Pluspunten
Goede uitleg en service.
Pluspunten
Erg deskundige en klantgerichte medewerkers, wij kregen prima advies en zijn ook erg tevreden over de keurige aflevering. We werden naderhand gebeld om te vragen of alles naar wens verlopen was en meneer vertelde me trots dat hij een nieuwe kleinzoon had gekregen en dat het kindje naar hem vernoemd is, Erg leuk zo'n persoonlijke benadering! Wij hadden hem verteld dat wij ook net een 2e kleinzoon hadden gekregen...
Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs. Heel correcte mensen, super behulpzaam. Bij vragen staan ze steeds paraat ! Heel snelle bezorging ! Wij wonen in België en zijn super tevreden van jullie tuinmeubelen shop ! Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Er word meegedacht over een probleem en geprobeerd om dit snel en klant vriendelijk op te lossen. Door voor mijn onbekend reden was er bijna een tweede lounge set bezorgd .....lief toch Aardige en vriendelijke mensen zowel in de winkel als aan de telefoon. Mooie spullen om hebberig van te worden
Verbeterpunten**Communicatie, en sneller op een klacht mail reageren. **Maar 1 telefoon nummer voor de winkels en hoofdkantoor,?? **Niet meer in zee gaan met een transportbedrijf waar je niet mee kan bellen... **als men belt n.a.v. Ingesproken bandje dan ook alle gegevens van je klant verzamelen voor dat je terug belt... er ging bij ons teveel langs elkaar heen... niet fijn voor collega’s onderling (die de helft eigenlijk weten) als mij als klant. **positief vriendelijke mensen aan de telefoon houden.
Pluspunten
Niets dan lof over dit bedrijf. Zeer vriendelijke ontvangst in de winkel, perfecte service. Na onze aankoop kregen wij een mail waarmee we zelf de leverdatum konden kiezen. Het tuinset werd geleverd op het uur dat was afgesproken en op de plaats waar wij het wensten. Ik kan geen enkel minpuntje bedenken. De meubels zitten heerlijk en zijn van topkwaliteit. Ik wou dat alle bedrijven deze service hadden.....
Pluspunten
Vriendelijke, behulpzame en vakbekwame medewerkers. Topkwaliteit tegen onklopbare prijs en levering exact als gepland. TOP TOP TOP
VerbeterpuntenGeen, perfect zoals het is
Pluspunten
Keurig geholpen in Bergen op Zoom. Een dikke pluim! Ondanks dat we op een drukke zaterdag kwamen, werden we toch kundig te woord gestaan.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Vooraf moest € 50,00 betaald worden maar het prbleem was het pinautomaat deed het niet. Dit werd geaccepteerd en mocht het bij de aflevering compleet worden betaald. Dank u wel.
VerbeterpuntenGa zo door!!☺
Pluspunten
Ze zetten net dat extra stapje voor de klant. Herre is een topper, helemaal naar Amsterdam gekomen om zelf persoonlijk de tafel en stoelen in elkaar te zetten!
VerbeterpuntenIk zou toch echt op zondag de website openstellen. Dat is juist de dag dat mensen dit soort dingen gaat uitzoeken.
Pluspunten
Prettig geholpen in de winkel in Wormerveer.
VerbeterpuntenEnkele weken geleden in de winkel een order geplaatst en bij het leveren was men de tafel van de loungeset vergeten mee te nemen. De bezorgers zouden gaan regelen dat de tafel met PostNL bezorgd zou worden. Na 2 weken was de tafel er nog niet, na tientallen contactpogingen kreeg ik te horen dat volgens van der Garde PostNL de tafel was kwijtgeraakt. De tafel zou direct opnieuw verzonden worden. Helaas is van der Garde die afspraak niet nagekomen, want weken later heb ik de tafel nog niet. Opnieuw contact gelegd afgelopen vrijdag en na 10x bellen kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Dame aan de lijn zou het uitzoeken en ik zou 's avonds teruggebeld worden. Vandaag (dinsdag) zelf opnieuw gebeld, want uiteraard niks meer gehoord van van der Garde. Tafel gaat nu voor de derde keer door PostNL bezorgd worden. Mij benieuwen of het deze keer wel gaat lukken. Voor de duidelijkheid; het ligt niet aan PostNL, maar aan van der Garde. Ze vergeten gewoon om de tafel te versturen, wat een waardeloze service. Ze zijn niet te pakken te krijgen op welke manier dan ook, communiceren niet met hun klanten en komen hun afspraken niet na. Bestel je tuinset ergens anders is mijn advies.
