Pluspunten

Aflevering was precies op tijd! Alles werd netjes uitgepakt en neergezet. Wij zijn erg blij met onze tuinset!

Pluspunten

Je wordt fantastisch geholpen en geadviseerd!!, ook de bezorging was super!!..wij zijn ontzettend tevreden en raden het iedereen aan om hier je aankopen te doen!

Pluspunten

Geweldige service beveel ze bij iedereen aan.

Ik zou het niet weten, service is top.

Pluspunten

Denken mee om oplossingen te vinden

X

Pluspunten

Goede en corecte levering

Pluspunten

Prima uitleg, ruime keuze, tuinhaard als leuk kadootje en bezorgen tot op het uur nauwkeurig.

Pluspunten

Vriendelijke bediening. Levering in goed overleg. Mannen die mijn bestelling kwamen bezorgen, waren netjes en zeer zorgvuldig. Vorig jaar een lounchebank besteld en ook hier waren wij zeer tevreden.

Geen verbeterpunten. Kan Van der Garde van harte aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kwaliteit tuinmeubels. Voldoende keuze in winkel te Eindhoven. Vriendelijk personeel dat alle tijd heeft en niet opdringerig

Bereikbaarheid van klantenservice is slecht. Sneller duidelijkheid wanneer gekochte meubels geleverd zullen worden. 3-6 dagen wordt jammergenoeg niet gerealiseerd.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk bedrijf. De verkoopster neemt de tijd om de klant te helpen en goed uitleg te geven over de producten. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Moeilijk toegankelijk voor minder validen en rolstoel gebruikers

Pluspunten

- keurig geholpen - snelle levering

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruim assortiment. Probleem goed opgelost. Duidelijke en snelle e-mails m.b.t. bevestiging en afspraken.

Beter opletten bij het overnemen van gegevens (e-mailadres was verkeerd overgenomen & 1 artikel was niet op de bestelbon terecht gekomen). Voor levering controleren of alles erbij zit (er ontbraken 2 schroeven). Bij inplannen bezorgafspraak verder in de toekomst kunnen inplannen (nu tot ongeveer 1,5 week)

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel kennis van de tuinmeubelen. Aflevering precies volgens afspraak en alle verpakkingsmateriaal is gelijk mee teruggenomen.

Weet niet

Pluspunten

Kwaliteit en levering volgens afspraak, top.

nvt

Pluspunten

Kwaliteitsspullen en een Super snelle service!

Pluspunten

Buitengewoon klantvriendelijke bejegening. Verkoopmedewerker was erg servicegericht en plezierig in het contact. Logistiek ook uitstekend, buitengewoon plezierig dat er een exact tijdstip wordt afgesproken waarop de bestelling aan huis wordt bezorgd. Medewerker draagt er ook zorg voor dat de meubels op de plaats van bestemming worden geplaatst

Geen op of aanmerkingen

Pluspunten

Zeer snelle levering volgens een eerder opgegeven bezorgdatum.

Pluspunten

Wij werden hartelijk ontvangen in de showroom. De medewerkster dacht ook geweldig met ons mee. De bezorging was ook prima op tijd!

Jammer dat de tafel in de bezorg auto een te grote versie was . Dus nu zit ik een tijdje zonder tafel.

Pluspunten

We werden goed geholpen in de showroom, en de levering verliep geheel volgens plan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit tuinmeubelen en interessante prijzen met leuke aanbiedingen.

Afstemmen van leveren tuinmeubelen en telefonische beteikbaarheid en terugbellen.

Pluspunten

Alles volgens afspaak, stipt op tijd geleverd

Pluspunten

Klantvriendelijk Snelle levering Grote showroom

Alle tuinsets in de showroom ook online plaatsen.

Pluspunten

Persoonlijke benadering in vestiging. Correcte levering.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers! Heel veel keuze in diverse prijsklasse, daarnaast kan er veel gemixed worden qua meubels en dat is echt een pre!! Hebben jullie winkel aan vrienden al aangeraden!! Daarnaast zeer tevreden over de bezorgers die het meubel tot in de achtertuin afleveren!

Medewerkers kwamen wel vaak vragen of ze ons konden helpen, netjes maar wij hadden nog niet eens een rondje gelopen, wij vonden het vervelend dat we al 4 keer benaderd waren door verschillende collega's zonder dat we zelf rustig even hadden kunnen kijken,

Pluspunten

Werden fijn geholpen. Goede levering.

Als je wat koopt graag advies over reinigen

37 Groeneveldselaan A

Veenendaal 3902 HA