Pluspunten

Assortiment. Vriendelijke en deskundige houding tegen klanten

geen

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

geode uitleg, mooie prijs en snelle levering....wat wilje nog meer!

Pluspunten

Zeer goede service. Contact via telefoon heel fijn. 2 barkrukken waarvan rotan losliet, meteen kunnen ruilen.

Voor nu geen verbeterpunten. Goede ervaring. Jullie bedrijf leren kennen via vrienden die ook meubels heeft besteld bij van der garde

Pluspunten

Klantvriendelijk ,goede service , prima bedrijf

Pluspunten

Goede uitleg gekregen in aanschaf verstelbare fauteuils

Ga zo door toppers

Pluspunten

In filiaal Den Bosch geweest en men nam werkelijk waar alle tijd voor advies. Schuiven met tafels voor ideale opstelling, kussens proberen, niets was ze te gek. Zelfs toen we aangaven enkel loungeset te kopen maar tuinset nog niet, namen ze toch de tijd om al uitvoerig mee te denken over tuinset. Lekker bakje koffie met bonbon erbij en de aankoop was geslaagd. Thuisbezorging was helemaal een verrassing; hypermodern plansysteem voor bezorgdatum, smsje ter bevestiging, én dat hun vervoerder de loungeset zelfs helemaal door woning naar de achtertuin bracht, ik stond erbij en keek erna. Dikke 5 sterren, welverdiend!

Géén punt te bedenken, ga vooral zo door!

Pluspunten

zeer uitgebreide keuze uit diverse tuin- en loungesets beschikbaar, denken duidelijk mee in de wens van de klant. zeer prettige en overzichtelijke showroom, vriendelijk en kundig verkopend personeel, snelle en zeer correcte levering

eigenlijk geen, echt helemaal top

Pluspunten

Vriendelijke uitstraling !!

Pluspunten

mooie winkel , veel keuze, leuk personeel en koffie.

Pluspunten

De gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Prima service.

Pluspunten

Snelle en goede service! Toen wij, vanwege het uitstellen van de sierbestrating, ook de levering van de tuinset moesten uitstellen, was dit geen enkel probleem. En toen bij de aflevering de tafel ontbrak, werd er actief door de bezorgers naar een oplossing gezocht. Na een telefoontje van de bezorgers naar Van der Garde werd de tafel dezelfde avond (!) door een medewerker bezorgd. Fantastisch!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Werd keurig thuis bezorgd. Spullen deden volledig aan de verwachtingen. Daarnaast een hele snelle levering. Wij hadden gerekend op 2 weken en de spullen stonden binnen 3 dagen op ons balkon. Top

n.v.t.

Pluspunten

hele goede kwaliteit, vriendelijke ontvangst en informatie

Pluspunten

Heel fijn personeel, niks was teveel. We kregen heel goed antwoord op al onze vragen. En natuurlijk ... wat een geweldige aanbieding waar wij gebruik van konden en mochten maken. We komen zeker terug als we weer iets nodig hebben. Ook de berichtgeving en het maken van een afspraak voor bezorging ( zelfs deze was gratis) ging perfect.

Pluspunten

snelle afhandeling en prima product voor een redelijke prijs

Pluspunten

Goed geholpen, netjes bezorgd. Leuk dat we de meubels ook mochten combineren waardoor we precies de juiste keus konden maken.

Pluspunten

Zeer snelle en keurige levering. Mooi op tijd en goed geholpen!

Pluspunten

Prima behandeling en advies. Correcte aflevering

Pluspunten

Levert kwaliteit spullen met daarbij een juiste uitleg over matriaal,garantie,duurzaamheid etc etc.

De fabrikant had blijkbaar besloten een andere(betere) tafel te leveren, dit wisten wij bij aflevering nog niet.Hierop volgend gelijk de klantenservice gebeld.Deze zouden diezelfde dag nog even laten terug bellen helaas duurde dit enkele dagen en werden wij benaderd via de email. Dit had uiteraard ook wel anders gekunnend en iets sneller aangezien wij de dagen erna een verjaardag hadden buiten onder onze overkapping waar deze set stond.Wij hebben dus de tafel niet in elkaar kunnen zetten totdat wij wisten hoe of wat.Dus uit nood onze oude tafel maar neergezet en dat is toch doodzone bij zo mooie lounge diningset.

Pluspunten

Goede kennis, goede service

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel (snel met het bieden van een kopje koffie) kwaliteit en garantie, goede levering, voorkeurs datum als klant zelf aan te kunnen geven en daarbij de tijd van levering nauwkeurig.

Geen verbeterpunten wat ons betreft ga zo door

Pluspunten

klantvriendelijk en goede service

Pluspunten

Snelle afhandeling. Goede service. Aflevering volgens plan.

Pluspunten

Klantvriendelijk & snelle service. Wij konden al binnen twee dagen op onze prachtige nieuwe set zitten.

geen

37 Groeneveldselaan A