Pluspunten

Mooie tuinmeubels veel keus en super goede service en snelle levering

Pluspunten

Mooie showroom met zeer veel keuze in alle prijsklassen, goed advies, stipte levering.

Pluspunten

Goed advies. Goed aflevering

Pluspunten

Zo’n lieve en behulpzame medewerker..niets was teveel...engelen geduld met mij (ik kan namelijk nooit een beslissing nemen)..aantrekkelijke prijzen

Niet alles wat in de winkel is kan ik op de site vinden

Pluspunten

Prima geholpen via de website. Keurige aflevering. Prachtig loungeset. Goede kwaliteit geleverd. Gewoon een goed bedrijf. Met complimenten aan de heer Gerrit van der Garde

Pluspunten

De positieve belangstelling voor de wens van de klant

Geen blijf vooral dicht bij jezelf

Pluspunten

Mooie showroom, deskundig personeel en heel gezellig en vriendelijk. Koffie is ook lekker

geen

Pluspunten

Ook al gaat er iets fout dan wordt dit gelijk opgelost

Pluspunten

Correcte levering! Het tuinset is perfect geplaatst!

Pluspunten

Wicker ligbed en bijzettafel gekocht bij vestiging in Wormerveer. vlotte verkoper en afhandeling van de bestelling. Ook de afspraak maken via Internet ging probleemloos en 2 dagen van te voren een E-mail met het tijdval ( 1 uur) waarop er afgeleverd wordt. Dit was op de juiste tijd. Die dag begon de zon te schijnen en konden meteen gebruik maken van eht heerlijke ligbed. Dat is nog eens optimaal genieten !!! Ook eerder aankopen bij vdGarde gedaan en ze leveren ook een prima service.

Pluspunten

Prettige ontvangst in de showroom. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden/ verschillende materialen. Mooie producten voor een redelijke prijs. Ik vond het zo leuk dat we bij het sluiten van de deal werden gefeliciteerd met de aankoop alsof we een auto hadden gekocht, je voelt je op zo’n moment ook heel rijk. Top! Snelle levering (binnen 3 dagen).

Stel: mensen bestellen online een loungebank. Ik zou dan bij het artikel een knop maken “bijpassende accessoires”, zodat je gelijk de goede maat bijpassende hoes kan bestellen en niet zelf hoef te gaan zoeken op de site. Wij hebben namelijk een 270 hoes erbij (vanuit de winkel), maar onze set is 275cm en hij past perfect. Als mensen online bestellen kiezen ze misschien zelf een hoes van 300cm. Die is dan eigenlijk veel te groot en dan krijg je bij regen waterplassen op de hoes, zou zonde zijn. Het is maar een tip, wellicht zijn er meer bijpassende accessoires die handig zijn.

Pluspunten

Prachtige loungeset gekocht voor een mooie prijs. Goede service, makkelijk afspraken mee maken voor bijvoorbeeld de de levering.

Pluspunten

Klantenservice

Pluspunten

goede kwaliteit snelle levering

Pluspunten

goede adviezen en geholpen naar volle tevredenheid!

zou niet weten!

Pluspunten

Levering tot in de tuin door 2 vriendelijke jongens. Prachtige tuintafel met robuuste stoelen. Degelijk materiaal. Gedurende het hele proces (van bestellen tot afleveren) op de hoogte gehouden via de mail. Ideaal!

Pluspunten

vriendelijk goed personeel

bericht voor levering niet onvangen mag beter

Pluspunten

Mooie producten, super goede service! Niks op aan te merken!

Pluspunten

We zijn goed geholpen Vriendelijke verkoper Wij zijn heel blij met de tuinset

Terug koppeling van de serviceafdeling als er in de terugkoppeling van de ontvangen mail staat dat er antwoord komt na 1 a 2 werk dagen moet dat niet een week zijn Bij bezorging als er een maximale tijd staat voor. Bezorgen wil je wel optijd weten dat er vertraging is en niet dat je 2 1/2 uur zit te wachten voor dat je gebeld wordt en dat de bezorging 5 uur later is alle begrip voor de problemen die er onderweg waren voor de bezorgers Met vriendelijke groeten kees van velzen

Pluspunten

- Leuke, ruim opgezette winkel (Den Bosch) - Plezierige medewerkers die je rustig laten kijken en goed antwoord geven op vragen - Goede prijs

- Nettere mensen op de bezorgauto

Pluspunten

Netjes en goed/eerlijk, in de winkel, Cruquius, geholpen.

Bezorging, helemaal niet op tijd, (3 uur later afgeleverd) dit moet beter, duidelijker en opener naar de klant.

Pluspunten

Deskundig en eerlijk advies gekregen n.a.v. onze wensen. Net zo lang gezocht tot we de juiste combinatie hadden gevonden. Erg vriendelijke mensen!!

Geen idee.

Pluspunten

Prima service. Na klacht over beschadiging werd tuinmeubel zonder veel omhaal vervangen voor een nieuwe

Pluspunten

Mooie showroom te Kesteren, waar wij een parasol kochten. Prima geholpen.

Geen.

Pluspunten

Ik ben geen familie van en heb ook geen aandelen in de tuinmeubelshop. Wel geslaagd voor een mooie tuinset met mooie parasol. Door spontaan advies niet opdringerig maar wel deskundig. Parasol werd prima en vakkundig in elkaar gezet. Kortom laat de zomer maar komen.

Niet.

37 Groeneveldselaan A