Pluspunten

hoewel we via de website hebben gekocht is het resultaat tot onze volle tevredenheid. We hebben enkele malen contact opgenomen over de kwaliteit van het product. Onze vragen werden telefonisch beantwoord door een medewerkster. Wij hebben er als bewoners van een appartement extra buitenruimte bijgekregen.

geen

Pluspunten

Zeer te spreken over de service. In verband met vakantie moest er wat geregeld worden om de meubels later te leveren maar dit was geen enkel probleem, dit is zeer gewaardeerd. Na mijn bestelling heb ik jullie nog aangeraden bij een vriend van mij, van hoorde ik even later dat hij bij jullie een set heeft besteld ;). Afgelopen vrijdag is de loungeset gebracht en dat is precies op tijd voor het prachtige lenteweer, het is echt genieten met de loungeset. Erg bedankt!!

Pluspunten

Snel en goede service. Zelf de dag kiezen en daarna binnen het uur van de afgesproken tijd geleverd. Top.

Nee

Pluspunten

Goede begeleiding en gericht advies tijdens aankoop. Er wordt daarbij ook ruimte geboden voor bezorgingstijden zodat het tuinset naar jou wensen bezorgd wordt. Ook zijn er leuke aanbiedingen!

Pluspunten

Leuke mensen, gezellige huiselijke sfeer Laten je eerst rustig kijken en dringen niets op Wanneer je de keuze heeft gemaakt, duidelijk advies en informatie Komt hier zeker terug, een te vrede klant

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf. En zitten heerlijk op het tuinset met heel ons lijf. Wij raden het iedereen aan,om naar van garden te gaan.

Pluspunten

Goede adviezen bij onze aankoop. Prima levering, fijn dat de tafel gemonteerd werd.

Pluspunten

snelle service goede bediening in de winkel maar ook zeker bij aflevering niks geen plastic karton enz blijft liggen direct op de plaats gezet en helemaal evenweidig overal gewoon super dus

niks was gewoon super

Pluspunten

Goed en kundig advies

ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes geholpen ,snelle levering

Pluspunten

Oplossend vermogen bij ontstane problemen is erg groot. Gastvrije ontvangst bij bezoek aan de winkel. Hulpvaardig en vriendelijk personeel bij het maken van de keuzes.

Betere instructies richting het bezorgbedrijf Inzake gemaakte afspraken met de klant.

Pluspunten

uitstekende klantenservice

Pluspunten

Hele goede en snelle service

Pluspunten

Goede prijs en levering!

Pluspunten

Veel keus aan tuinmeubelen en altijd vriendelijk en behulpzaam in de showroom. Levering ook deze keer weer stipt op tijd. Meubels prima verpakt en netjes afgeleverd.

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel ondanks dat we onze keuze niet goed wisten te maken bleven ze geduldig en informatie geven als we er om vroegen zonder opdringerig te zijn. Omdat het koningsdag was werden we ook nog verwend met oranjesoesje en een hapje en drankje.

Pluspunten

Vriendelijke service, betrouwbare afspraken.

Betere verhouding prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering, flexibele voorwaarden

Meer verkoopbezetting

Pluspunten

Goede kwaliteit produkten. Zeer goede dienstverlening in de winkel. Snelle. Bezorging en stipt op tijd. Afhandeling bezorging uitstekend.

Bezorging 's morgens om 06.45 uur is veel te vroeg!

Pluspunten

Keurige meubelen leveren jullie, vorig jaar een granieten tafel gekocht. Nu een tuinset voor de veranda. Fijne bezorgdienst.

Zou ik niet kunnen noemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Winkel Gouda ondanks drukte goed geholpen. Klachten afhandelaar deed erg haar best! Maar kreeg het ook niet voor elkaar.

Stoelen gekocht op 28-4, 2x mailtje gehad op 8-5 met mededeling morgen 9-5 wordt geleverd. Hele dag gewacht kwamen dus geen stoelen, zelf gebeld met vervoerder om 15.15 uur, mededeling: stoelen komen niet. Klachtenlijn Van der Garde gebeld (antwoordapp.!). s'Avonds werd ik terug gebeld, probleem uitgelegd, er wordt wat aangedaan! Eerst hemelvaartsdag. 11-4 werd ik netjes gebeld zodra er meer bekend was, zou ze het laten weten. 9.30 uur: de stoelen werden vandaag nog bezorgd, mail volgt voor de tijd. Je begrijpt het: mail en stoelen moeten nog steeds komen! Veel tijd erin gestoken maar geen stoelen in mijn tuin! Een goede raad: niet aanbetalen is 1 probleem minder

Pluspunten

geode service! We wilden een iets aangepaste versie van een loungeset. Hierin werd uitstekend meegedacht en nu hebben we een perfecte loungeset! Grote klasse!

Pluspunten

Fijne communicatie tijdens de verkoop

Geld terugstorten wanneer iets niet meer leverbaar is . Nog steeds niets ontvangen. 2x hartman stoelkussens betaald die niet meer leverbaar zijn, maar nog steeds geen geld retour. 2x mail gestuurd, geen reactie terug

Pluspunten

Goede advisering door de verkoper in showroom Kesteren. Duidelijke informatievoorziening over het vervolg en de levering. Zeer tevreden. Top!

Geen.

37 Groeneveldselaan A