Pluspunten
Fijn geholpen in showroom Bergen op Zoom. Verkoper AaltJan heeft ons goed geadviseerd met de lusso hoekset. Deze staat nu mooi op ons chalet in Zeeland. Hartelijk dank!
Pluspunten
Mooie tuinset voor een lage prijs. Stoelen van Hartman 100%, met de tafel waren wat problemen met de montage en afwerking, Van der Garde Tuinmeubelshop heeft dit perfect opgelost en wij zijn nu heel blij met de set. Goede aftersale service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geen, hoop praatjes en weinig info
VerbeterpuntenBetere comminucatie niemand neemt ooit op je word niet terug gebeld als de koop is gesloten is het klaar met de service zelf de ligbedden opgehaald die bezorgd zouden worden en wachten nu al 4 weken op onderdelen....
Pluspunten
Dit bedrijf heeft een erg slechte service. En misleidende levertermijnen op de site. Twee aankopen gedaan. De ene had een levertijd van 3-5 werkdagen en dat werd 3 weken. Hiervoor ook nog moeten bellen en mailen. Telefoon wordt nooit opgenomen. Je krijgt altijd de voicemail. Ik heb andere ieder via de webshop had een beloofde levertijd van 1 dag. Dit pakket heb ik nog steeds niet binnen, 9 dagen.. ook nu weer voicemail en mailen (geen reactie). Kortom: misleiding op de website en klantenservice die onbereikbaar is. Een truc die ze uithalen is het pakket een track&tracé nummer geven, maar niet aanbieden bij PostNL..
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid servicelijn. En misleidende levertermijnen verwijderen van de site.
Pluspunten
Ruime showroom en genoeg keuze.
VerbeterpuntenAfspraken na komen en veel beter intern communiceren. Verkoper beloofde ons dat het binnen 2 weken geleverd zou worden maar na veel bellen eerst te horen gekregen dat de bestelling niet compleet zou zijn en dat het pas veel later geleverd zou worden. Toen afgesproken dat de goederen die op voorraad waren eerst geleverd zouden worden. Toen mailbericht gehad van 2 verschillende logistieke bedrijven. Toen uiteindelijk bij een van de bezorgers een afspraak kunnen maken, bleek wel alles in ene geleverd te worden. Na de levering te hebben uitgepakt bleek er een leuning te zijn verbogen, hierop direct contact gezocht en vrij snel een mail ontvangen dat het vervangen zou worden door een nieuwe (dit overigens keurig en netjes). Hierop weer een bezorg afspraak gemaakt kon na 2 weken geleverd worden. In de tussentijd werd ik gebeld door logistiek bedrijf 2 die aangeven dat ze een gehele set komen leveren en deze nog betaald dient te worden bij levering, hier ook aangegeven dat ik alleen op een nalevering wacht. Uiteindelijk dus na 2 weken heeft de omruiling plaats gevonden 2 uur na de afgesproken bezorgtijd. Dus hopelijk begrijpt u van mijn kant dat ik vindt dat er nog een hoop te verbeteren valt. Met vriendelijke groet, M van Gool
Pluspunten
Goede service en vriendelijke mensen die je helpen ook vlak voor sluitingstijd nemen ze nog alle tijd om de order te noteren. Nette jongens die de tuinset kwamen thuis brengen, wel later dan bevestigd maar dan wordt er ook netjes gebeld dat ze later zijn.
Pluspunten
Grote showroom
VerbeterpuntenService is niet best. Zodra je betaalt hebt en je iets onder garantie wilt ruilen loop je vast. Telefonisch zijn ze onbereikbaar, nemen niet op, bellen niet terug etc. Afspraak met hun bezorgdienst deugt niet, spullen worden beschadigd afgeleverd. Bezorgafspraken die ze zelf bevestigen worden niet nagekomen, je zit de hele dag te wachten op.... niet. Helaas geen positief gevoel overgehouden na onze aankoop bij Van der Garde.
