp van de verkoper hebben wij een mooie loungeset aangeschaft die prachtig staat onder onze overkapping. In de showroom is een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen te zien van verschillende stijlen en materialen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering! Wij bevelen Van der Garde Tuinmeubelshop bij iedereen aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en vakkundig geholpen

Ga zo door

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel. In verband met verhuizing diende de tuinset tijdelijk als bankstel voor binnen. Dit staat ook heel leuk. Eenvoudig een eigen tijdstip voor levering kiezen. Dat het even een maandje mocht blijven staan was geen enkel probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel goed te woord gestaan en de levering via de webshop was perfect geregeld

Pluspunten

Op zowel de service in de showroom (in mijn geval Den Bosch) als de levering door Brink Logistics (mag ook genoemd worden) is niets aan te merken. Van aankoop tot levering helemaal naar wens verlopen. Op zoek naar een nieuw tuinmeubel? Ik prijs Van der Garde dus van harte aan!

Pluspunten

Super tevreden over ons aangekochte loungeset. Mooie kwaliteit en fijn geholpen in de winkel. Vrijdags gekocht, maandagochtend al thuisbezorgd! Nu nog wachten op de zomer, we gaan er zeker weten veel plezier van hebben!

Pluspunten

Klantvriendelijk, denken mee. Maar vooral de showroom door met 4 verschillende kleuren van dezelfde stoel om te kijken wat het mooist bij de tafel stond! Ook toen wij nog nadenkend de winkel uitgingen en we nog tussendoor contact hebben gehad voor definitieve aankoop bleef Wilmer zijn spontane hulp aanbieden. Ook toen bleek dat de mail voor aflevering wel was gestuurd wel gestuurd maar niet aangekomen bleef hij zijn hulp geven. Op de dag van afleveren, keurig een tijdsblok waarin de tijd wordt aangepast dus je weet waar je aan toe bent. En de aflevering ook super! 2 keurige jongens/heren die het op de plaats zette waar het moest staan. Nu op 16 februari alles geplaatst en erg blij mee! Zo ervaar ik zelden een bedrijf. Ga zo door en dat er nog vele klanten mogen volgen!

Niets. Blijven doen waar jullie goed in zijn!

Pluspunten

Vriendelijk personeel goede serviece

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen en een prima service

Pluspunten

Alles is keurig geleverd, zelf toen bleek het pakket niet in de lift paste is het geheel via de trap naar boven gebracht. Hulde voor de sjouwers! Het geheel was compact verpakt waardoor minder afval. Het product zelf was eenvoudig te monteren en ziet er goed uit. Momenteel pronkt de Oslo lounge set in de woonkamer omdat mijn bank pas half maart komt De set zit / ligt lekker en misstaat niet in de woonkamer.

Alles liep goed, dus geen denkbare verbeteringen.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Bij levering miste 1 bank. Dit wilde men eventueel gelijk oplossen door dit op dezelfde dag na te leveren. In overleg de week erop nageleverd.

Pluspunten

Snelle levering Goed advies. Zijn goed geholpen in de winkel en blij met onze keuze. Zodra de zon schijnt kunnen we al van onze loungeset genieten in onze tuinkamer.

Pluspunten

Fijn & strikt op tijd geleverd Wij zijn er blij mee Wij kijken uit naar en mooi voorjaar om te gaan genieten van het mooie loungeset . Vriendelijk groet

Pluspunten

Heel vriendelijk ontvangen in filiaal Cuquius voor de aankoop van een loungeset. De verkoper dacht goed mee, zodat de keus uiteindelijk op loungeset Toronto is gevallen. Binnen een week is de set keurig tot in de achtertuin bezorgd. Ondanks de huidige winterse weersomstandigheden zorgt de set zelfs in februari al voor een lentegevoel.

Geen.

Pluspunten

Super aardige verkoopster Voelde ons meteen op ons gemak Dacht goed mee en maakte een leuke prijs! Ik zeg die mag blijven hihi

Verruimde openingstijden zou wel fijn zijn maar snap dat dit in de winter lastig is

Pluspunten

Elke vraag wordt meteen en netjes behandeld. Je krijgt meteen vertrouwen in de kwaliteit en levering van de producten van Van der Garde.

Pluspunten

Mooie showroom. Leuk en goed geholpen. Levering ook goed geregeld!

Pluspunten

Meedenken, meewerken, de klant tegemoet komen.

Geen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk, en behulpzaam personeel.

Pluspunten

De Megastore in Den Bosch bezocht voor de aankoop van een loungeset. De verkoopster liet je rustig rond kijken en was niet opdringerig. Dit zorgde voor een fijne winkelervaring. Ook liet de verkoopster de verschillende mogelijkheden zien van de loungeset. De levering verliep prima. Je kon zelf een leverdata kiezen en werd keurig in de aangekondigde tijdsvak afgeleverd door vriendelijke bezorgers. Ik zou Van der Garde Tuinmeubelshop zeker aanbevelen.

Geen, ga vooral zo door.

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA