Pluspunten

Geweldige service en hulp bij de keuze! Alles kon gecombineerd worden naar onze wensen ! Erg fijn!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen door deskundige medewerkster.

Bezorgers verpakkingsmateriaal mee terug laten nemen.

Pluspunten

we werden heel goed geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel vriendelijk en behulpzaam personeel in den bosch Aflevering precies op afgesproken moment

ik heb wel moeten bellen om de levering af te stemmen. De mail is niet verstuurd om een keuze van leverdatum aan te geven beter geen koffie dan oploskoffie

Pluspunten

Ruime parkeerplaats Goed bereikbaar Goed geholpen Goede prijs/kwaliteitverhouding Breed aanbod. Snel en conform afspraak geleverd. Super blij met onze lounge bank!

Pluspunten

goed geholpen top!!!

Pluspunten

Zeer tevreden en fijn geholpen. Wat ons betreft 5 sterren.

Pluspunten

goede uitleg, snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit van het product (vinden wij)

Pluspunten

Omdat er iets mis was met één van de stoelen even gemaild en de betreffende stoel werd per direct omgeruild. Prima en snelle levering en nazorg.

Dit niveau van serviceverlening vasthouden

Pluspunten

We konden in de showroom rustig rondkijken zonder opdringerige verkoper. Pas toen we vragen hadden werden we uiteraard professioneel en kundig geholpen. De verschillen besproken, uitgebreid kunnen proefzitten, uiteindelijk een mooie pakketprijs gekregen. Ook de aflevering ging erg soepel. De transporteur was er op het aangegeven moment, alles netjes verpakt, op de juiste plaats neergezet.

Pluspunten

Op afspraak leveren en mooie tuinset

Nvt

Pluspunten

Zeer prettige winkel in Den Bosch en goed geadviseerd en goede uitleg gehad over de kwaliteit van het materiaal van de loungeset. Ook de bezorging was zeer correct.

er ontbrak 1 rugkussen maar dat kan natuurlijk gebeuren. extra controle kan dit voorkomen.

Pluspunten

werd volop meegedacht, alle ruimte gegeven en alle tijd.

Pluspunten

Prima service. Prachtige loungeset met een geweldige vuurtafel. Heerlijk voor de wat kille avonden. Extra “handleiding” prima voor elkaar

Via Whats app waren jullie niet bereikbaar. Twee keer een vraag gesteld via de whats app. Beide keren was het berichtje wel gelezen, maar werd niet beantwoord. Jammer, want het betrof een extra bestelling ( glas voor vuurtafel)

Pluspunten

Veel keuze, en overzichtelijk opgesteld, zeer vriendelijk te woord gestaan door de verkoper. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging, en de bezorging was precies volgens afspraak, en vriendelijke medewerkers van de bezorgdienst. Kortom helemaal super

Pluspunten

Fijn geholpen. Goed advies en mogelijkheden naar onze wensen.

zou ik zo gauw niet weten.

Pluspunten

We werden heel vriendelijk ontvangen, geadviseerd en we hadden het gevoel dat we serieus werden genomen. We kregen lekkere koffie en de tijd om na te denken. Waar kom je dit nog tegen..

Pluspunten

Zeer vriendelijke nette ontvangst zonder opdringerigheid, hele nette zaak en duidelijke uitleg en afspraken. Ook de bezorging was uitstekend vriendelijk personeel zelfs 15 minuten te vroeg op de juiste plek in de tuin achterom bezorgt.

Geoloog niet dat die er zijn

Pluspunten

We kregen al antwoorden voordat we de vraag gesteld hadden...

Pluspunten

Zeer goede service. Klantvriendelijk bedrijf.

Pluspunten

Goed geholpen

Beter noteren wat er verkocht word

Pluspunten

-Vlugge levering van tuinmeubelen -Veel keuze (ruim assortiment) -Aardige medewerkers

Pluspunten

goede snelle levering prijs produktverhouding is goed

geen!

37 Groeneveldselaan A