Pluspunten
wij zijn in de winkel inVeenendaal netjes geholpen,maar toen bleek dat er een weeffout in een vd kussens zat, moest ik, nadat ik een klachtenformulier had ingevuld en gemaild, zelf het kussen komen brengen om het te laten repareren, ik ben toen naar Kesteren gereden en daar konden ze mij niet helpen en hebben mij door gestuurd naar Veenendaal. Daar bleek dat we een verkeerde stoel geleverd hadden gekregen. de winkeljufrouw heeft met spoed een nieuwe order aan gemaakt om de stoel om te ruilen voor de goede stoel. Ze vond het niet netjes dat ik het kussen moest komen brengen en ter compensatie heb ik van haar twee sierkussentjes cadeau gekregen. Echter heb ik DRIE weken op de goede stoel moeten wachten, terwijl deze direct leverbaar was. Heb hierover 2x gebeld en 1x gemaild. pas na de mail kreeg ik een mail terug dat de vervoerder ons al gemaild had, Dit was NIET waar. kreeg enkele uren later pas een mail vd vervoerder dat ik een afspraak kon maken.heb toen een afspraak gemaakt en een dag voor de levering tijd door gekregen wanneer ze zouden komen. afspraak was tussen 8.00 en 9.00 uur, echter om 7.25 stonden ze al op de stoep! Dat was niet afgesproken. De meubels zijn prachtig en het winkelpersoneel erg behulpzaam,maar de klachtafhandeling in Kesteren en de problemen met de vervoerder zijn echt niet goed.
VerbeterpuntenKlacht afhandeling moet veel beter geregeld worden en de vervoerder moet beter zijn afspraken nakomen. Je kunt de vervoerder ook helemaal niet bereiken als er iets geregeld of veranderd moet worden. Telefonisch is vd Garde zeer slecht bereikbaar.
Pluspunten
Vestigingsmedewerkers kwamen enthousiast over bij binnenkomst! Kennis van zaken en duidelijk in de communicatie. Vlotte levering van de bestelling. Levering werd ook gedaan door enthousiaste medewerkers. Via de mail goed op de hoogte gebracht van alle bruikbare informatie.
VerbeterpuntenTip: blijf enthousiasme uitstralen!
Pluspunten
Snelle correcte levering, geweldig
Pluspunten
Vriendelijk, zowel in de winkel als de bezorgers Zeer snel bezorgd en netjes afgeleverd Goeie prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Very good service in the shop - got help with making a choice and placing an order, as well as resolving the delivery issues that followed. The furniture itself is very comfortable and nice.
VerbeterpuntenDelivery was a total nightmare. I waited a week to select 3 options that worked for me. Then after another 2 weeks, when 2 of those passed, I called the support and they (by phone and email) confirmed that my order will be delivered in 2 days. That day has passed, nothing got delivered, no calls or emails from their side and it was impossible to reach their support. Next week they tried to deliever twice without any appointment or confirmation. Finally, on Friday they delivered, but it turned out to be the wrong set. Again, it was impossible to reach their support, so I had to go directly to the store, where I was finally helped and they arranged the delivery for the next day.
Pluspunten
We zijn super netjes geholpen in Gouda nadat 2 stoelen verkeerd waren geleverd. Goed mee gedacht en snel opgelost
VerbeterpuntenAls het druk wellicht meer personeel
Pluspunten
Netjes geholpen. Mooie meubelen. Goede prijs.
VerbeterpuntenEen puntje van aandacht: Volgens afspraak kreeg ik twee dagen voor levering een email met het tijdvak waarin de vervoerder langs zou komen (07:30-08:30). Op de dag van levering werd ik om 09:00 gebeld dat de chauffeur rond het middaguur zou komen. De kwam uiteindelijk om een uur of 12:30. Mijn echtgenote was gelukkig thuis, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier zo makkelijk rekening kan houden. De meubelen zijn verder keurig afgeleverd.
Pluspunten
Kussens waren niet meegeleverd. Dit werd meteen opgepakt en correct afgehandeld.
37 Groeneveldselaan A
Veenendaal 3902 HA